Förlåt att jag har varit lite off här med uppdateringen.
Jag har så mycket att tänka på just nu och jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv. Jag har ingen aning vad jag vill göra här next och vad jag vill göra i framtiden. Jag står helt på noll! Not good!
Jag har varit väldigt trött och deppig det senaste. Så har inte orkat blogga.
Jag har ingen som helst aning hur det blir med skolan. Men jag ska inte gå kvar på uddetorp så det är helt säkert. Det är väldigt synd då jag träffade väldigt fina personer där!! Men man ska ju inte gå kvar när man inte är 100% säker med att detta är vad jag vill jobba med. Jag har varit på två andra gymnasium och dem verkar bra, men som sagt jag vet inte vad jag vill...

Sen har vi lite familjeproblem eller vad man ska säga, så det är ganska jobbigt.
Som tur vad så har jag min häst 100m ifrån mig som jag kan pyssla om med så jag tänker på annat. Nashville får mig att må så bra hela tiden när jag är med honom. Han betyder massor!!❤️

Men annars förutom allt det här så är det hyfsat bra i mitt liv:)

Kram!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag är som sagt helt galen i 5 seconds of summer. Så i alla tidningar jag hade så klippte jag ut alla bilder och intervjuer med dem. Jag hade tänkt att ha dem på en av mina väggar i rummet. Jag kanske ist ska ha dem i mitt andra rum. Jag fick precis reda på att jag hade fått ett till rum brevid mitt första rum. Så är super glad. Jag kommer att lägga upp tre bilder på alla bilder jag har klippt ut. Kan säga att det är massor.

Kram❤️


Likes

Comments

Jag är så sugen på att resa runt i världen, bara jag kommer bort ifrån Sverige. Jag älskar att resa och upptäcka nya saker! Big love😍
Hoppas på att få resa bort så snart som möjligt.
Bara kolla vad vackert😍Hoppas allt är bra med er, kram!

Likes

Comments

Idag var det snö här! Gud vad jag har längtar efter dig...not!!
Jag tycker att snö är väldigt fint att se på och jag tycker om att åka skridskor och pulka. Det är det ända jag gillar med snön. Resten är negativt. Det är väldigt kallt och halt och man kan inte göra så mkt. Tycker synd om djuren faktiskt:(
Kram


Likes

Comments

Jag tänkte att jag kunde visa vilka mina förebilder är och vad dom betyder för mig!:)

Nina dobrev känner ni nog igen från tv serien "the vampire diaries" som Elena Gilbert! Jag har följt hela serien och den har blivit en stor favorit. Det är i den serien som jag såg Nina första gången. Jag blev helt tagen av denna kvinna. Hon hade dröm utseendet och jag tycker om hennes personlighet till max, även om jag inte känner henne helt så hoppas jag att jag har rätt. Hon är verkligen en stor förebild för mig!! En av världens vackraste kvinnor (enligt mig)
Holland roden känner ni nog igen ifrån tv serien "teen wolf" som Lydia Martins. För mig betyder hon extremt mkt. Hon är vacker som en ängel och jag gillar hennes personlighet oxå. Lite små kaxig fast på ett bra sätt, och alltid på ett glatt humör. Såna personer gillar jag. Hon vet vad hon vill och sånt älskar jag. Hon har hjälpt mig med mitt självförtroende oxå. Så det börjar gå uppåt! En riktig stor förebild!!Luke hemmings!! Alltså han betyder exakt allting för mig. Han har fått mitt hjärta att slå i 200 hur många gånger som helst. Jag kan inte ens själv förstå hur mkt denna kille betyder för mig! Det är SJUKT!! Jag vet inte hur jag ska kunna överleva den 13 maj då jag ska se han o hans band uppträda i Stockholm på friends arena! 😍 Jag kommer först få panik och sen kommer mitt hjärta gå i 500 och sen kommer jag börja gråta av ren glädje. Asså jag längtar men ändå inte. Alltså jag vill bara ta på honom, lära känna honom, ALLT!! Han betyder för mycket för mig just nu. Jag vill ha honom för mig själv. Men jag vet att jag aldrig komma få honom. Man kan aldrig säga aldrig men det finns ungefär 1% chans. Haha😂 men han kommer i alla fall alltid vara min förebild osv om han skaffar flickvän eller ngt, så kommer jag stötta honom lika mkt! Jag älskar dig Luke hemmings!❤️Massor kramar!!

Likes

Comments

Idag ska jag bara ta det lugnt, ska rida, städa och allt haha.
Imorgon så ska jag på ett möte med en skola som jag kanske ska börja på. Intressant😋

Just nu är jag i stan o äter:) Jag får blogga mera senare.

En bild på min kille you know😉


Likes

Comments


jag har blivit så träningssugen det senaste. Vet inte varför men jag har alltid varit en riktig träningsfreak, eller har alltid gillat träning:) men det tråkiga är att jah inte har någon att träna ihop med just nu. Jag kanske skulle träna med Cissi, men vet inte hur det blir med det!
Just nu ska jag iväg till stallet o rida. Så jag uppdaterar mer senare:)
Kram

Likes

Comments

Gud vad trött jag var när jag vaknade. Idag så ska jag rida, städa iordning i mitt rum. Jag går inte i skolan för tillfället då jag ska hoppa av tråkigt nog.
Jag skriver mer sen, måste äta frukost nu:)

Kram


Likes

Comments

En äkta vän för mig är en vän...

-  som inte dömer utan alltid finns där.

- som hjälper till när man har hamnat snett.

 - som vägleder när man har gått vilse.

- som släpper allt den har bara för att komma o hjälpa till när det är kaos.

- som lyssnar och inte tar över i känsliga samtal.

- som älskar en när ingen annan gör!

- som försvarar en!!

- som man kan ringa alla klockslag utan att hen blir sur eller arg!

- som man kan lita på i alla lägen, som inte sviker en!

- som säger till när hen tycker att man har gjort något rätt eller fel.

- som ska vara social och lojal.

_______________________________________________________________________________________________________________

Jag har idag bara några få vänner som jag litar på med hela mitt hjärta. Hellre 1 äkta vän än hundra falska som man säger haha.

Jag har blivit sårad förut en del gånger. När jag gick i grundskolan så hade jag faktiskt ingen som jag litade på, jag hade  en så kallad " bästis"  som jag trodde jag kunde lite på, men det var inte direkt sant. Det hände att vi bråkade flera gånger, men blev alltid vänner igen. Det var en gång då vi bråkade som  jag aldrig kommer glömma. Det var att när jag hade gått ut ur matsalen så kom två utan "hennes" kompisar och skulle säga åt mig att allt var mitt liv och bla bla bla...sen kom "hon" själv och visade sig tuff och sa åt mig att säga förlåt till henne och började prata om det ena o det andra. Så där stod jag helt själv med tre personer som sa åt mig att allt var mitt fel. I just det ögonblicket så kände jag mig så ensam och jag hade redan dåligt självförtroende. Jag hade inga bra vänner i grundskolan då.

 I högstadiet så blev det mycket bättre som tur vad. Jag träffade så fina vänner som jag verkligen hoppas att ha som vänner hela livet.

Så jag har faktiskt ganska lätt att lita på folk som jag inte har känt så länge. Och jag vet att det inte är så bra. Men jag hoppas att jag litar på rätt personer i alla fall:) Jag älskar er mina fina vänner därute.

Jag finns till på Insta: Carolinebergman98

jag finns på kik: Zarathebest

Om ni vill skriva något eller behöver prata så kanske jag kan ge er råd:) Jag älskar att hjälpa människor!

Hoppas ni har fått en inblick av min tidigare vänskaper och fått veta vad jag tycker är en äkta vän.

Kram från mig!❤

Likes

Comments

Helloj!

Idag är det fredag o det innebär mys:)

Jag älskar fredagar, vet inte varför men det är nog för att man har hela helgen framför sig antagligen. Snart så kommer några gäster hit och ska äta tacos mums. Jag totalt älskar tacos!😍 Sen blir det nog att gå och lägga sig, har fått min månad grej buuuh, not fun!😪 

Jag måste bara visa er denna sjukt grymma musikvideo av Molly Sandén, den är så jädra bra så att jag nästan lipar, haha nä men nästan. #stoppamobbning #stoltöverminkropp


Likes

Comments