Är på jobbet och dricker pepsi, och ska vika kort!

Hejj mina fina!

Nu är jag på jobbet och dricker pepsi max och sen fick jag mina födesedagspresenter idag, så ska göra en video när jag kommer hem sen.

Testade mitt stativ förut och skruvade på min mobilhållare för att se om det funkade men sen kunde jag inte skruva av skiten.

Men var rätt stressad så ska försöka få av skiten när jag kommer hem, sen kommer jag såklart köpa ett "riktigt" stativ när jag har mer pengar såklart, men tyckte detta var så smidigt då man kan hålla det i handen när man vloggar med kameran eller mobilen.

Men mobilhållaren satt väldigt löst så får se om jag får loss det när jag kommer hem men annars funkade den jättebra till kameran faktiskt, så jag är nöjd.

Ni ska få se ett kort på den när jag kommer hem igen då jag inte tog med mig det till jobbet, för idag vloggar jag inte.

Idag är det riktigt bra väder och det sa jag nog förut också och nu är det 22 grader så det är la härligt det, idag ska jag fan sätta mig ner och glo på the 100 nu nedans dom andra ser på Dumbo.

Sen skriver jag med L och bara chillar och så får vi se om jag orkar livea idag istället men har bestämt att livea varje lördag klockan 20:00,

Men vi hörs senare för ska se på serie nu, så hoppas ni får en underbar dag 🌸

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229