Glædelig mandag kære læsere! Som overskriften siger, vil der i dette indlæg være denne uges planer. Jeg har faktisk kun en plan i denne uge, og det er SKIFERIE!! Min bror og jeg er på skiferie med min farmor, farfar og nogle af deres venner, og det…

Likes

Comments

Jeg tror vi alle sammen kan nikke lidt genkende til at vi bruger vores telefoner rigtig meget. Jeg fanger nogle gange mig selv i det, hvor jeg bare sidder med min telefon bare fordi.. Men jeg i dagens indlæg vil jeg fortælle om nogle af mine yndlin…

Likes

Comments

HEY BLOGGEN Hvis ikke I kender denne app, så læs med. (Og hvis I kender den skal I selvfølgelig også læse med, haha) Viste du at 1/3 af al mad smides ud? Det er en af grundene til at skaberne af denne app kom på ideen. Too good to go er en app der …

Likes

Comments

Min drøm har altid været, at jeg skulle have noget med dyr at gøre, og ligeså længe jeg kan huske, har jeg ville være dyrlæge. Men jeg er faktisk kommet i tvivl nu. Jeg vil stadig gerne uddanne mig som det, og jeg ved jeg ville elske at gå på arbej…

Likes

Comments

Så er det mandag igen og en ny uge er lige startede. I denne uge skal jeg ikke særlig meget, men jeg føler alligevel, at jeg har ret meget, jeg skal nå. Jeg skal arbejde i Maxi Zoo et par af dagene. Så er det jo Valentines day på onsdag, der skal j…

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu er det jo fredag, og det kan være en lejlighed til et klæde sig lidt festligt på og måske tage en tur i byen. Jeg har fundet et muligt outfit frem til jer. Jeg er helt vild med det!

Her til aften er min fætter kommet, og han skal være her hele weekenden, det er så hyggeligt. Nu vil jeg smutte igen, så jeg kan hygge med de andre :))

Knus <3

Likes

Comments

Hey bloggen

I dag vil jeg fortælle jer lidt om mine tre yndlings indlæg her på bloggen indtil videre.

1.
Mit yndlings indlæg er indlægget om min anderledes men sjove interesse. Jeg kan godt lide det, da det er en stor del af mig. Det er et meget personligt indlæg og i det har I rig mulighed for at lære mig bedre at kende. Du kan læse indlægget her!

2.
Indlægget omkring min kæreste og mit lille weekend hotelophold i Malmø er også en af mine favoritter. Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at læse igen og igen, fordi det var sådan en skøn tur. Du kan læse det indlæg her! Jeg har også skrevet en anmeldelse om hotellet vi boende på, som du kan læse her.

3.
Den tredje er faktisk lidt svært, da jeg selvfølgelig kan lide en del af indlæggene. Jeg står mest og vakler i mellem indlægget om Mit lange sygdomsforløb eller om mit først event. Jeg tror alligevel eventet med Boozt.com tager tredje pladsen. Det var utrolig spændende, smukt og en lille smule nervepirrende, da det var mit aller første rigtige event. Du kan se lidt billeder og læse mere om det her.


Nu vil M og jeg hoppe op i seng og sætte en god film på, spise en Ben & Jerry og få hygget lidt inden han i morgen tager på ferie. Også håber jeg ellers bare at jeg snart bliver frisk igen..

God aften!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen

Nu nærmere vi os Valentine's Day, og jeg har derfor fundet lidt inspiration frem til gaver til jeres kærlighed. Selvom jeg synes, man skal huske at sætte pris på hinanden hver dag og selvfølgelig også forkæle hinanden i hverdagen, synes jeg, det er en hyggelig dag til at fejre kærligheden. Det behøver nødvendigvis ikke at være kærligheden mellem et kærestepar, men det kan også sagtens være et skønt venskab man vil hygge lidt ekstra om.

Min kæreste og jeg har aldrig holdt Valentine's Day sammen, da han har været ude og rejse alle årene, og det skal han også i år. Så jeg skal fejre dagen med min rigtig gode veninde, Anna, som I har hørt om et par gange om i ugeplanerne. Vi skal bare have en rigtig hygge dag, hvor vi bare får hygget, grint og spist en masse. Vi er ikke helt sikre om, vi selv skal gå i køkkenet og lave noget lækkert eller om vi bare bestiller noget sushi. Jeg ved, at vi skal have købt et par Ben & Jerrys ind til lidt filmhygge om aftenen. Det skal nok blive sjovt!

Nedenunder vil I kunne finde lidt inspiration til, hvad man kan give hinanden i gave, hvis man har lyst til at gøre det. Hvis man er på udkig efter nogle lidt sjovere ting at give hinanden, kan I tjekke coolstuff.dk ud. De har mange skøre og sjove ting. Man kan selvfølgelig også bare give et ekstra knus eller kys, det er ligeså godt!

HUSK DET ER TANKEN DER TÆLLER <3

Nu vil jeg hoppe i seng igen og se om jeg ikke kan slippe af med migræne, som synes den skulle komme forbi i dag..

Hop ind og følg med på Instagram: @casandraemilie

#valentinesday #nouwinfluencer #nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hej bloggen

Så er det mandag igen, og en ny uge er begyndt. Jeg plager jo at lave en liste, med hvad jeg skal lave i løbet af ugen, men jeg har ikke så mange planer denne uge, så jeg skriver dem bare i en flydende tekst, haha.
Jeg skal arbejde de fleste dage, også skal jeg være sammen med mine veninder to af dagene og ses med min bedste veninde tirsdag. Den ene dag skal mine veninder og jeg ind og se en musical som bliver fremført på min skole - det bliver super hyggeligt. I weekenden skal jeg efter arbejde hjem til min bedsteforældre og hjælpe dem med at lave deres gang også skal vi spise noget lækkert mad.

Se lige den lækre morgenmad jeg fik søndag på restaurant La Rustica!


​VI SES IGEN I MORGEN :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godaften bloggen

Jeg elsker striber! Og jeg synes, de gør noget vildt fedt ved ens outfit! Så jeg har i dag fundet nogle fashion ideer med striber frem til jer. Jeg er blevet totalt forelsket i nummer 10! Dem tænker jeg, jeg heller må få købt. Jeg håber, I kan lide noget af det.

Ha' en dejlig aften <3

Likes

Comments

Lidt billeder fra vores hyggetur til Malmø. Læs her.

Det første billede er morgenmad fra det hotel vi boede på (læs min anmeldelse her). Andet billede er fra min bedste venindes 18 års fødselsdag. Der var lavet en kæmpe brunchbuffet - sååå lækkert !

Lækker sushi fra en hyggelig dag med min gode veninde, Anna.

Lille K har også været på besøg og hygge lidt et par gange :))

Jeg var til event med Boozt.com. Det kan du læse meget mere om i mit indlæg her!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey læsere og velkommen tilbage!

Som de fleste af jer godt ved, var jeg i går til et event på Radisson Blu Hotel i København. Hotellet så virkelig luksuriøst ud med den smukkeste indretning af Arne Jacobsen. Det var Boozt.com der var arrangørerne bag det vellykkede event.

Aftenen startede med man havde omkring en halv time til at gå rundt og hygge sig og få snakket lidt med nogle søde mennesker, også var der jo lidt lækkert mad og bobler. Ved 18:30-tiden kom der en ballerina dansende ned ad trappen og fremførte et lille show i Arne Jacobsens stol, "Ægget". Det var så fint, samtidig med det var en smule anderledes. Derefter blev der holdt nogle foredrag fra nogle af designerne fra Boozt.com, hvor de fortalte omkring det tøj, de har designet, og hvad de ellers lige havde på hjertet. Det var super spændende at høre deres historie. Efterfølgende kunne man gå rundt og få taget nogle billeder, deltage i konkurrencer, lære om Metapic samt hygge. Tilsidst var der en lille opsamling, hvor vinderne af de forskellige konkurrencer blev fundet, og vi fik en lille fin goodiebag.

FØRST EVENT
Jeg var faktisk lidt nervøs, da det var mit første event, og jeg kendte ingen. Men det gik super godt, fik snakket med nogle nye mennesker, så det var super skønt. Nogle gange er det rart, at gøre noget nyt, så jeg er glad for jeg gjorde det. Jeg var jo heller ikke den eneste, der kom alene, og man kommer hurtigt i snak med andre.

Likes

Comments

Instagram@_casandraemilie