Blev en cykeltur igen och känner mig fruktansvärt ensam!

Hejsan! 

Tog mig en till cykeltur och först blev det ner till affären för blev så sugen på chips, så köpte lite ramlösa, chips, godis och chilinötter, så gott 😊

Men sen drog jag en sväng till med cykeln och det blev 8,48 km och det är la bra kan jag tycka, och sen nu ser jag på Morden i midsomer och har ätit lite chips och godis.

Dock är det slut snart men jag känner mig så fruktansvärt ensam, känns som att jag inte har någon att prata med men jag har egentligen inga problem med att vara det.

Men Adde är inte hemma och jag antar att jag bara känner att ingen vill umgås med mig, och jag är glad att Adde har vänner men visst är jag lite svartsjuk ändå.

Känns bara som att jag förlorar mer och mer vänner och alla jag typ skriver med förutom Adde bor långt åt helvete men jag skriver inte med så många, skrev ju en del med Erik (men inte längre, vilket är mitt val), Lars och L men dom bor långt åt helvete.

Men jag hade velat ha en tjejkompis som jag kan umgås med ibland men som sagt jag har inga problem med att vara ensam, men ibland slår det mig bara som en käft smäll om hur ensam jag faktiskt är.

Har ju haft 2 tjejer som jag har umgåtts med men dom valde jag att inte ha kontakt med då jag behövde komma ifrån människor som skadar sig själva när jag själv försöker sluta + att dom slutade höra av sig ändå, vill liksom inte hänga med människor som kan trigga igång skiten så att säga.

Ja men jag vet inte, jag är la bara inne i en period där jag tänker för mycket och det blir oftast så när jag mår dåligt men det är tur att jag ska stänga av mobilen på måndag, så kanske jag kan hitta tillbaka till mig själv igen.

Men vi hörs senare, och förlåt för att jag är så negativ nu för tiden 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229