Vanligtvis älskar jag att ha saker planerat för att veta vad som kommer hända och vad jag ska göra. Men idag hade jag inte de. De enda jag visste om var att jag skulle träffa Linda, fältenhetspersonal för er som undrar. Så de gjorde jag vid ca 3 och vi åt glass på glassbutiken. Alla borde ha en sån som Linda & prata med. Så otroligt professionell och bra. Ni fattar inte hur mycket en människa kan hjälpa så bra. Hon är fantastisk!!

Efter de åt jag å Jossan på laxen och sen drog vi hem till mig för att hämta badkläder. Därefter Ica och sen hem till henne. Å sen ner till stranden. JAG BADADE! De va fan varmt i vattnet!! Kunde liksom vara i länge! Sen nu är vi hemma hos Jossan å spelar kort, dricker en drink & myser. Bara titta på dessa fina bilder vi tagit idag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag köpt min första mobil för egna pengar, bortskämd? Kanske.

En iPhone 6s. Är nöjd! Kim Kardashian spelet sparades så jag slipper börja om :')

Idag har jag vart i skolan, å jag kan säga så här.. Jag vill inte tillbaka dit!

Likes

Comments

Jag känner mig så jävla ensam. Jag är så rädd att råka berätta för mycket och totalt sabba en relation eller få en person att känna sig nere på grund av mig och vad jag berättar. Jag är otillräcklig och kan inte göra alla nöjda. Därför blir folk irriterade, arga, ledsna, missnöjda, svikna och jag vet inte allt vad dom blir. Jag försöker vara överallt och få ett leende på allas läppar men nu känns det bara som att de aldrig kan bli ett leende utan bara tvärtom. Ensam ja, som fan. Känner mig så jävla ensam. För allting.

Jag gör bara misstag nu. Asså bokstavligt jag har gjort så mycket misstag på senaste att jag går sönder. Jag klarar inte av konsekvenserna av misstagen jag gjort. Jag orkar inte. Jag fucking orkar inte med det. Jag går sönder, bryter ihop, kollapsar. Jag kan inte hantera mig själv eller mina känslor. Allt går ut över andra, vilket jag inte vill. Jag vill inte skapa mer kaos för andra. De räcker. Vart ska jag befinna mig för att göra så lite skada som möjligt? VART!? 

Det gör ont i hela kroppen. Jag kan kräkas på grund av mitt mående. Jag kan grina så mycket att jag spyr. Jag kan kissa på mig för att jag har så mycket i huvudet att jag glömmer av de vardagliga saker. Jag är så stressad och okontrollerbar. Allting snurrar bara. Jag är yr och mår illa.

Likes

Comments

Om de fanns en kategori för lyckligaste fanet i guldtuben hade jag lätt vunnit! Största fanet till Världens bästa Ella Grundel ❤️

Vi gick upp klockan fem i morse för att vara i Stockholm i tid! Åkte vid sex och var framme på Södermalm, Hornstull kl. 12:00. Vi åt, småshoppade lite och gick en massa! Sen var de dags att gå mot Bio Rio! Jag & Amelie kom i tid och vi satt bredvid Ella! De tog en stund innan jag vågade säga hej. Ni som har en idol & förebild vet hur stort de är att träffa personen! Så tillslut sa jag "Ella? Hej" vi pratade & tittade på filmen. Hon sa att vi skulle ta bilder utanför sen, å jisses va glad jag blev! Så efter bion tog vi bilder, pratade ännu mer och sen skildes vi åt vilket var otroligt jobbigt. Vi kramades å sa hejdå.

Nu sitter vi i bilen på väg hem! Å jag saknar henne redan! Bästa dagen, 9/4 2016 ❤️ Älskade Ella!!

Här kommer bilder från dagen! Ska även försöka få upp en vlogg senare, dock är den inte så lång!

Likes

Comments

Hon har svårt att förstå varför du blev arg. Hon har svårtatt förstå vad som gör dig ledsen och inte. Hon har svårt att förstå varför honsvek dig. Hon har svårt för att vara perfekt för dig. Men du är inte perfektför henne heller. Du har också dina brister. Du sviker henne också. Du sårarhenne också. Du gör henne arg också. Måste du alltid se henne som ettmisslyckande? Du blir arg över att hon inte tänker sig för, men tänker du påatt du gör precis samma sak? Du klagar på henne. Trycker ner henne och fårhenne att känna sig värdelös. Men du märker inte de tårar hon fäller på grundav dig. Du tänker bara på dig själv och hur du mår. Du tänker inte på vad dugör mot andra. Men hon stannar kvar hos dig, då hon vet att du ger så mycketmer än de tårarna. Men du lämnar henne, när hon mår som sämst. Du lämnar henne,iskall och känslokall vänder du bara ryggen till och går. Struntar i allt somhar med henne att göra. Oavsett hur mycket hon saknar dig, så riktar du blickenmot någon annan. Du fryser ut henne som om hon bara var luft. Du är trött påhennes brister, bristerna du själv äger. Är du trött på dig själv också? Hon ärfortfarande luft för dig. Varför släppte du ens in henne när du ändå lämnadehenne? Hon litade på dig. Hon hade dig. Hon behövde dig.


När hon börjar förstå att du inte tänker komma tillbaka,händer samma sak dig. Hon du älskar lämnar dig i din svåraste tid. Du blirförtvivlad. Men du förstår ändå inte kompisens smärta när du lämnade henne.

Likes

Comments

​Vi alla vill ha positiv uppmärksamhet. Vi vill att folk ska tycka om oss, det vi gör och hur vi ser ut. Vi vill få komplimanger över vårt utseende och vårt jobb. Vi visar upp saker vi gjort i hopp om att någon ska tycka om de.

Självklart har jag ett stort bekräftelsebehov. Nu menar jag inte i att vara störst bäst och vackrast. Utan att folk ska tycka om mig, de jag gör och hur jag är. Jag hatar när folk inte tycker om mig eller de jag gör. Hatar när de går dåligt för mig och andra ser när jag misslyckas. 

Jag vill ha många likes på mina bilder för att få reda på att folk tycker om bilden. Jag vill ha många positiva kommentarer för att få reda på att dom tycker de jag lagt upp / gjort är bra. Jag vill att folk ska tycka om mig, tycka om de jag gör och tycka om hur jag ser ut. Jag vill sträcka ut en hjälpande hand till alla som behöver. Jag vill att alla ska vara nöjda med den jag är. Jag vill veta vilka som uppskattar mig. Jag vill vara omtyckt.

Likes

Comments

Folk föds & folk dör. Vissa dör tidigt & vissa senare. Vissa har tur & andra har otur. Även om vi vet om det så är de lika svårt att hantera varje gång det händer. Det är tungt oavsett vem det än är. De räcker att ha träffat en människa enstaka gånger & när den försvinner känner man en tomhet oavsett.

Idag var jag på begravning. Jag har haft turen att aldrig behöva. Min gammelmormor gick bort 9/5 2009. Jag var 11 år, men jag förstod ändå inte riktigt innebörden. Jag var dock inte med på den begravningen.

Den 22/2 lämnade en gammal Ljungskilevän jorden. Taxichauffören Kjell Magnusson. Idag 18/3 hölls hans begravning. Jag var där för att visa omsorg & omtanke. Nu återkommer jag till de jag skrev ovan. Även om Kjell endast skjutsade mig ett antal gånger från skolan & hem, så är han en människa som mist livet. Även om vi inte kände varandra rakt igenom så känner jag en vilja av att visa att jag bryr mig. För många kanske de skulle kännas fel att gå på någons begravning man inte känner. Men detta var en öppen begravning och jag tvekade inte en sekund. Självklart skulle jag gå & ta farväl av honom.

Det var jobbigt, men jag är glad att jag var där. I början var jag endast nedstämd. Tänkte på Kjells nära & kära.
Men när vi gick fram till kistan för att lägga blommor, så kände jag hur ledsen jag blev. Folk tog farväl på så långa sätt, berättade minnen, historier och berättade deras kärlek och saknad.

Min poäng med detta inlägg är, att oavsett om du känner en människa som gått bort rakt igenom. Så är de fint att finnas där, vara där & visa att man bryr sig. En människas liv är värt allt. Oavsett vem man är. Alla förtjänar kärlek.

Likes

Comments

Emilias pappa har hämtat upp mig, pappa & lillasyster så nu är vi snart framme! De ska bli mellomys med de bästa människorna helt enkelt. en selfie bjuder jag på 😘

Likes

Comments

​Sitter just nu utanför klassrummet där vi har mentortid. De är måndag morgon och typ en halvmeter snö!?

När jag kollade på facebook på mina gamla minnen såg jag att den 3 Mars förra året hade jag skrivit ''Skönt att kunna gå en promenad utan jacka'' och en bild på en solig natur. Ja men de går ju verkligen nu?!

Efter mentortiden har vi svenska, då vi jobbar med problemlösande texter. Därefter lunch, teater & sedan idrott. Jag har köpt nya träningsbyxor så jag är taggad bara för det haha! Dock ska vi typ ha massage.. såå får väl se om vi ens behöver byta om.

Efter skolan kanske jag & Amelie ska till torp! Hoppas i alla fall!

Puss

Likes

Comments

Joakim Berg & Jonna Lundell gjorde häromdagen en otroligt viktig video på Jonnas youtubekanal som ALLA borde se. Den innehåller så mycket viktig information som man oftast inte tänker på, förrän det är försent.

Vi alla har ett ansvar. Ett ansvar att inte utsätta någon annan för kränkande kommentarer eller handlingar. Man får inte utsätta en annan människa för mobbning, det är så enkelt att det är olagligt. De ska INTE ske, någonstans. Tyvärr utsätts barn, ungdomar & vuxna för mobbning och trakasserier varje dag. På skolan, på jobbet, på dagis & alla andra platser man kan befinna sig på. Cirka 50 barn tar livet av sig varje år på grund av mobbning. De är 50 barn för mycket. Alla förtjänar att få leva, att få vara glada och att få kärlek. Ingen förtjänar att få hat.

Hur många av er räcker upp handen när jag frågar er om ni någon gång fått en sårande & taskig kommentar? Tror vi alla räcker upp handen just nu, eller hur?

Till dig som utsätter andra för mobbning. Tänk om det var din syster, bror, kusin eller kompis som dagligen fick stå ut med kommentarer som sätter sig på ett obehagligt sätt i kroppen? Hade du tyckt att det var lika roligt då? Antagligen inte, & därför ber jag dig med hela mitt hjärta. Få ingen annan att känna den obehagliga känslan heller.

Till dig som blir utsatt. Oavsett vad personer säger till dig eller utsätter dig för, så är det inte ditt fel. Mobbarna har valt ett offer och deras val denna gång var tyvärr du. Det är dom de är fel på, inte dig. Du har inte gjort något fel och du är inte fel på något sätt. Du har all rätt i världen att vara den du vill vara.

Vi alla ser olika ut & vi alla är olika. En liten kommentar om ditt utseende kanske inte sårar dig. Men de kan såra någon annan hundra gånger mer.

Vi alla gör misstag. Vet du att du sagt något som gjort en annan ledsen. Säg åtminstone förlåt. De kanske inte hjälper personen till hundra procent, men de hjälper lite.

Respektera varandra, oavsett kön, ålder, etnicitet, utseende, åsikter, intressen, musiksmak, jobb, val, kunskap, icke kunskap. Vi är bara människor och kan inte vara perfekta för alla.


https://www.youtube.com/watch?v=odp-uNWml7g


Likes

Comments