om läkarsamtal och gårdagen

Hej! Det här inlägget skulle egentligen upp igår kväll, men något krånglade så det gick inte att publicera. Så jag skriver om lite och publicerar det idag istället 😌

Läkarsamtalet igår gick bra. Vi pratade en del kring inläggningen och vad som hände då osv. Tydligen finns ingen anteckning i min journal om att Elvanse+Attentin sattes ut, vilket är väldigt väldigt märkligt. Vi pratade också om hur man kan förhindra att det går så långt att jag behöver läggas in igen. Jag vet vad jag kan göra själv, men hade svårt att svara på hur man kan agera från öppenvården. Ska prata med min sjuksköterska om det idag när vi träffas. Den enda medicinändringen som gjordes var en liten höjning av Ritalin. Från och med idag tar jag en första tilläggsdos kl 11 utöver den jag redan har kl 14. Vi får se hur det funkar, men förhoppningsvis funkar det bra.

På väg hem från läkaren blev det en sväng till apoteket, sen gick jag hem och tog det lugnt. En fin vän som jag inte pratat med på länge ringde och vi pratade i över 1h. Det var så himla kul att höra från henne! Sen åt vi middag och avslutade kvällen med Breaking Bad.

Idag kom jag återigen upp i tid, 07.15 på första larmet. Heja mig! Var dock svintrött och fick verkligen kämpa för att inte lägga mig i sängen igen, haha. Tog det lugnt en stund på morgonen innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. Nu är jag på iris och ska plugga. Känner inte alls för det, men jag måste. Efter lunch ska jag träffa en kompis, och sen samtal med sjuksköterskan. Så dagen är rätt fullspäckad, men det är ändå ganska skönt.

Förutom att jag har lite tvång så mår jag helt okej idag. Eller ganska bra kanske. Jag vet inte riktigt vad jag definierar som bra.

Hoppas ni får en bra dag 🌸

/Carro

Gillar

Kommentarer