NETFLIX TIPS TIL HELGEN

Hei og god fredag. Denne helgen skal jeg bare lade opp og slappe av for på mandag begynner en ny og hektisk hverdag med ny jobb. Kjenner jeg gleder meg veldig til å komme mer ut av huset og møte nye folk. Det å jobbe hjemmefra er veldig kjekt og jeg er en veldig hjemmekjær person, men jeg blir fort lei og rastløs. En deltidsstilling var akkurat det jeg trengte nå og jeg er så motivert og glad for at jeg skal få jobbe mer med interiør.

Her kommer noen tips til serier og filmer dere kan se i helgen.


firefly lane


Denne serien har jeg ikke sett enda men tenkte jeg skulle se den i helgen. Virker superkoselig og alle som har sett den sier den er veldig bra. Firefly lane er en amerikansk dramaserie basert på romanen til Kristin Hannah. Serien handler om to venninner som er der for hverandre i opp og nedturer fra de er tenåringer til de er i 40-årene. Denne serien finner du på Netflix og har fått 7,7 på IMDB. Skriv gjerne i kommentarfeltet om du har sett den og hva du synes.


THE VANISHING ON THE CECIL HOTEL


Dette er en true crime dokumentarserie om hotellet Cecil. Dette hotellet har et dårlig rykte på seg siden det har skjedd mye kriminelt der opp igjennom årene, og når Elisa Lam forsvinner blir hotellet enda mer beryktet. Veldig spennende! True crime er min absolutt favoritt sjanger og jeg blir så engasjert. Denne har fått 6,1 på IMDB.


GREEN BOOK

Denne filmen må dere bare se. Den handler om en raffinert pianist som skal på konsert turne og gir en gatesmart sjåfør jobben med å kjøre han gjennom den fremmede verdenen som er sterkt preget av raseskille. Denne er både morsom, sterk og underholdene. Fått 8,2 på IMDB og anbefales virkelig. Perfekt å se sammen med kjæresten.


THE MINIMALISTs

Denne dokumentarfilmen lærer deg å kvitte deg med ting du ikke trenger i livet ditt. Færre ting betyr mer plass til det som virkelig betyr noe. Noe for deg som er opptatt av orden og system, og perfekt til deg som vil lære mer om akkurat dette. Den varer bare i 53 minutter og er abosolutt verdt å se.

Håper dere liker tipsene og at du fant noe du vil se i helgen. Skriv gjerne i kommentarfeltet om du liker disse innleggene. God helg.

Liker

Kommentarer