Andra rundan är avklarad!

Hej mina fina! 

Nu har jag varit hemma ett tag efter min andra cykeltur och denna blev lite kortare men jag är nöjd ändå, och jag cyklade en väg som jag och en personal hade tagit en gång.

Och så fotade jag bara lite och jag cyklade vid typ en liten skog men det är en massa hus där så jag var inte rädd alls annars brukar all typ av skog skrämma mig.

Men så såg jag denna söta katten och hon var så kelen men helt ärligt så vet jag inte vad det var för kön men vi säger en tjej haha, och sen tog jag en bild på en blomma också.

Sen när jag kom hem så har jag mest tagit det lungt och snackat med Lars men han skulle laga mat för hans pappa kommer snart hem från jobbet, han bor i sin pappas lägenhet men hans pappa sover där när han jobbar och sådär då det är närmare än att åka hem till frugan.

Dom bor annars på den gård där Lars har varit och passat djuren nu när dom var iväg så dom har en gård med hästar och sådär, så Lars brukar åka dit ibland när dom behöver hjälp och sådär.

Han är så himla snäll men vi får la se om jag och Lars snackar sen när hans pappa sover eller något men det tror jag inte att vi gör, men vi lär messa iallafall.

Nu sitter jag och ska snart göra mig en stor kopp te och se på en film eller något på datorn, vi hörs senare 🌹

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229