Cyklade ner till havet!

Tjabba tjena hallå!

Idag vloggar jag men det går la sådär men drog iallafall ner till havet, så det kändes la skönt 🌞

Sen nu är jag hemma och är ännu tröttare nu än var jag var innan så nu vill jag verkligen gå och lägga mig, sen ringde mamma och kollade om jag ville ha en elcykel men sa att jag nog inte kommer använda den.

Så hon ska sälja den och antagligen köpa något annat till mig men jag hoppas hon tar dom pengarna och spenderar dom på sig själv, hon förtjänar det liksom.

Sen har jag bara messat med Evve och L och jag önskar att dom bodde närmare men båda bor långt åt helvete, idag ska jag nog lägga mig tidigt men lovade att gå live klockan 21:00 idag.

Sa det i liven igår så då får jag hålla det och så får vi la se hur länge jag orkar sitta, men igår satt jag live i 2 timmar så ja vi har oftast jävligt kul haha 😂

Vad gör ni en dag som denna?

Idag ska vi tydligen få besök av en personal som egentligen jobbar här men som är mammaledig, så hon ska komma och hälsa på men jag tror jag ska göra andra saker istället.

För jag är fan helt slut efter igår, tror inte ni förstår hur jävla trött jag är men ja jag kan ju vila mig i 1 timma eller så men vill ju skriva med L haha.

Vi hörs senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229