Cyklade förbi naturreservatet idag!

Hejsan!

Dagens andra cykeltur är avklarad, kände att jag ville cykla förbi naturreservatet så då gjorde jag det.

Det blev 6,41 km och det kändes awesome verkligen, man får ju ta vara på dom fina dagarna vi har just nu innan vintern kommer 💪🏻

Sen när jag kom hem så diskade jag och nu dricker jag te och efter det så ska jag ut med soporna, och sen får vi la se vad som händer.

Men kommer ändå cykla efter middagen sen eller sådär men tror inte jag äter förrän 17:00 idag då jag inte känner mig hungrig än så länge.

Vad gör ni en dag som denna?

Jag hoppas det är bra väder i helgen för då kanske jag och Adde ska cykla till naturreservatet tillsammans, då jag bara cyklade förbi idag.

Men jag är fett stolt över mig själv idag som ändå har gjort riktigt mycket idag, och så får jag tvätta på fredag eller något då jag inte har något sköljmedel hemma.

Dock så funderar jag på att cykla ner och köpa det för då kanske jag kan tvätta imorgon eller vid 16 tiden idag.

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

julia
julia,
du sa dock själv att du var riktigt bråkig och jobbig som barn så förstår inte riktigt hur du kan sitta o säga att du hatar barn? En av anledningarna till att din familj inte ens gillar dig är ju för att du var en sån jävlig o jobbig unge... så, jag tror du såg dig själv i dem barnen när du cycklade haha. du var ju tillomed en mobbare, så lek inte att du är bättre.. så kul att en grupp 10åringar kan ge dig en klump i magen, hur gammal är du, 5år?

inser du att många som tittar på dig är yngre än 15, inser du att många som tittar på dig själva har barn och kanske tar åt sig men inte vågar säga nåt? NEJ, för du tänker bara på dig själv, inte konstigt att du är så ensam när du uttrycker dig så äckligt, i i princip varje video.
Casey
Casey,
Wow Julia har ALDRIG sagt att jag är bättre och ja jag var bråkig som fan och ja min familj kanske inte älskar mig pga en massa saker som du inte har en aning om men att nämna att dom inte älskar mig i nästan varje kommentar är bara löjligt. För det rör mig inte ryggen gumman, jag klarar mig bra ensam och jag har en riktig familj som älskar mig för mig och det är mina vänner, min personal och alla på mitt jobb. Ja du får gärna tycka att jag är löjlig och bla bla bla men det tycker du redan oavsett vad jag gör så vad är nytt? Exakt inget. Så ska du bete dig som ett rövhål så säg saker som faktiskt sårar, du nämner min familj fan jämnt som att jag ska bli ledsen men du jag har hört detta i hela mitt liv, så jag är van. Men du säger samma sak om och om och om igen, kan du inte komma på något nytt eller? Haha 😂nouw.com/casey
julia
julia,
nu väntar jag på att dina online vänner ska försvara dig som vanligt,eftersom att du inte kan göra det själv:*
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229