Åska och är trött!

Tja på er!

Cyklade ner till affären förut och köpte bröd och sen när jag kom hem så började det åska och har gjort det sen dess.

Sen har jag bara ätit 2 mackor till lunch och sen snackat med Lars och messat med Adde och L, jag har så sjukt många myggbett på kroppen nu och det är såklart Addes fel men han har typ lika många så det är la mitt fel antar jag haha 😂

Känns så sjukt bra att vi kan skylla på varandra och att han är så himla snäll som ställer upp två dagar i rad för att träffa mig, och han vet ju hur mycket det verkligen betyder för mig att få umgås med honom.

Han vet hur tufft jag har haft den senaste tiden men nu är allt över igen och det känns så härligt måste jag säga, sen nu är jag så förbannat trött.

Hade ju tänkt gå ut och cykla för att hålla mig vaken och fota en massa men det åskar till och från och jag vill helst inte gå ut då, sen messade mitt jobb mig för att fråga en sak som dom skulle ha frågat om jag var där idag.

Så messade min kontaktperson direkt när hon skrev till mig och så svarade jag på den frågan och den löd typ såhär: Får du bestämma över dina egna arbetsuppgifter på din dagliga verksamhet? - Eller något sånt var det.

Nu sitter jag i soffan och ser på Scooby Doo och har druckit te men tänkte ta mig ett glas pepsi max, och sen får vi la se vad som händer.

Hur är vädret hos er? - Vi har iallafall 23 grader och åska till och från 🌩

Vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Itsmyturn
Itsmyturn,
Hej fina Casey. Vilken härlig blogg du har!! Den är så ärlig och rak vilket jag uppskattar! Fortsätt med det du gör ♥️

Jag är ny här på Nouw occh skulle bli superglad om du ville gå in på min blogg och kolla. Mitt syfte med bloggen är att hjälpa människor, att ge människor bättre självkänsla och självförtroende och försöka få bort skammen när det kommer till psykiskohälsa. Jag ger även tips som kan underlätta i din vardag och i dina relationer.

Hoppas du får en fortsatt bra resa, glöm inte att du är bra precis som du är.

Kram, S🌸
nouw.com/itsmyturn
nouw.com/itsmyturn
Casey
Casey,
Hej S! Tack så jättejätte mycket för dina fina ord 🌸 Jag prenumererar på din blogg och jag vet att jag kommer ÄLSKA din blogg 😌 usen tack för att just du är du ❤❤nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229