7 augusti var min födelsedag!

Hejj mina fina!

Igår onsdag den 7:e augusti så var det min födelsedag och jag bloggade ingenting den dagen, jag satt i telefonen hela dagen + "vloggade" och var allmänt ledsen.

Hade ångest och kände mig bara allmänt nere och så känner varje år då jag fyller år, jag är ledsen och har ångest hela dagen typ men sen på kvällen redigerade jag videon, gick live och nu håller jag på att förtidsinställa den tills imorgon.

Sen fick jag 500 kr av min mamma så sparade lite av det och sen beställde jag en sak till stativet jag köpte till mig själv i förrgår, sen sa mamma att hon hade skickat ett paket till mig men att hon skulle skicka det andra under dagen igår, ska spela in en "mina födelsedagspresenter" när jag får allt.

Hon sa att hon skulle ringa under dagen igår också men tror ni hon ringde? - Nope men jag är van så hon ringer nog idag och sen idag ska jag till jobbet + att jag ska vlogga så borde sova snart.

Vill dock fixa videon innan jag lägger mig så den är la klar om typ 1 timma, sen känner jag mig så jävla dum i huvudet, och jag vet att många lär tycka att jag är korkad och att jag inte borde känna som jag gör.

Adde kom in på min live och vi messade men han sa inget på liven så skakade jag på huvudet och han bara "våga skaka på huvudet en gång till, jag ber dig" eller något sådant så jag gör det.

Och han skriver och varje gång han skriver så får jag en klump i magen och jag blir nervös, känner mig utanför och jag vet inte varför, grejen är att dom skrev med mig och sådär men ändå känner jag såhär.

Jag vill gilla att han ska vara där men det känns bara så ovant + att det känns som att alla ska se hur kär jag är i honom eller att han ska gilla dom mer än mig, eller att dom ska gilla honom mer än vad som gillar mig.

Vet inte alls varför jag känner såhär utan jag vet att dom är där för att prata med mig och att han kommer in för att han gillar min live och för att han tycker att Evve och Kaktusen och dom flesta som är där är snälla, jag är bara svartsjuk och jag har ingen anledning till att vara det.

Jag är bara såå rädd att bli utbytt, att han inte ska tycka om mig mer och jag antar att det är såhär för 1. Adde är den första riktiga vännen jag någonsin har haft och 2. för att jag är såå kär i honom.

När jag var liten så var jag lätt att byta ut och vänner är något jag alltid har haft svårt för och grejen är att jag har så svårt att förklara varför jag känner såhär, då jag knappt vet själv.

Det är så lätt att tycka om Adde medans det är sällan människor som tycker om mig och jag har verkligen så himla svårt för vänner men jag vet att Adde tycker om mig, att ingenting konmer förändras och att han aldrig kommer lämna mig.

Jag hör ju själv fähur fjantigt det låter och hur dum i huvdet jag faktiskt är och jag vill såklart ha med honom på mina lives, och jag vet att några vill att han ska vara med i videos och sådär.

Och jag vill såklart också göra videos med honom men eftersom jag är så van att vara ensam när jag spelar in så är det så ovant att göra en vlogg med någon annan, spelar ingen roll vem det är.

Vet inte ens on han skulle vilja vara med men en dag vill jag spela in när vi är på naturreservetet en dag, känns bara som att jag ska förlora Adde pga mina känslor och för att jag bara är så störd i huvudet.

Tänker inte skylla på mina diagnoser men jag har en liten form av autism/asperger som gör att min hjärna inte funka som alla andras, + att när jag tex är med en kompis så vill jag bara vara med just den vännen.

Jag är bra på att övertänka/överanalysera och sådär vilket jag gör ofta men försöker att inte prata om det så mycket då jag inte vill förlora mina vänner.

Men ja nu ska jag se hur det går för videon, sen ta min medicin och sen när videon är kvar så ska jag fan sova, så jag säger godnatt 🌷

Gillar

Kommentarer

Maddesdagbok_foton
Maddesdagbok_foton,
Grattiz i efterskott!🌺💞🎂☕🎁🎈🎉😊nouw.com/maddesdagbok_foton
Casey
Casey,
Tackar ❤nouw.com/casey
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229