söndag med brunch

Hej på er! Idag kom jag upp när klockan ringde vid 08.30. Kanske för att jag la telefonen på andra sidan lägenheten, haha. Skönt i vilket fall som helst. Chillade en stund på morgonen, men skippade frukosten. Varför? Jo, vi har varit i stenladan i Steninge slottsby och ätit brunch med Rasmus familj. Det var inte lite att välja på, och vi har ätit så det räcker för hela veckan 😂 Men gott var det. Riktigt gott. Och trevligt sällskap. Tack och bock till alla inblandade för en bra förmiddag! Men det blev dock lite jobbigt med alla människor, så efteråt tog Rasmus och jag en promenad ner till vattnet när de andra kollade in julmarknaden.

Sen vi kom hem har vi typ legat som två strandade sälar i paltkoma, hahaha. Ångesten börjar smyga sig på nu. Det är jobbigt, men hanterbart. Jag försöker distrahera mig med ditten och datten, men det går sådär. Spelade tv-spel i typ 45min, men jag var fast på samma jävla boss-grej hela tiden så jag blev bara arg och pallade inte. Så jag försöker hitta på andra saker. Har inte tagit stesolid på några dagar nu, så det vore väl okej om jag tog nu. Men vill helst undvika det. Vi får se.

Ikväll blir det lugnt. Förmodligen ingen mer mat, hehe. Kanske lite Breaking Bad. Sen sova tidigt. Jag ska till Iris imorgon. Har sådär lust. Inte helt otaggad, men skulle inte tacka nej till att vara hemma. Å andra sidan är det bra med rutiner och skönt att komma hemifrån och träffa folk. Nej, det är inte bara bra. Det är viktigt. Så jag ska gå dit. Får lägga mobilen aka väckarklockan på andra sidan lägenheten igen, annars är jag ju supersnoozarn i egen hög person.

Jag ser ändå fram emot nästa vecka. Ska till hästarna på torsdag tror jag, och sen på söndag åker vi till mamma för lite julmys, sen är det ju julvecka och allt. Herregud vad fort det har gått. Känns helt sjukt. MEN julveckan är awesome pga JVM börjar och vi åker till Göteborg på söndagen. YAY!!

Hoppas ni har haft en bra helg 🌸

/Carro

Gillar

Kommentarer