PLANLÖSNING

Nu är allt material som behövs inför bygglovet klart och ivägskickat till kommunen. Blir spännande att se hur lång tid det tar innan vi får klartecken att ta första spadtaget...

Som jag skrivit tidigare har vi haft ett flertal byggmöten där vi gått igenom husets exteriör och interiör samt gjort en massa ändringar hit och dit.
Med reservation för mindre ändringar får ni se hur vi planerat planlösningen på både över- och undervåning.

Undervåningen kommer bestå av en ganska rymlig entréhall där trappan till övervåningen kommer placeras. Till vänster i hallen finns groventré med tvättstuga och ett klädförråd.
Bredvid tvättstugan ett badrum med toa, handfat och dusch. Eftersom vi har en del övernattande gäster kommer ett gästrum/bibliotek finnas och dom har då närheten till undervåningens badrum därifrån. Vardagsrum, matrum och kök kommer vara en öppen yta så det finns mycket utrymme för umgänge & mys då vi gillar att ha vänner över på middag osv. I köket placeras en köksö med spis och tillgång till vatten. Från köket kommer det finnas en utgång till ett vinterbonat uterum som blir ett extrarum som går att nyttja året runt.

På övervåningen ligger barnens rum med varsitt litet badrum (ska bli fantastiskt skönt att slippa tjafset på morgonen när alla ska in i badrummet samtidigt) Ett kontor eftersom både min man och jag jobbar hemifrån ibland, kommer även användas som reservgästrum om vi blir många som tex vid jul osv. Ett allrum med öppet upp till nock kommer ligga i mitten på övervåningen, där är planen att placera en stor U-soffa med plats för många vid fredagsmyset!
Till höger om allrummet kommer vårt sovrum med eget badrum och en walkin closet finnas. Blir en egen liten oas där och jag ser väldigt mycket fram emot att få ett badkar som vi inte haft på många år.

(Möbleringen i samtliga rum är endast ett förslag från arkitekten)

Det var i grova drag hur vi tänkt oss vårt Casa W...

Mysig Lillördag & Happy Halloween på Er! 🎃

Gillar

Kommentarer

Emelie
Emelie,
Kommer bli så bra❤️
CasaW
CasaW,
Hoppas du & Oscar kommer utnyttja gästrummet flitigt ❤️😘nouw.com/casaw
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229