kvällsinlägg om senaste dagarna

Hej! Inget bloggande på ett par dagar nu, men så blir det ibland. Det har varit lite mycket senaste dagarna, så jag har varit väldigt trött. I söndags var vi hos Rasmus föräldrar på middag. Supertrevligt! Hade jättesvårt att somna natten mot måndag och vaknade 05.27 efter ca 4,5h sömn och kunde inte somna om. Var ändå på Iris, och nu har vi bestämt att jag ska ha kvar måndagarna där och inte ta paus helt. Det är ett bra sätt att börja veckan på trots allt. Jag mådde skit och hade galet mycket ångest hela förmiddagen, men efter lunch satte jag mig och gjorde en meditation. Då rann ångesten liksom av mig och jag fick mer energi. Så himla härligt när meditationen ger sånt resultat! Lyckades plugga över en halvtimme i sträck efter det.

Idag sov jag lite för länge. Hade tänkt kliva upp vid 08 och få massor av vettiga saker gjorda under förmiddagen, men icke. Jag kom inte ur sängen förrän efter 10. Var trött som fan, men när jag ätit frukost och vaknat till pluggade jag en stund. Rasmus kom hem vid lunch och när vi hade ätit gick jag till biblioteket och lånade två böcker jag ska läsa till min kurs. Under tiden gick min två månader gamla väska sönder, skitkul. Lyckades hitta kvittot när jag kom hem, så gick direkt tillbaka till stan och reklamerade den mot en ny utan problem. Precis innan jag skulle gå in i butiken stannade en kvinna i ungefär min ålder och frågade om jag var intresserad av att vara med i en diskussionsgrupp kring olika livsfrågor. Vi pratade en stund och jag lovade att kolla i kalendern och återkomma. Men det verkade intressant och prata är jag ju bra på, så det kan nog vara kul!

Kvällen spenderar jag med detta ⬇

Målar naglarna och kollar på masters-klassen från Sweden international horse show. Rolig och spännande klass! Ska gå och lägga mig om inte allt för lång tid. Imorgon ska jag ha pluggdejt med en kompis och sedan samtal med min sjuksköterska på öppenvården.

Hoppas ni har haft en bra dag! 🌸

/Carro

Gillar

Kommentarer