2021

Godt nyttår fininger. Jeg regner med de aller fleste er klare for et nytt og bedre år med blanke ark. Her er motivasjonen på topp og jeg gleder meg til å lage en bedre rutine for hverdagen. Det nye året startet med jobbhelg for min del, så jeg følte ikke at året startet skikkelig før denne uken. Dette året ønsker jeg å lage en enda bedre rutine der jeg legger med tidlig og står opp tidlig, lager matplan for hele uken, spiser sunt i ukedagene og prøve å trene mist 3 ganger i uken. Føler meg alltid mye bedre når jeg er aktiv og spiser sunt. Jeg kjenner det har vært skikkelig utfordrende når jeg bare har vært hjemme å jobbet med sosiale medier og øvd til eksamen. Et nytt år var akkurat det jeg trengte nå.

MINE FAVORITTER

Jeg tenkte å begynne å tipse om mine favoritter innenfor ulike tema på bloggen fremover. Jeg har allerede et par innlegg klare som jeg kommer til å dele med dere etterhvert. Jeg elsker selv når andre bloggere tipser om sine favoritter innen hudpleie, sminke, hårpleie, serie tips, film tips, mat tips osv. Så da tenkte jeg at det kanskje var interessant for dere å lese om mine favoritter.


Hver mandag fremover kommer jeg også til å dele ukemenyen vår her inne. Jeg har lyst å prøve å finne flere gode sunne oppskrifter da vi er ganske matlei her hjemme og tom for ideer. Tenkte å sette med ned en kveld å søke etter mat inspirasjon. Om du vet om noen bra Instagram profiler eller bloggere med gode sunne oppskrifter skriv det gjerne i kommentarfeltet


UKEPLAN FRA UPSTAIRS

Jeg må bare tipse om denne ukeplanen fra Upstairs. Den gjør hverdagen mye lettere for oss. Jeg skriver ned alle mine planer og kjæresten gjør det samme, så lar vi den ligge på spisebordet slik at den alltid er tilgjengelig.


Liker

Kommentarer