Brunch - Äggmacka med en stor på te + Att jag ska försöka vlogga idag!

Hejsan mina fina vänner och ovänner!

Hur mår ni en lördag som denna? - Jag själv mår mycket bättre idag, men jag har lite ångest + att det är rätt varmt idag.

Nu har vi 22 grader men vi ska få max 23 grader och för många är detta inte varmt men för mig som redan är väldigt varm av mig, så är det för mycket.

Så nu längtar jag tills hösten kommer och sen har mamma skickat ett paket till mig som ska komma i veckan, och jag vet att det är 2 par skor men sen har hon skickat med andra grejer som jag inte vet vad det är.

Kommer antagligen göra en Unboxing video när jag får hem det, idag vloggar jag eller jag försöker och jag tror att jag kommer vlogga idag och imorgon, och sen sätta ihop vloggarna så det blir en 2 dagars vlogg.

Ska iallafall försöka ta en promenad eller om jag cyklar men vi får se och sen idag ska vi på boendet fika med morotskaka, då det är M's sista helg innan hon slutar den 9 september.

Jag vill inte att hon ska det och hon vill inte heller det, hon gick på en annans tjejs pass nu när hon är mammaledig, och den tjejen ska sluta nu och då fick inte M hennes pass utan en annan tjej som också har varit här fick det.

Så det är lite tråkigt men ja det är så det är men vi alla blev chockade då M gick på hennes pass och så fick en annan kvinna den tjejens pass istället, men förhoppningsvis så kan M jobba här som vikarie eller något.

Men nu ska jag dricka upp mitt te och se på tv så hörs vi senare 🙂

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229