Linus har varit hos sin pappa hela helgen och kommer hem snart, jag och Isak har haft en lugn helg för man har varit sjuk som inte riktigt släppt än så får se om jag kan jobba på tisdag 😊

idag besökte vi min farfar, vilket Isak uppskattade, han har spelat på sitt munspel som han fick av gammelfarfar hela tiden sen vi kom hem 😊

sen fick han annat smått o gott, nu ska vi kurera oss lite och sen sova 😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

min vecka var väl sådär kunde inte vakna förens 05.30 alla dagar när jag skulle jobba förutom en dag, på torsdag vakna jag med halsont och snuvig då insåg jag att jag håller på att bli sjuk därav dålig sömn.

men körde på ändå, festa med massa härliga människor igår, var super trevligt!
vi var inte många men vi gjorde det till en super kväll, Isak fick sova hos morfar 😊

idag mådde jag inte alls bra för hade blivit mer sjuk...hämta Isak o sen till mamma och jag är hostig och jävlig.

Sen kom vi äntligen hem, vet inte vad jag ska göra, snyta mig massa, ta hostmedicin, varit frisk så länge och nu sa det bara poff!

hoppas ni har det lite bättre än jag kram Carro

Likes

Comments

idag har det varit jobb, helt ok dag och glada brukare som går dagarna att gå fort 😊

möte inställt idag och Isak hade inte fått bra sömn och Linus fick vara vaken idag vilket jag är glad för, så pojkarna var slut på energi när vi kom hem 😊

idag körde vi på korv och pommes sen lite film sen somnade herrarna 😊

nu tittar jag film och bara smiter av att allt är tyst runt mig, imorgon jobb igen sen långledigt 😁

hittade denna fina utsikt på jobbet idag, så härligt 😀

Likes

Comments

igår hade jag intro som slutade med att hon hade magsjuka, mådde dåligt på sista besöket sen spydde hon när hon kom hem.. så är lite orolig att bli smittad 🤣

annars har det varit bra, en lagom dag sen vidare till dagis för möte med dagis Fröken och se hur det går för barnen 😊

allt var bra, gick hem, fixa gröt till pojkarna då dem ville ha det.

nu sitter jag med kaffe och inväntar att klockan ska bli 18.00 så jag kan borsta tänder på barn och sen får dem titta film, hoppas ni får en bra dag 😊

Likes

Comments

idag är en ganska lugn dag, vi har planerat att fika med min pappa sen ska vi vidare till min mamma, ska försöka få henne att fixa mina ögonbryn.. dem har växt så kraftigt nu att jag blir tokig..

förutom det så blir det handling och bara massa mys för imorgon är det jobb igen och jag ska ha intro med en ny tjej så får se hur den dagen slutar, är bara behovs anställd men dem satte mig på intro, vilket jag tar positivt 😊

Likes

Comments

börjar bli ganska trött på allt på mitt jobb, älskar alla brukare och allt men trött på kollegor som inte sköter sitt jobb rätt, dålig lön.

är på schema någon gång varje månad för dem inte vill förlora mig för jag är utbildad undersköterska, dem kan inte ge mig en fast tjänst för hon kräver MINST en helg för att jag ska få mer pass men inte lätt när jag alltid har barn vid mig på kvällar o helger.

tyvärr inte många som erbjuder eller gör undantag för jag är ensamstående utan jag ska höra av mig när jag kan det.. typ när pojkarna är stora nog att vara själva hemma men jag vill inte vänta.

jag vill ha ett jobb för min utbildning, inte tänka på att jag inte får jobba alls med det jag älskar att jobba med då dem alltid bara erbjuder mig vikarietjänst, nu har jag sökt ett jobb i Vagnhärad och håller tummar o tår att jag får ett möte inbokat och kanske får jobba ordentligt.

Likes

Comments

veckan var lugn tills onsdag då man blev sen till jobb, inte nog med det får jag sen ett samtal från dagis att Isak bitit sig rejält i läppen och dem vet inte om det behöver kollas upp.. kl 10.00

var bara att ta sista innan lunch sen åka och hämta Isak för att besöka VC som slutar med att han sa att vi fick åka och sy på akuten för det ville inte han göra..

som tur tog pappa ledigt från jobbet o åkte med oss och Linus blev hämtad av mamma 😁

torsdag blev vi hemma för att ta en dag hemma efter allt men ja sen kom ju fredagen..

jobba och sen skulle jag hämta barn för att sen åka och lämna Linus hos sin pappa men våran buss vi skulle möta i lästringe stanna inte kvar, åkte bara iväg, fast chauffören tuta åt honom så var antingen stå o vänta i kyla på hjälp eller åka till Nyköping.

vi åkte självklart till Nyköping i väntan på min pappa som skulle hämta oss pga allt som hänt, en ledsen son för han inte fick åka till sin pappa pga bussen och chaufförens fel.. vart fan är kommunikationen någonstans?

nej det har dem inte sa han till mig, vi behövde inte vänta länge på pappa och bussbolaget skulle göra en anmälan på detta då dem gjort helt fel...

sen lugna det ner sig men sj gick såklart inte att få tag i.. ska ringa igen på måndag o skickat mejl då dem även rekomenderat denna resa så har behörighet att få tillbaka pengarna på resorna vi aldrig reste.

sen erbjöd pappa att vi skulle äta hos honom och äta lite gott o titta film 😁

idag var vi hos min bror o träffa hans tjej sen vidare på kalas, Linus vart glad fort trots allt men detta ska inte behöva hända.

kram Carro

Likes

Comments

Denna dag började med sovmorgon då barnen skulle vara på dagis 07.00 idag istället för 06.15.

Jag har ledsagning idag så bestämde mig för att lämna dem 07.00 och vara hemma och bara ta det lugnt tills bussen går 09.55, ja har väl inte hunnit med så mycket :) Packat lite paket som ska iväg, sålt av lite kläder som pojkarna inte kan ha längre.

Lite nytta måste man göra, nu sitter jag med mitt kaffe och bara njuter även om klockan bara flyger iväg, ibland behöver man lite egentid :)

Likes

Comments

När man är ledig med Isak o bara tar det lugnt som slutade med städ o tvätt och världens huvudvärk...

Annars har helgen varit bra, hälsat på mamma och min bror Dennis, samt umgåtts med Isaks pappa och matte.

Idag blev det jobb men en kort dag, Isak fick akut tid till VC men är man en orolig mamma så är man trots att det inte visar sig vara något 😊 

Likes

Comments

Efter massa jobb som slutade med att man kom till vagnhärad vid 16.00. blev riktiga förseningar, som tur kom vi iväg till Flen tillslut

Lång biltur med 3 barn, Sofie var snäll och körde oss så vi slapp ta buss och tåg i detta väder, blev mc donalds sen vidare, vi var hemma strax efter 20.00, men nu är Linus hos sin pappa över helgen.

Så hela helgen är oplanerad och jag har inte ens diskat än, en veckas arbete, kan alltid ta den imorgon :).
Nu tittar jag på Netflix och ska snart lägga mig, ha det fint!

Bjuder på denna bild, nyår med Isaks pappa och matte, ritar på pappas rygg XD

Likes

Comments