Cyklade till Rågelund!

Hallojsan mina vackra!

Efter middagen så hade jag fortfaramde huvudvärk, ångest och min lägenhet kändes som 40 grader, så ringde en kompis och bestämde mig för att testa att cykla till Rågelund.

Rågelund är en liten camping och en stor stand och så kan man lära sig att vindsurfa där också, så jag drog dit iallafall.

Sen drog jag hem men jag glömde mäta sträckan men vi kan la säga att allt som allt är det kanske 5 km, men cyklar jag dit någon mer gång så ska jag mäta sträckan.

Vägen dit är inte jobbig utan det är en raksträcka men det båste en del när jag cyklade, men är ändå nöjd över att kom iväg och sen när jag kom hem så hade jag fortfarande huvudvärk.

Sen kollade jag klart på matchen som var mellan Frölunda HC och Mountfield HK men det blev 2-3 till Mountfield HK och det är ett tjeckiskt lag tror jag, dom pratade iallafal tjeckiska haha.

Men nu har huvudvärken äntligen försvunnit och så åt jag lite mera mat och så dricker jag fanta, vad gör ni?

Messar lite med L, Lars och Adde och så ska jag vänta på att Morden i midsomer ska börja och så får vi se hur länge jag orkar kolla, men just nu är jag inte jättetrött men ja jag ska ändå inte lägga mig så himla sent.

Vi hörs senare för nu ska jag kolla på min dokumentär och sen vid 20 tiden så ska jag hoppa in i en dusch, och sen bara chilla resten av kvällen 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229