Blir naturreservatet idag istället!

Hej mina vackra!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag själv mår bättre nu men jag somnade halv 5 och vaknade klockan halv 10, jag drömde en mardröm som vilket fick mig att må ganska dåligt men nu är det bättre.

Sen har jag precis ätit lunch och så messar jag med Adde och han var sugen på att cykla till naturreservatet idag istället så då ska vi göra det, han är så söt som tänker på mitt knä och sådär och jag sa att det inte är någon fara men att jag kommer leda cykeln upp för backarna och sånt men det är inga långa backar men ja.

Sen känner jag mig så jävla dum för att han är liksom van att cykla och nej det är inte långt eller så men jag är så otränad och när jag cyklade med personalen så tvingade jag mig själv att cykla upp för alla backar, då jag annars skulle känna mig som en börda och asså jag blev så jävla andfådd.

Men jag vet att Adde inte tycker att jag är någon börda men ibland så känner jag mig som det men jag ska ta med mig den ena kameran och fota tänkte jag, jag tänkte först fråga Adde om jag får filma när vi drar dit och jag är nästan 100 på att han skulle säga att det är okej, men jag har bestämt mig för att bara fota istället.

Så vi ska la cykla snart tror jag men först måste han komma hit eftersom det ändå tar honom 25 minuter typ att cykla hit så sa att han får bestämma när vi ska dra eftersom jag kan när som helt, asså känns dock ändå som att jag är en börda för han hade kunnat cykla dit snabbare utan mig.

Men jag vet att han inte tycker att jag är det och hade han tyckt det så skulle han ju inte vilja cykla dit med mig och då hade han aldrig sagt att vi tar det i min takt och sådär, en bättre vän än honom kan man verkligen inte ha, han är den bästa.

Men annars har jag inga direkta planer mer än att cykla iväg med Adde och sen lär vi kanske gå runt där och det finns liksom bänkar och toaletter så det är ju as bra + att det är super fint där och jag har ju fotat där innan men en dag ska jag vlogga när jag är där.

Han lär vara på väg snart och jag börjar bli jättenervös och jag vet inte alls varför menar jag vet ju att jag är trygg med honom och sådär men jag är la bara rädd att han ändå ska tycka att jag är en börda och sådär, men jag vet att han gillar att umgås med mig och han vet ju om att jag inte orkar lika mycket pga knät.

Han är väldigt förstående så det är ju ingen fara men ja jag börjar övertänka nu så vi hörs mer när jag kommer hem om jag inte gör ett inlägg när jag kommer fram eller något.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229