​Hej vänner och fiender!

Detta är första inlägget på denna kategori, såna här inlägg kommer bara komma lite då och då men har inget annat att skriva om haha 😂

Men ska iallafall skriva ​4 positiva saker​ och ​2 negativa saker​ som har hänt idag. 


​+​ 

​1. Jag har snackat med Dvärgen 3 gånger i telefonen idag, sen har jag skrivit med fina Evelina på snap 

​2.​ Skrivit med bästisen och förhoppningsvis kommer vi hitta problemet som fick oss att glida isär, och när vi vet vad problemet är så kan vi börja lösa det

​3.​ Jag har mått helt okej även om jag har gråtit till och från

​4.​ Har myst med lite godis och pepsi 


​-

1.​ Har varit väldigt trött idag, sen fick jag huvudvärk under kvällen 

​2.​ Att jag fortfarande tänker på det som har hänt, då menar jag inte bara på det som hände igår utan det som har hänt mellan mig och bästisen med. 


Så detta var la det antar jag, nu ska jag äta 2 knäckemackor och dricka upp min pepsi. 

Vi hörs mer imorgon för efter jag har ätit så ska jag borsta tänderna och sova. 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej vänner och fiender!

Är det bara jag som har problem med nouw? - Jag kan inte ladda upp en ny header, när den har laddat klart så händer det fan ingenting, har försökt på datorn, på mobilen via webbläsaren och sen på appen, men appen stänger bara ner sig själv.

Jag brukar aldrig ha så här mycket problem med nouw, så undrar bara om jag är den enda?

Sen satt jag inne hos min granne Max och vi snackade och innan jag gick in till honom så snackade jag med Dvärgen igen och vi ska snacka igen sen, min mobil laddar så ska ringa henne lite senare och asså vi snackar inte om något särskilt utan mest om det som har hänt, sen lyssnar jag när hon säger att någon kille är snygg.

Och det är oftast någon från korea och ja hon älskar kpop, eller vad det heter haha, hon är för jävla söt asså orkar inte.

Sen vill jag tacka min fina vän Evelina för alla dina fina ord idag, asså det värmer verkligen och jag har verkligen behövt höra någon säga det.

Jag vet att allt kommer bli bättre så småningom men just nu känns allt så jävla tungt och jag känner mig så jävla trasig men jag vet att du har rätt, och jag gjorde detta för min egna skull och jag vet innerst inne att det var rätt beslut, hur ont det än gör nu.

Även om jag inte vill snacka om det så gör jag det ändå med mina vänner och jag gråter och gråter men jag tror jag behöver få gråta tills jag inte kan gråta mer, förstår ni vad jag menar?

Men jag ska snart gå in till Max igen och bara snacka med honom om allt och ingenting, så hoppas jag att ni har en underbar dag så hörs vi mer senare.


Likes

Comments

Hej vänner och fiender!

Nu har jag ätit lunch och det blev ris med bacon och kyckling och det var riktigt gott.

Sen snackar jag med Dvärgen i telefonen och det är alltid lika kul, vi har alltid en massa att snacka om.

Och sen äter jag godis och dricker pepsi, så jävla gott och innan ni hoppar på mig och säger "men skulle inte du vara nyttig" och stuff like that, så vill jag bara säga att jag är fortfarande ledsen över det som hände igår.

Jag vet att det inte är en ursäkt och jag försöker inte ursäkta att jag äter godis heller utan jag vill bara vara ärlig mot er, så ni vet vad jag gör och sådant och tänker ni skriva onödiga saker så behöver ni inte säga något alls, tack!

Vad gör ni då?

Nej men nu ska jag fortsätta snacka med Dvärgen så får vi höras senare babes, glöm inte att ni är awesome.


Likes

Comments

Hej vänner och fiender!

Hur mår ni en dag som denna? - Jag själv mår helt okej, är fortfarande ledsen men så länge jag inte snackar om det eller tänker på det så gråter jag iallafall inte, men jag vet att allt kommer bli bättre snart men det kommer ta tid.

Men jag kommer försöka göra det jag tycker jag är kul som tex bloggen, göra videos, fota och snacka med mina vänner, jag är glad som har så fina vänner i mitt liv som finns där för mig och som alltid stöttar mig.

Vaknade iallafall tidigt idag så det känns skönt att ha kommit in i min kvällsrytm igen eller så somnade jag tidigt igår bara för att jag var ledsen, men oavsett så var det skönt att få sova och slippa tänka och känna alla dessa jävla känslorna.

Idag ska jag försöka spela in en video men jag vet inte vad men vi får la se, kanske blir en tag eller en mukbang, något speciellt ni vill att jag ska snacka om i såfall?

Vad ska ni göra en dag som denna? - Jag har själv inga planer alls, ska bara vara hemma och chilla men det är rätt fint väder idag, det är iallafall inte kallt ute så som det har varit ett par dagar men det är fett halt ute dock.

Vi hörs senare babes.


Likes

Comments

Hej vänner och fiender!

Hur mår ni en måndag som denna? - Jag mår uselt och jag vill inte gå in på varför, menar det blir inte bättre av att skriva om det.

Har snackat med min kompis Mikasa och jag vill bara säga tack gumman för att du alltid finns här för mig, men även om jag pratar med henne om det så blir det inte bättre.

Jag mår inte bättre utan jag är förstörd och det gör bara så jävla ont och jag går bara sönder mer och mer, men jag vet att hon har rätt när hon säger att det kommer bli bättre.

Men jag gjorde mig själv illa så nu är jag på ruta ett igen, men det är som det är.

Jag har tagit bort min kik permanent nu och jag vet inte om jag kommer skaffa det igen men vi får la se, just nu är jag bara allmänt ledsen.

Just nu känns det inte som att jag kommer bli lycklig igen, men jag vet att allt kommer bli bra så småningom men det kommer ta lite tid men det är okej, jag kommer överleva.

Men just nu lyssnar jag på musik och gråter typ, har gråtit en massa inatt och nu är jag bara allmänt trött och vill sova men lika bra att vara vaken antar jag och vända tillbaka dygnet.

Förlåt att jag inte bloggade igår men hade på riktigt ingenting att skriva om och jag har inget att säga nu heller, så vi får la se hur mycket jag bloggar idag.

Men jag vill såklart uppdatera bloggen för detta är någonting jag brinner för men när jag mår såhär så borde jag inte sitta här och skriva vad jag känner, tänker och allt sånt där.

Ni vill inte veta vad jag tänker just ni, vill bara ge upp helt enkelt.

Vill bara sova och aldrig mer vakna, det hade varit så mycket bättre för då slapp jag känna alla dessa känslor som jag känner, jag är arg, ledsen och sårad.

Fuck allt, jag orkar bara inte känna såhär mer!

Men vi hörs senare förhoppningsvis.


Likes

Comments

​Hej vänner och fiender!

Nu tog jag tag i att väga mig och som ni ser väger jag ​112,7 kg​ och ja det är as mycket, förra året gick jag ner från ​112,6 kg - 104,5 kg​ och sen under slutet av sommaren så gick jag upp allt igen. 

När jag vägde mig nu och såg siffrorna så känner jag helt ärligt ingenting, jag vet inte ens vad jag borde känna om jag ska vara ärlig. 

Jag gick upp allt igen pga mitt mående och jag föll ner i en djup depression och ​nej​ jag vet att det inte är en ursäkt och jag försöker inte hitta en ursäkt heller på varför jag misskötte mig, ​om ni förstår vad jag menar​. 

Och jag vet att jag hela tiden säger att jag ska ta tag i kosten och så skiter sig allt och jag tappar det liksom, jag tänker inte komma med mina ursäkter utan jag vill bara få skriva av mig och berätta hur det är för mig, sen om du är en person som bara kan trappa ner eller sluta helt med sötsaker, ändra kosten och börja träna bara sådär så ​good för you​ men jag vill att ni ska ha i åtanke att ​alla​ människor är olika. 

Bara för att något funkar för dig betyder det inte att det funkar för mig ​okej?​ 

Jag har väldigt svårt att trappa ner på sötsaker och jag äter när jag är bored ​(vilket inte är bra och jag vet det, men jag kan inte sluta)​, tro mig jag försöker fan hela tiden att bara äta när jag är hungrig men det är svårt. 

Vet inte vad jag vill säga med detta inlägget men jag ska verkligen anstränga mig ännu mer, inte för någon annans skull utan för min egna och jag vill ta med er på detta och jag ska försöka filma mer när jag är ute ​(vem vet det kanske blir roligare att gå ut om jag pratar med er)​, kanske kan ha olika saker att snacka om, saker som ​ni​ får bestämma. 

Kan fixa en ​Q&A​ när jag är ute och går om ni kanske skulle gilla det och jag ska verkligen ta tag i cyklingen och kosten har jag redan ändrat på, jag har fixat något och det är kosten iallafall. 

Visst det blev som det blev hos mamma men du kan inte alltid välja vad folk lagar för mat eller hur, och jag får helt enkelt lära mig att bara äta när jag hungrig och inte när jag är bored. 

Jag hoppas att ni är snälla i kommentarsfältet och känner ni att ni måste skriva elaka saker så tänk efter en gång till, ​vad tjänar DU på att skriva elaka saker? Mår du bättre av det? ​. 

Så behåll respekten i kommentarsfältet tack, allt jag ville med detta inlägget var att få skriva av mig och ja. 

Detta var allt och ​om​ ni vill så kan jag kanske ha en ​Q&A​ antingen här på bloggen eller om jag gör en video, men det beror på hur mycket frågor jag får. 

Vi hörs senare och tack för att just du läste ❤


Likes

Comments

​Hej vänner och fiender!

​Hur mår ni en lördag som denna?​ - Jag mår själv bara bra och jag borde sova men funderar på att dygna hela dagen så jag kan somna i tid sen ikväll, så jag kan vända tillbaka till min dygnsrytm som jag hade innan jag drog till mamma. 

Sen sitter jag och snapar med min fina vän Mikasa ​(vet inte om hon heter så men du vet vem du är gumman)​, hon bor iallafall i Japan med sin kille och jag hade också velat bo i Japan eller England, hon är iallafall helt fantastisk 😊

Sen har jag tryckt i mig en massa chips så nu har jag borstat tänderna men som sagt, tänkte helt enkelt dygna idag så det kommer bli riktigt jobbigt men om jag vill ha tillbaka min dygnsrytm så måste jag dygna idag. 

​Har ni några planer för idag?​ - Jag vill spela in en tag eller mukbang men vet inte vad jag ska snacka om i såfall eller vilken tag jag ska göra. 

​Har ni något förslag?

Idag händer det inte så himla mycket utan ska bara chilla, äta gott och kolla på ​Morden i midsomer​ ​(om jag orkar vara vaken så länge)​. 

Men vi hörs senare babes 🌺


Likes

Comments

Hej vänner och fiender!

Nu har jag ätit kvällsmat och det blev äggröra med sallad och det blev så himla gott 👌

Sen snapar jag med Pelle, Nicole och Nessiiez och så glor jag på tv och ska snart hämta lite chips, och så messar jag med Sebastian 😊

Funderar på att kolla på en film men kan inte bestämma mig för vilken film jag ska se på.

Vad gör ni nu ikväll?

Har inte så mycket att blogga om just nu och jag antar att jag inte känner mig 100 just nu och vill inte att min blogg bara ska handla om negativa saker + att idag har jag inte gjort ett piss, men det brukar jag dock inte göra heller.

Jag är nog fortfarande helt slut från när jag var hos mamma så därför orkar jag knappt blogga för jag sover och sover hela tiden, men gör så gott jag kan för att göra inlägg till er.

Kommer nog skriva receptet på min kvällsmat även om det är super lätt men vill verkligen dela med mig av maten jag äter och sådär.

Så här kommer receptet, hoppas ni uppskattar det för jag själv älskar att skriva recept till er.


Du behöver:

• 2 morötter

• 1 äpple

• 1 burk majs

• 2 ägg

• 1 bunke

• 1 stekpanna

• Smör att steka i


Du gör såhär:

1. Riv morötterna, skär äpplet i bitar och häll i majsen. Lägg ner dom i bunken och ställ in i kylen (jag hade min över natten).

2. Knäck ner äggen i ett glas och vispa runt med en gaffel tills gulan och allt har löst upp sig eller vad man ska säga, sen häller du i äggen i pannan och rör runt med en stekspade.

Sen när det är klart så tar du fram din sallad, häller i äggröran där i och rör runt och på med liter örtsalt.

Och sen är det klart.


Och jag kan säga er att det var det godaste jag har ätit på länge, detta kommer nog bli det jag äter på kvällarna hädanefter.

Hoppas ni tycker om detta receptet och provar ni det så kan ni la taggade mig på instagram eller här på bloggen 😊

Vi hörs mer imorgon.


Likes

Comments

Hej vänner och fiender!

Hur mår ni en fredag som denna? - Jag själv mår helt okej men är förkyld och mätt som en plätt, åt en kycklingrulle och nu dricker jag lite cola som ni ser.

Sen skriver jag med @nessiiez och några till på snap och bara chillar och kollar på Scooby Doo, sen ikväll blir det att käka chips och dricka en massa grönt te, funderar faktiskt på att fixa en kopp redan nu.

Sen längtar jag tills slutet av mars för då kommer mina skal från wish, och sen nästa vecka så kommer mitt måttband som jag har beställt.

Asså vill spela in en video idag men jag vet inte vad, funderar på att göra en tag eller någonting men jag vet inte, vad tycker ni? Och vilken tag i såfall?

Ska fixa mina videos om min viktnedgång snart, asså skulle gjort det innan jag drog till mamma men nu blev det inte så och sen där tänkte jag inte alls på kosten eller så, sen när jag kom hem så har jag haft svårt att vända tillbaka dygnsrytmen och sådär + att jag inte har vägt mig än.

Har alltid tänkt att göra det på morgonen men så har jag inte kunna somna och sen när jag väl somnar så sover jag till 14:00ish, och då känns det som att det är för sent för att väga mig och sen har jag inte tagit tag i cyklingen heller.

Men jag äter fortfarande min kost men idag unnade jag mig en kycklingrulle, men jaja.

Vem fan bryr sig egentligen, detta är mitt liv och mina val och jag gör så gott jag kan hela tiden, men vad gör ni en fredag som denna?

Vi hörs senare babes!


Likes

Comments