En lista om jul

Min vardag, Livet som mamma

Fina @emelieanderssoon har utmanat mig att göra denna mysiga jullista.


1. Är du en som älskar julen eller tycker du det är en jobbig högtid? Jag älskar julen och har alltid gjort det men sedan jag fick barn är den ännu mer speciell.


2. Hur ska du fira jul? Förhoppningsvis kan vi fira med min familj som består av mamma, pappa, lillasyster och lillebror med deras respektive.


3. Kommer något se annorlunda ut denna julen till skillnad från förra året? Ja, barnens farmor och farfar kan vi tyvärr inte fira jul med då de är i riskgrupp.4. Är det något du är besviken över hittills? Besviken är svårt att vara i dessa tider då människors liv står på spel. Men det är klart att jag hade velat ta med mina barn på Jul på Liseberg och julmarknader och att de även hade kunnat fira jul med sin farmor och farfar.


5. Vad tycker du om årets julkalender? Jag tycker att den är bra!


6. Tycker du det är roligt att slå in julklappar eller är det en pina? Jag tycker att det är supermysigt!7. Vad dricker du helst till julmaten? Apotekarnes julmust.


8. Du får välja två temafärger att inreda julen med, vilka färger blir det? Grått/silver och vitt.


9. Vad blir årets juloutfit? Jag har köpt en guldglittrig topp och till den blir det svart kjol eller svarta byxor.

10. Vilken doft påminner dig mest om julen?
Julskinka, Aladdin choklad och julgran.11. Vad är din favorit på julbordet och vad hade du helst sluppit äta? Min favorit är julskinka och jag äter inget som jag inte gillar, till exempel sill.


12. Vad har du önskat dig i år? Ingenting då fokus ligger på barnens önskningar och julklappar. Men om jag skulle önska mig något skulle det vara en crosstrainer, ett par träningstights från Stronger eller denna fleecejacka som är på 20 % med rabattkoden; MID20.


13. Är du nöjd med dina julklappsinköp, och vilket är din favorit?
De flesta julklapparna till barnen. Joline kommer älska alla sina och Nova kommer också att kunna uppskatta något.


14. Har du snö där du bor? Tyvärr inte!15. Äkta eller plast-gran? Äkta!

16. Vad är det bästa med julen?
Att vara samlade hela familjen, att äta god mat och att att se lyckan i mina barns ögon när jultomten kommer eller när de öppnar sina paket. Hur full av förväntan Joline är. Det är verkligen barnens dag och jag älskar det!

17. Vem vill du gärna läsa denna lista hos?
Jag utmanar @linndossing @linnealiebig @hilma och @hilmak

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer