tillbaka till emotional hell

Hej! Jag hade en jättebra kväll på mysigt café i går. Men sen hade jag jättesvårt att sova pga vidrig dissociation. Somnade runt 02 och vaknade 07.50 i morse med pissmycket ångest. Så efter frukost gick jag till gymmet (⬆). Det var skönt men gav mig tyvärr inte så mycket positivt som jag hade hoppats på. Men men, så är det ibland.

Känner mig helt ur balans idag. Höll på att kasta högtalarna åt helvete bara för att den jävla optiska sladden har någon form av glappkontakt. Så brukar jag inte reagera. Det har varit ett par bättre dagar, men nu är det tillbaka till asjobbigt igen. Stressen är enorm, ångesten kryper i kroppen och jag tror jag har lite skev uppfattning av verkligheten. Men det är iallafall hanterbart just nu. Och jag har trevliga saker att se fram emot i eftermiddag. Åtminstone hoppas jag det, haha. Det är bandyfinalen, Sandviken spelar mot Edsbyn. Hade jag haft råd så hade jag gått på matchen nu när bandyfinalerna är tillbaka i Uppsala. Det är bra. Bandyfinalerna är bra för Uppsala. Ingen bryr sig ju i Stockholm. Perfekt väder är det för ändamålet också. Strålande sol och ett par minusgrader. Får se om jag hör något från något supportergäng trots att jag bor precis på fel sida av centrum 😝 Minns att SAIK-supportrarna brukade gå i tåg genom stan förut, så vi får väl se.

Innan matchen börjar ska jag försöka göra något snällt mot mig själv för att försöka må bättre. Och så ska jag pyssla med nästa veckas uppslag i min bullet journal. Får se om jag vågar mig på en annan design än den jag har kört på senaste tiden. Jag gillar den. Men jag kanske ska göra den lite mer färgglad den här veckan. Vi får se 😉

Ha en bra dag people!
/Carro

#psynligt #psykiskohälsa #dissociation #ångest #gad #adhd #träning #bandyfinalen #bulletjournal

Gillar

Kommentarer