Vet inte riktigt om jag vart så nöjd över jackan jag beställde för några dagar sen som kom igår. Jag hade förväntat mig en mycket tjockare jacka eftersom att jag hade tänkt och ha den i vinter. Så väldigt oklart om jag ska behålla den eller inte. Som ni ser på bilden nedan så är det ett plagiat av "hollis" jackan. Men den här jackan var super billig och sen rea på det. Så ett väldigt bra köp om man tänker på priset😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon! Så himla skönt, vakna inte trött eller irriterad idag utan glad och pigg! Plus att solen skiner idag. It makes me so happy! Just nu sitter jag på bussen påväg till skolan och dricker mitt morgonkaffe. Kaffenarkoman nr 1 här. Amen serriöst utan kaffe på morgonen så funkar inte min dag. Får antingen jätte ont i huvudet eller så är jag bara allmänt trött. Så varje morgon efter att jag gått upp går jag till köket och sätter på kaffe, my drooooog! Efter att jag gjort i ordning mig på morgonen och precis innan jag går till bussen tar jag en takeaway mugg och Pour it up, så jag brukar jämt ta med på bussen. Smidigt!
Idag är det tisdag & jag hoppas denna vecka går fort! Hade igår studiedag vilket var väldigt skönt, jag var hemma och tog väldens sovmorgon till kl 12. Låg bara i sängen och dega till 15 tiden typ. Sedan gick jag upp och gjorde i ordning mig och gjorde lite käk. Kalls nudlar när man inte mamma är hemma eller inte orkar göra något komplicerat😅 senare åkte jag till Åtvidaberg och mötte upp Linnea och vi gick tillsammans till Stina. Då vi bara chilla, spela gitarr och baka choklad . Bara hade det allmänt mysigt.

Likes

Comments

Vem är hon? Jag? Caroline Hollsten här. Jag går första året på gymnasitet på Birgitta skolan linje vård och omsorg i Linköping . Vad vill man veta mer om mig? Men ska försöka uttrycka mig så bra jag kan.

Jag är 16 år och bor i ett litet samhälle som kallas Grebo tillsammans med min familj och våra tre hundar. Jag trivs visst här i Grebo men skulle inte kalla det ett livligt ställe att leva på (landet). Har alla mina barndomsvänner här som jag umgås med ibland. Mina andra vänner jag umgås med bor antigen i Linköping eller Åtvidaberg. På min fritid umgås för det mesta med mina vänner då vi kan hitta på allt mellan himmel och jord. Annars brukar jag plugga eller umgås med min familj. Jag som person är ganska ordningsam, omtänksam och rolig. Jag älskar att shoppa och slösa pengar på kläder och annat. Jag har så svårt att komma på saker om mig själv så därför har jag fixat fram frågor som jag hittade som jag tänkte besvara så utförligt jag kan.

1. Vad är ditt fullständiga namn? - Caroline Sofia Linnea Hollsten
2. Har du lätt för att bli kär? - Nej det skulle jag inte påstå, men har lätt för att gilla personer som kan leda till att man blir intresserad.
3. Vilken låt är bäst just nu? - Åh, hittade en låt förut som är svin skön, Another Day In Paradise- Quinn XCII

4. Är du snål eller generös? - Skulle tro att andra ser mig som generös person.

5. Dina absolut bästa vänner?- Mina bästa vänner heter Stina, Linnea och Tilda och det är dem som står mig närmast.
6. Vilken är din absoluta favorit serie?- I nuläget är det Greys anatomy och Vampier Diaries. Finns fler serier som jag kan rekommendera och det är Gossip girl, Beverly Hills 90210 (nya serien) och Desperate Housewifes.

7. Är du en öppen och ärlig människa eller du är den som är mer tillbaka dragen? - Jag ser mig själv som den öppen och ärliga människan. Kan även bero på vilket humör man är på. Är jag trött eller irriterad så är jag ofta tillbaka dragen.

8. Vad tar du med på en fest? - Bra vänner och ett taggad och glatt humör.
9. Har du ett bra självförtroende? -Ja det skulle jag påstå, men det kan även gå upp och ner ibland.
10. Har du något smeknamn - Carro

11. Om du fick vara kvinna/man för en dag, vad var det första du skulle göra då?- Om jag var kille för en dag skulle jag tagit reda på hur dem tänker.

12. Hur får man kontakt med dig om man vill visa intresse? - Var dig själv, visa intresse men inte var för på, visa dig glad och din bästa sida.
13. Nämn en artist som du tycker ser riktigt bra ut. - Channing Tatum (to die for) Bara kolla på han😍
14. Ta din mobil och bläddra fram till kontakt 16, vad heter kontakten på din mob? - Haha vilken lära känna fråga ha. Olle Ekström

15. Hur ska du fira din jul - Hos mina kusiner som bor ett hus ifrån oss tillsammans med deras släkt och våran.
16. Hur bor du, villa, lägenhet, radhus? - Bor tillsammans med min familj i en villa.
17. En dag du aldrig glömmer - 2013-04/22
18. Vad har du för märke på din mobiltelefon? - Iphone 5s
19. Nämn tre saker som gör dig riktigt glad. - Mina vänner, musik och när det går bra för mig gällande nästa allt.
20. Bästa boken du läst? - Ingen tjej som brukar läsa så men en bok som jag fasna för var blondinbellas Egoboost. Boken är en självbiografisk bok och handlar om hur man ska hantera olika situationer som hon har varit med om.
21. Turnummer? - 10 eller 14
22. Vad har du för betyg i skolan? - Tror dom är rätt så bra
23. Vad är ditt yrke, jobbar eller pluggar? - Går ju somsagt första året på gymansiet och mitt framtidjobb är att jobba på sjukhuset .
24. Hur många barn vill du ha? - 2-3
25. Har du någonsin älskat en person (förutom familj och vänner)? - Ja det har jag.
26. Vilka länder har du besökt? - Usa, Danmak och Finland
27. Nämn 2 saker som gör dig riktigt arg. - Falska person som påstår att man kan lita på dem och våldtäckter
28. Shakira eller Rihanna? - Åh fy vad svårt, båda!
29. Hur stor garderob har du? - Jag tycker att jag har en lagom stor garderob. Men om du frågar mig skulle jag vilja ha större.
30. Vilken datum fyller du år och vad e du för stjärntecken? - 27/04 oxe
31. Vad anser du om att tjejer och även killar viker ut sig i tidningar osv? - jag skulle aldrig gjort det själv, men vad dom gör är inte min ensak
32. Film hemma eller bio? - Mysigt och gå på bio men man kan göra det mysigare med hemma film
33. Vem är ditt senaste sms ifrån? - Mamma
34. Vem ringde du sist? - Linnea

35. Hur är ditt humör just nu? - På toppen humör faktiskt, mår bra

36. Om du fick ändra en/fler saker på ditt utseende, vad skulle det vara då? - Min nästa eller mina läppar. Vill ha mindre nästa och större läppar.
37. vem i din familj står du närmast? - Alla, på olika sätt!
38. Är utseende viktigt för dig? - Ja det är viktigt men det är inte allt. Det är utsidan som ger insidan en chans
39. Hur många konserter har du varit på? - Justin Bieber
40. Något du inte kan leva utan? - Mina vänner och min familj
41. Nämn en låt som betyder mycket för dig. -Har ingen låt som betyder så mycket för mig.
42. Vilken årstid är bäst? - sommar, lätt!
43. Om du fick chansen att flytta till Hollywood, hade du gjort det då? - Utan tvekan JA
44. Vad tycker du om adoption? - Tycker att det är svinbra, alla förkännar en familj man känner sig älskad i.
45. Åldersskillnad i förhållande, ok eller inte? - Jag tycker att det är okej. Är man kär så är man!
47. Vad gillar du för musik? - Beror på vilket humör jag är på. Här har ni playlisten https://open.spotify.com/user/carrohollsten/playlist/0fnUGqm7JHvrbrhUUEb7VD48.

Vilken är din favorit genre i filmer? - Romantik oftast

49. Vilken kändis har du fått höra att du är lik? - Fått höra att jag är lik Caroline från Vampire Diaries
50. Något inte många vet om dig- Många vet inte att jag ska ta jägarexamen om några veckor😉


Hoppas ni fått reda på lite mer om mig för er som orka och läsa. Är det något ni undrar eller vill veta är det inte förbjudet och kommentera eller kontakta mig och fråga. Skulle bara tycka att det var roligt och se vad ni har för frågor och undringar. Jag ska försöka blogga så mycket jag kan, förvarnar er bara att när jag väl får läxor och sådant så lägger jag ner ganska mycket tid på det och det kan leda till att jag inte kan ha tid till blogg. Men ska försöka så gott det går!

Likes

Comments