King Kylie, damn she is goals.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hey!

Jeg har tenkt til at hver mandag skal jeg legge ut 3 favoritter fra forskjellige nettsider. Idag ble det nettsiden de fleste jenter kjenner til; Nelly. Har blad opp og ned og rundt og igjennom hele nettsiden og svømt i utrolig mye fine ting. Tilslutt kom jeg frem til at denne ukens wants er til venstre en super kul beige suede kjole, helt klart et must for meg. I midten finner vi et enkelt og fint grått skjørt. Dette skjøret var superkult og ikke minst utrolig billig. Gråe skjørt passer til det meste og noe jeg helt klart skal kjøpe meg. Tilslutt har vi en drit kul "bodycon" kjole i lyserosa/beige til en helt utrolig pris. Den finnes også i andre farger så klikk på bilde så kan du også drømme deg bort i alle de fine produktene de har inne.


xoxo Carxx

Likes

Comments

Vel, hvordan skal man begynne? Dette må vel være min 7 eller 8 blogg. Jeg tror ikke jeg greier å holde blogger gående mer enn et parr dager eller uker før jeg sletter den og starter igjen senere. Men denne gangen skal jeg prøve bedre.
I hvertfall, på denne bloggen kommer det til å komme outfits, wants, innkjøp, anbefallinger og lignende. Hver mandag kommer en Wants of the week. Så stay tuned! Følg meg gjerne på blogkeen også!    
xoxo Carxx

Likes

Comments