rutiner, rutiner, rutiner

Godmorgon! Idag har jag fått en riktigt bra start på dagen. Både Rasmus och jag är lediga idag, så vi klev upp vid 08 och åt frukost framför Nyhetsmorgon en stund. Sen var vi ut på en kort promenad och när vi kom hem gjorde vi en meditation. Så himla skönt verkligen!

Det är precis det här jag behöver. Rutiner även när jag är ledig. Hittills har det fungerat bra att lägga telefonen på andra sidan lägenheten. Jag har klivit upp utan att snooza i tre dagar i sträck nu. Det är en början iallafall. Och en promenad och meditation efter frukost gör verkligen också sitt för att jag ska må så bra som möjligt. Jag har också duschat och klätt på mig "riktiga" kläder (dvs annat än mjukisbyxor) trots att jag inte ska iväg förrän om typ 4h. Tänker att jag ska göra så. Mellan typ 10 och fram till middag ska jag inte ha mjukisbyxor på mig. För det gör någonting med en mentalt tror jag. Det är liksom lättare att känna att dagen är igång om man duschar och klär på sig. Iallafall för mig som är sjukskriven. Om jag går i mjukisbyxor hela dagarna och sover till 10-11 varje dag så blir alla dagar bara ett långt streck. Rutiner är jättejätteviktigt för mig. För alla tror jag. Jag tror ingen mår bra utan rutiner.

Nu ska jag plugga en stund. Målet för dagen är att läsa 20 sidor Shakespeare. Om jag gör mer är det jättebra, men annars räcker det så. Jag måste sätta ribban lite lägre än jag vet att jag klarar av. Då blir det en liten boost om jag gör mer.

I eftermiddag ska jag träffa min läkare i öppenvården. Hoppas på att få höjning av Ritalin.

Ha en jättebra dag hörni 🌸

/Carro

Gillar

Kommentarer

tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Ha en fin tisdag<3
nouw.com/tiffanykarlsson
carrokayey
carrokayey,
Tack detsamma fina du! <3
nouw.com/carrokayey