UKE 5: MIDDAGSMENY


God mandag og 1 februar. Dagene flyr av gårde fortiden og jeg kjenner det er helt greit at vi nærmer oss vår og lysere tider. Men jeg må si at jeg elsker at det er så mye snø ute nå, det lyser liksom opp hverdagen og man får lyst til å komme seg ut i frisk luft. Jeg går tur med Milo tre ganger til dagen og elsker virkelig å ha han her. Han er egentlig familien sin hund men jeg stjeler han i noen perioder. Gleder meg enda mer til vi får vår egen hund i løp av året så jeg har en fast turvenn.

Jeg spurte på storyen min om dere ville se denne ukens middagsmeny og 97% svarte ja. Synes det er så gøy å skrive slike innlegg for jeg elsker selv å finne middagsinspirasjon hos andre bloggere. Denne uken har vi bare handlet inn til mandag- fredag siden vi ikke helt vet hva helgen bringer, men som oftest går det bare i taco og pizza i helgene og en kjøttmiddag på søndagene.MIDDAGSMENY

Mandag: Kyllingwok med nudler og cashewnøtter

Tirsdag: Chili con carne

Onsdag: Lapskaus

Torsdag: Blomkålsuppe med baconJeg har også handlet inn en del frukt, smoothie og pølse i brød. Jeg har så sykt lyst å gå på skitur og grille. Tror jeg må overtale Marius til å bli med meg. Anbefaler å dele brødet i to påser om dere ikke er så mange hjemme, da har du brød til neste uke også.Min faste smoothie, elsker denne blandingen. Disse juicene er også veldig gode og koster bare 25kr på Rema. Ønsker deg en fin uke videre.


Liker

Kommentarer