Cyklat och sen umgåtts med boendet!

Hej mina fina!

Idag åt jag baconsallad och sen cyklade jag på träningscykeln och det blev 12,04 km och jag är fett stolt och sen gick jag ut för att umgås med dom andra så vi var ute från typ 13:00-14:50 så nu sitter jag mest i soffan och lyssnar på musik och dricker vatten.

Ska äta baconsallad igen till middag och sen tänkte jag cykla igen och ta mig en välbehövlig dusch och sen kanske ta mig en ansiktsmask och sådär, det var länge sen och jag borde ha köpte fler när jag var med Dvärgen i måndag men tror ni jag tänkte på det? - Nej jag gjorde ju inte det men kan beställa på nätet en annan dag.

Eller så tänkte jag ta ledigt på min födelsedag och kanske gå på kungsmässan ensam och köpa lite ansiktsmasker och kanske ta en fika och att vara ensam i stan kanske inte alla skulle uppskatta men jag älskar att vara ensam för då kan man göra det man själv känner för utan att behöva ta hänsyn till någon annan.

Men jag älskade att umgås med Dvärgen för vi är väldigt lika och när vi hade varit i 2 affärer så gick vi ut och satte oss och sådär så vi vilade väldigt mycket, så det kändes awesome att hon var så himla lik mig dock så saknar jag henne jättemycket men jag hoppas att jag får träffa henne snart igen.

Hade varit fett kul om hon fick sova hos mig på höstlovet för då skulle jag skämma bort henne med god mat, snacks och så skulle vi antagligen spela sims eller glo på film, jag är glad att hennes mamma tycker om mig iallafall, det är inte många mammor som tycker om mig eller som har tyckt om mig.

Dvärgen är dock en ärlig person och skulle man bråka med henne så skulle hon inte smutskasta mig till sin mamma för att hennes mamma ska hata mig, har haft sådana vänner som bara berättar för sin mamma vad jag har gjort/sagt och sen lekt ängel och låtsats som att hon inte har gjort ett piss.

Men jag och Dvärgen har dock aldrig bråkat men vi vet vart vi har varandra och vi är ärliga mot varann och hon skulle aldrig ljuga för mig och jag skulle aldrig ljuga för henne, ser henne som min lillasyster och jag älskar henne.

Nej men nu ska jag messa med Adde och Evve så får vi se när jag äter sen för just nu är jag inte så hungrig och sen efter det så ska jag cykla som sagt, vi hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229