Precis kommit upp till rummet efter en timme i gymmet. Det var sista dagen på eventet i Globen idag och oh my god vilket weekend vi hade. Igår avslutade vi även kvällen med en fantastisk bankett.
Trött. Mör. Taggad.

Imorgon Karlstad, ikväll room service.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har precis packat weekendväskan med allt som behövs för helgen i Stockholm. Jag inser att jag är oooootroligt snabb och effektiv när jag gör det här haha.. vilken talang! Vad kan jag göra med den? Fakturera Ica Maxi 3000kr/tim som proffspackare? Vem vet.,

I helgen vankas det företagsevent i Globen lör-sön men jag åker redan imorgon och installerar mig på Elite Palace i Vasastan som får bli min bas över helgen. Träning, event, nätverkande och ********. Sjukt taggad, nu kör vi!
Likes

Comments

Jag satt precis och tänkte på varför jag ens har kvar "bloggen" när jag aldrig skriver i den. Svaret är nog för att jag helt enkelt inte har orkat tagit bort den, vilket jag nu skulle göra men blev så förtjust i hur snygg den faktist är så here I am haha..

Egentligen inget nytt. Jobb, träning, jobb och bibelstudier dagarna till ända. Vem vet, kanske skriver sen? Eller imorgon? Eller om ett år? Hittade en massa bilder och filmer i en gammal laptop jag inte riktigt vet vad jag ska göra med så vem vet.

Peace!

Edit 1: Finns både på instagram (AlexanderKarlstad) och på Snapchat (frostheim).


Likes

Comments

Det är tisdag och som vanligt infinner jag mig på kontoret med div fakturering, emails och snus, när jag plötsligt får ett mail ifrån nouw som påminner mig om att jag fortfarande har en blogg. "Jaja haha" tänker jag och här är jag.

Jag trodde att jag hade skrivit om min systers fina bröllop i Frankrike men det hade jag uppenbarligen inte så här kommer det lite kortfattat. Vi bodde en vecka på ett jättefint slott några timmar utanför Bordeaux och det var awesome. Så:) Jag bifogar kanske lite bilder. Annars finns det ett par på Instagram.

In other news så har Leonard Cohen gått bort vilket har gjort att jag har lyssnar sönder hans senaste platta: Cohen Leonard;You want it darker som är såååååå sjukt bra. Spec 1a och 2a låten. Lyssna god dammit!

Nu ska jag spela poker på arbetstid och sen glida iväg till världens bästa gym. Peace!

Likes

Comments

Åh herre min ge. 28 år, svart bälte i hemska baksmällor, och fortfarande har jag inte lärt mig att ge fan i vinet.

Amazonkvinnan (som vi får kalla henne eftersom art hon är lika lång som mig (180cm)) hörde av sig igår och gnällde över sin tristess och bad mig köra till systembolaget så att vi kunde ha vinkväll, och idiot som man är åkte man iväg och fyllde glatt i korgen..

Kvällen var förvisso jättetrevlig som vanligt, även om man får betala priset idag.
Nintendo 64, soffhäng, oralsex och bubbelbad får stå på agendan idag.

Btw! Bloggar ifrån mobilen nu, hur coolt är inte det?

Likes

Comments

Ännu en nattklubb provar lyckan i Glada Ankans gamla lokaler, och efter några timmars terasshäng, grillning, skitsnack och de obligatoriska stoppen på Olearys och Tempel så begav vi oss iväg för att spana in "den nya blivande konkursen som har öppnat på Kungsgatan". För inget kan väl överleva på Kungsgatan 12, vars väggar för evigt är demoniserat av det jeansvästklädda, snåla, fatölsklientellet som hägrat där i alla år?

Nåväl.. vi möts av samma entré, samma (om än lite dyrare) garderob, samma mörka ocharmiga trappa upp till klubben.. Vad vi nu möts av är lite intressant, alla trånga bord och stolar är ett minne blått, lika så den onödiga scenen (om än podiet är kvar). Inredningen är stilren, mogen och fräsch, även om man inser att de har en del kvar att göra. Klientelet på klubben var långt över förväntan! Ung och stilren, men samtidigt mogen och skötsam. Mina skor var lika torra när jag klev in som när jag klev ut! Dansgolvet samma som förut, MEN (och det finns ett stort jävla MEN) DET FINNS NU ÄVEN EN MOÊTBAR! STILIGT SIGNUM!
Summa summarum- Väldigt trevlig kväll, Eventuellt mitt nya stammushak!

Plus: Moêtbaren, Inredningen, Avsaknaden av vimmelfotografer, Klientelet!
Minus: Killen som står och försöker sälja hårvax på toaletten. Wtf?:D

Fyra plus! Peace out!

Likes

Comments

Oh lord, det är redan onsdag och tiden bara rinner iväg. Jag förlängde helgen med att festa på campus hela måndagen. Blev däremot ompysslad av en söt sjuksköterskestudent både på natten och på morgonen därpå så vem är jag att gnälla. Däremot så kom baksmällan ifrån helvetet ju längre dagen gick under tisdagen, så kvällen fick avrundas med champagne, rom och fint sällskap för att stilla mitt huvud.

Inflytt till mitt nya näste om en vecka också. Hur fan hinner man köpa alla möbler? Vågar inte köpa något innan jag står i lägenheten och ser alla exakta mått. Nåväl, får väll sova på britsen eller i badkaret haha.

Idag däremot har jag bara jobbat, bankat och hunnit ta en snabb shoppingtur och lunch på stan. Har man dragit ner på (nästan...typ....fuck you!!) allt socker och ökat rundan så förtjänar man nya jeans varje vecka, right?

Bifogar en bild ifrån igår. Nu blir det WHITE STRIPES!​


Peace!Likes

Comments

Mycket rör sig just nu och jag har de senaste veckorna verkligen hittat hem igen. Motivationen är på topp, arbetsmoralen är på topp och framför allt är energin på topp! Jag får mail ifrån nouw varje vecka så det är väll lika bra att fortsätta skriva. Lördagen kommer gå i shoppingens och pokerspelandets tecken. Valet på klient föll tillslut på Unibet då deras bonusar och belöningar är något i särklass. Det känns riktigt skönt att ha hittat tillbaka till pokern.

In other news: Jag köpt en lägenhet i Karlstad som jag får tillträde till i början av Mars. Valet på lägenhet föll på att alla vitvaror var nya och hela bostaden är helt nyrenoverad. Det var någon manisk hantverkare som bodde där innan haha. Den passade även min budget då jag hatar banker och köpte lägenheten kontant.

Jag bifogar en smygbild på badrummet och en berusad hotellselfie jag tog på min lilla businesstrip till hufvudstaden förra veckan. Nu måste jag förbereda för mötet imorgon!Likes

Comments

Jag såg nyss till min stora glädje att Juli/Augustinumret av amerikanska Playboy hade nått min brevlåda och en tidig kväll var ett faktum. Mina resterande måstesysslor får skjutas upp till imorgon. Resten av dagen får helt enkelt bestå av kalla Stella, bra livstilsmagasin och förvånansvärt bra cigarrer ifrån Dominikanska republiken. Många av mina vänner håller stenhårt i att cigarrer måste komma ifrån Kuba men jag lovar att Dominikanerna attackerar marknaden med ett stort artilleri. Handrullade med fin tobak, just denna är passande ifrån Playboy... för övrigt är även jag väldigt konservativ med mina rökdon. 

Jag ska snart börja med middagen men efter det tänkte jag sätta mig och kriga vid pokerborden hos Pokerstars. Jag är fortfarande på jakt efter en värdig spelsida men verkar gå på bet varje gång, har någon något bra tips?

Jag har förövrigt köpt en ny säng som kommer inom en vecka (dock en mörk modell).

Likes

Comments