UKE 2: MIDDAGSMENY

God mandag, da var det tid for en ny middagsmeny for uken. Denne uken skal jeg prøve meg på en ny oppskrift som jeg aldri har testet før: gulrotsuppe. Om den blir god skal jeg legge den ut på bloggen så dere kan få se. Elsker å finne nye og gode retter som er enkle å lage og som er nokså sunne. Jeg starter hver mandag med å handle for hele uken, og det har fungert veldig greit. Vi er minimalt innom matbutikken resten av uken og vi har merket stor forskjell på økonomien siden vi begynte med dette.


Mandag: Gulrotsuppe med svin

Tirsdag: Pesto pastasalt

Onsdag: Curry kyllingsuppe

Torsdag: Kjøttkaker i brunsaus

Fredag: Hjemmelaget pizza

Lørdag: Pasta carbonara med spinat pasta

Søndag: Stroganoff med potetstappeFør jeg legger varene på plass vasker jeg alltid over kjøleskapet, kaster det som ikke er bra lenger og organiserer på nytt. Synes dette er en skikkelig bra start på uken.


FØR OG ETTER


Gjerne kommenter din middagsplan denne uken, så finner vi kanskje inspirasjon hos hverandre til neste uke. Håper dere liker slike innlegg. Gi det gjerne en like om du gjør det så jeg vet det er ønskelig at jeg fortsetter. Ha en fin mandag videre.


Liker

Kommentarer

Catarina Santos
,

Hvordan kommer du på så mange retter? Har du noe inspo og ideer for oppskrift og sånn?

casa_pedersen
casa_pedersen,
Jeg ser ofte på matprat eller andre bloggere sine matplaner.
nouw.com/casa_pedersen
Malene
,

Artig, vi hadde gulrotsuppe i dag også 😃 lager plan hver søndag, men blir noen småbesøk innom butikken innimellom selv om. Prøver å unngå 😇

casa_pedersen
casa_pedersen,
Så gøy at dere også hadde det 😃
nouw.com/casa_pedersen
Atle,

Jøss så spennende med et skifte i toppen da 👍 Kjøleskapet mitt er veldig likt første bildet ditt dersom du setter inn en Norvegia og en Kinakål 😂

atlelundhaug.no
casa_pedersen
casa_pedersen,
hehe, du får handle inn litt 😃
nouw.com/casa_pedersen
Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

spännande och super fin blogg har du !!

nouw.com/vardagsarlighet
casa_pedersen
casa_pedersen,