Borde sova!

Tjabba tjena hallå!

Fyfan jag har gråitit en hel del nu inatt men nu är det bättre och det är inget som har hänt egentligen, utan jag överanalyserar saker och sådär.

Men som sagt det är bättre nu men borde sova men ska bara se klart på Mord och inga visor, sen borsta tänderna och sen gå och lägga mig.

Jag hoppas bara att jag mår bättre imorgon och att det blir bra när jag åker till Varberg även om jag egentligen vill stanna hemma, och kanske dra ner till havet här men eftersom man har en kontaktperson som vill åka och fira mig i Varberg så får man ju ställa upp.

Dock så vet jag ju att det kommer bli bra som sagt, det är bara jag som överanalyserar allt och ingenting haha 😂

Nej men nu säger jag godnatt så hörs vi senare 🌷

Gillar

Kommentarer

Ett Namn
Ett Namn,
Jag har funderat lite på din klamydiasituation. Är du säker på att du kan strunta i att göra testet? Smittskyddslagen är väldigt strikt, och du är ju troligtvis inte den enda som antingen blivit felaktigt namngiven (de kan ju menat en annan Cassandra och inte dig) eller som säger att de inte legat med personen som anmält etc. De kommer inte jaga dig med kniv (som du skrivit tidigare) däremot KAN polisen hämta dig för provtagning om du vägrar (vet dock inte om klamydia räknas som en av de ”värre” smittorna som möjliggör omhändertagande av polis). Vore intressant att veta hur det här fortlöper. Hoppas det löser sig.
Casey
Casey,
Har snackat med en läkare på skyddsenheten så han vet allt och han sa att inget kommer hända. Så jag litar helt ebkelt på honom, och skulle polisen hämta mig så kommer jag ändå inte ta testet. Kommer aldrig göra något jag inte vill göra bara för att en lite idiot ljuger. Jag frågade dom på Skellefteås ungdonsmottagning om det hade blivit fel men hon sa "nej det är någon som har sagt att hen har legat med just dig". Men ja vi får la se vad som händer. Tack ❤nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229