Header

Såhär brukar jag oftast gå klädd när jag är ute med barnen. Älskar verkligen dessa byxor dem är perfekt både vår,vinter och höst. Sommarn funkar dem med tycker jag. Men föredrar shorts då kanske, eller lite tunnare byxor.

Eftersom ni verkar gilla lite mer outfit, kläder inlägg så tänkte ja. Jag är väl inte den roligast att kolla på när det kommer till kläder haha. Men ger er ändå ett till sånt inlägg

Såhär kan alltså en 3 barns mamma se ut när hon ska ut med dem små i snön xD


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var det tisdag igen...

Det var en bra natt inatt i alla fall. Ozzy sov bra inatt så jag även fick min skönhets sömn.. Får vi se vad vi ska hitta på idag. Ut ska vi i alla fall försöka ta oss sen vart vi går eller vad vi ska göra är en annan fråga.

lekplatsen? skogen? Eller bara ut i pulkan en sväng. Finns alltid något att göra ute i alla fall.

Hoppas ni får en bra tisdag i alla fall! :)


Likes

Comments

Det är ofta jagtänker som ensamstående hur skönt det skulle vara med lite extra hjälp ihemmet. Egentligen skulle det behövas så lite för att få lite extra tid ivardagen till att göra annat. Många tror att när man är föräldraledig så harman all tid i världen till att hålla ett hem städat och fint. Att det skullevara det ända man har dagarna till. Men tro mig med tre barn ensam i hemmet såblir det stökigt, kladdigt och smutsigt på bara några timmar! Största delen gåråt att plocka leksaker på golvet. Dammsuga, torkagolv och damma är faktisktnågot som kommer i andra hand eller när ungarna åker iväg på helgen.

Det skulle kanskevara otroligt skönt att egentligen att ta städhjälp. www.hemmiljo.se är ett företagsom bland annat erbjuder detta. Tänk då att en gång i veckan bara få hjälp med att städa, deras veckostädning är jusånt som jag gör när barnen åker iväg. Storstädningen skulle jag behöva tilloch från där dem bland annat putsar kakel, torkar av väggar och så vidare. Såntsom jag faktiskt väldigt sällan gör. Tänk att slippa se smutsen på väggarna ochdå istället lägga den tiden på barnen. Att slippa se dessa fläckar man står ochsvär över varje dag man ser dem och tänka jag tar det imorgon istället!

Likes

Comments

Ni har verkligen börjat öka lite nu i antal, inte överdrivet många men om man ser tillbaka några år, för har ju ändå bloggat med denna blogg sen 2012. Innan dess bloggade jag under annat namn sen 2009 eller om det var 2008? Aja länge i alla fall. Så har det blivit fler. Kul! :)


Ny dag, ny vecka och nya tag! Natten var rent ut sagt hemsk! Alltså Ozzy skrek verkligen mamma i natt. Han brukar aldrig göra så. Försökte med lite välling som han brukar få men vägrade tog upp honom och la bredvid mig och då kom han till ro och somnade. Tidigare på kvällen så skrek han också så vägrade ta flaskan då tog jag upp honom och mata honom i famnen, när han somnat la jag ner honom igen. Alltså han har inte velat bli matat eller sova bredvid mig sen han var liten bebis, runt 4 månader? Han har aldrig skrikit sådär som han gjorde inatt. Han tog i allt vad han kunde kändes det som och tårarna bara rann. Han var riktigt ledsen. Nästan så jag vaknade av en chock faktiskt.

Så vaknade han till och från hela natten. Sömnen för min del blev sådär, lite små sliten och trött idag..


Likes

Comments

Full fart igen här hemma. Barnen har anlänt hem! Provade att göra egna kyckling hamburgare idag till middag. gjorde även pommes i fritösen till ungarna. Men dem var inte alls hungriga, eller så tyckte dem inte om det helt enkelt. Jag tyckte kycklingen blev super god! Har ju börjat köpa kyckling färs och det är så mycket godare än nötkött faktiskt! Lite billigare också så win win på den!

Det gick bra hos Johan i helgen i alla fall som det lät på honom. Barnen var hela och glada så då känner jag att jag kan pusta ut lite! Det kommer bli bra det här om han fortsätter ta barnen nu bara.

Likes

Comments

Blev lite grejer från ikea igår ändå. Äntligen ett riktigt soffbord, lite mysbelysning som inte ungarna kan dra i, Zandor plockar ju ur lamporna i den jag har nu. Dessutom är dessa i plast så skulle den åka i golvet är inte det hela världen. Ny gardiner till sovrummet och jag tok älskar dem! Tror det jag tänkt för sovrummet kommer bli grymt bra faktiskt.

En liten blomma i vardagsrummet bredvid min spegel, Lite färg och något levande känns så fint med blommor men värdelös på att sköta dem! Måste bli bättre på det så jag slipper köpa nya haha.

Annars blev det inte så mycket mer. Var inne i en butik som heter pickaboo ( tror det stavas så?) Där det blev lite saker till min och Alex youtube kanal och sedan köpte jag slime till Matteus och Zandor som vi kan leka med när dem kommer hem. Vilket dem gör om 3 timmar. Så ska hinna med det sista här hemma nu att städa och så tänkte jag.

Likes

Comments

Insåg precis att posen jag gör på bilden ser ju bara för ja.... haha ingen kommentar..


Hur som helst så ska jag till Västerås med Alex en sväng för att kolla på ikea. Köpa lite skit, ett snygg soffbord? gardiner? gardinstång ja det är lite sånt jag skulle behöva. Får se har en liten lista på vad jag vill ha hem i alla fall.Inte överdrivet mycket ändå, som man skulle kunna tro haha! Finns alltid något att köpa på ikea och jag glömmer alltid något!


Kör en liten outfit, bild idag ;)

Likes

Comments