Här har ni en enkel rätt, men som ändå känns lite extra i och med hur den serveras. En perfekt fredagsmiddag skulle jag säga! Som passar bra till både ung som gammal. För vem gillar inte att äta små båtar till middag? Kul!


INGREDIENSER 4 port
1 hackad gul lök
500 g kycklingfärs/valfri färs
1 st tärnad röd paprika
4 st ”normalstora” zucchinis (Den på bilden är giiiiigantisk! 😂)
2-3 dl passerade tomater
1 påse ekologisk fajitakrydda från Spicemaster (tex)
Riven ost till topping
Salt & peppar


GÖR SÅHÄR
Börja med att sätta på ugnen på 200°.
Stek löken någon minut och lägg sedan i färsen och paprikan för att steka med.
Krydda med fajitakryddan, och salt & peppar efter smak.
I med de passerade tomaterna. Låt puttra medan du delar dina zucchinis på längden och gröper ur mitten.
Fyll dem med färsen och toppa med riven ost. Gratinera i ugnen i 20 min.

Ta ut och njuuuuuut!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229