Satser alt på drømmen

God onsdag fininger. Tenkte det var på tide å oppdatere dere på det som skjer i livet mitt siden det har skjedd noen endringer i det siste.

Jeg har alltid drømt om å være min egen sjef og styre min egen hverdag, men aldri helt visst hvordan og med hva. Instagram har alltid vært en frisone der jeg kan være kreativ og dele det som jeg tror inspirerer andre. Etter at jeg bikka 50 000 følgere har plutselig mailboksen eksplodert med forespørsler fra bedrifter som ønsker langsiktige samarbeid og mange nye dører har åpnet seg på et mer seriøst plan. Jeg har de siste 2 årene hatt litt samarbeid her og der men ikke på dette nivået her, og som er mer langsiktige. Det å jobbe med sosiale medier ene og alene har alltid vært en drøm og en tanke jeg har hatt, men ikke noe jeg trodde var mulig allerede nå. Men plutselig har det blitt en fulltidsjobb som starter kl 08:00 og ender ikke før jeg legger mobilen vekk om kvelden, og jeg elsker det.

Dette er det jeg vil gjøre og hva stopper meg egentlig? Er det en tid for å satse alt på drømmen sin så er det nå! Derfor har jeg valgt å slutte i den nye jobben min og heller bruke all min tid på mitt eget firma. Fremover kommer jeg til å fokusere 100% på mine egne plattformer og jeg er så sykt motivert for tiden fremover.


Sitter du med en drøm som du har tenkt på lenge men har ikke turt å satse? Gjør det. Du kommer ikke til å angre på at du prøvde. Jeg elsker den nye hverdagen og våkner hver dag med et smil og det er så utrolig deilig. Heier på dere og håper jeg kan være et spark i ræva til deg som ønsker å gjøre noe annet med livet. Nå skal jeg på lunsj med to venninner <3 Håper du har en fin onsdag videre.


Mine mål for 2021

- Bli et AS

- Blogge mer jevnlig

- Dele mer av meg selv

- Lage inspirerende innhold

Hva er dine mål for 2021? Del de gjerne i kommentarfeltet.


Liker

Kommentarer

Sara
,

Såå gøy å lese, dette er jo skikkelig stas! Har fulgt deg lenge på Instagram og unner deg virkelig dette da du er så utrolig flink og inspirerende! Gleder meg til å følge med videre🥰.

casa_pedersen
casa_pedersen,

Ååå, for en hyggelig kommentar🤎😍 Tusen takk snille deg!!

nouw.com/casa_pedersen
ByNorin
ByNorin,

Så gøy å lese at det har gått så bra! Er selv i en prosess og fase nå hvor jeg tenker "shit au, nå gjør vi det", og det er så spennende, nervepirrende og litt skummelt! Mange tanker i hodet, men en gang må man faktsik bare forsøke tenker jeg. Tenke seg å angre på noe sånt, nei det vil jeg ikke! 😃

nouw.com/bynorin
Isabella
,

mitt tips <3


https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

sannidra
sannidra,

Så utrolig spennende! Masse lykke til 🥰✨

nouw.com/sannidra