Header

Nej vet ni vad, det var inte så kul att blogga igen som jag trodde.😎👋🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hittade samma bikini, man ser ju att det hänt endel. Dels är de givetvis större nu än vad de var direkt efter operationen, jag väger något kilo mer nu också och mitt fett har då en tendens att vilja lägga sig på rumpa, bröst och ansikte medan armar och ben är super tunna😂 (inte så kul) men jag var också nästintill platt när jag opererade mig, hade gått ned i vikt igen då visserligen efter en tids sjukdom (körtelfeber i nästan 3 mån) så jag gick från 54 till 48 kg ganska snabbt där.
I vilket fall som helst så sitter de ju mycket längre ner nu, de ser inte så klotiga ut heller.
Mina bröst är ju dock väldigt täta, även utan bh som ni ser, så nej, jag pushar inte ihop dem med något, de sitter helt enkelt så.😂 Jag tycker att det är snyggt för jag får alltid en klyfta även om jag inte har bh på mig, det går ju trots allt inte att operera till sig en tätare eller glesare klyfta, allt beror ju på ens egna förutsättningar. Mina bröst satt helt enkelt väldigt tätt ihop även innan jag förstorade dem.
Det är ganska så exakt 3 år sedan jag gjorde operationen nu.

Likes

Comments

Hittade de här bilderna i ett gammalt inlägg, de togs någon vecka efter operationen. Det är kul att se hur de har förändrats, ska ta och leta upp den här bikinin och ta en ny bild och jämföra. Jag har ju genomgått en graviditet också men jag kan säga att för min del (ja, jag var kanske välsignad) så ändrades inte brösten alls pga graviditeten, inte ens minsta lilla. Möjligtvis har de blivit lite mjukare bara om jag inte inbillar mig, men det är ju bara positivt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Den 30e nu har jag tatueringstid igen, det är en tid som blivit flyttad 2 gånger redan, från början skulle den ha varit i januari men då var jag tvungen att flytta den och fick då en ny tid första veckan i mars men då blev östi sjuk så nu blev det så här istället😂 det är så drygt att vänta när man ställer in sig på ett datum när det sedan blir ändrat igen & igen, jag kan få total panik på när mina förväntningar inte motsvaras alltså😂
I vilket fall som helst så måste han fixa till lite på den här förbannade jävla högerarmen, det ser ju helt okej ut från armbågen och ned men det är lite gammal skit sedan många år tillbaka som han helt enkelt får köra över eller göra vad fan som helst med bara det försvinner😩Går ju inte direkt att göra någon cover på de områdena så jag antar att det bara får bli svart bläck då, men hellre det alltså.
Sedan är väl tanken att fortsätta på vänster armen, tycker inte att det ser så jättebra ut nu när det bara är sphynxen där på överarmen och lite gammal skit på underarmen (det är en kniv och lite rosor, Hahaha) måste få det här att se bättre ut alltså men det ordnar sig såklart.

Likes

Comments

Lana Del Rey's nya låt var såklart ingen besvikelse. 💃🏼🌟 De som känner mig vet ju att jag mer än gärna lyssnar på hennes låtar i de flesta sammanhangen.

Likes

Comments

Är nästan ännu mer förkyld idag, ändå hoppade jag all träning igår även fast jag tänkte dra iväg på Poledancen egentligen men jag ångrade mig i sista minuten, det var nog bra. Undrar bara när fan den här förkylningen skall ge sig, så jävla drygt.

Nu har jag kollat på Nyhetsmorgon och kollar nu på Malou efter tio, det som hänt i London är så jävla sjukt, det fick mig genast att dra paralleller till alla barn som dör till påföljd av vårdslöshet i trafiken, som ett exempel att någon skulle köra på en när man går med barnvagn, man skiter ju i om man själv blir påkörd men vilken traumatisk upplevelse om ens barn skulle bli påkört. Ush jag orkar inte tänka på det för jag blir så jävla förbannad. Kom in på "the mauler"s instagram häromdagen och såg en bild samt text han hade postat om det svenska paret som bor i USA vars son blev påkörd och dödad av en rattfyllerist, minns när jag hörde om den händelsen, barnvakten hade alltså bara varit ute och gått på en lugn promenad med ettåringen i barnvagn när bilen braka rätt in i barnvagnen. Ett tydligt exempel på varför jag tycker det är obehagligt att ens korsa en väg med Hailey i vagn. Är det något som kan göra ont så är det ju när barn och djur råkar illa ut.

På tal om djur sade de på nyheterna igår att en djurpark i Berlin tar till drastiska åtgärder och kapar noshörningarnas horn, det är en så otroligt bra åtgärd anser jag. Allt är ju visserligen relativt och noshörningarnas horn har ju såklart ett användningsområde, främst för användning som vapen, till exempel över en kamp om en hona, men de används också som redskap för att knuffa bort diverse ting för att komma åt annat. Rent generellt är ju annars noshörningen ett fredligt djur som inte har så många fiender, så utöver de användningsområdena behövs egentligen inte hornen så mycket som till exempel till försvar.
Problemet är ju att det finns en sådan stor mängd tjuvjägare och rent generellt verkar det öka trots att alla motståndsrörelser ökar samtidigt. Att skjuta noshörningarna för att sedan kapa av dem hornen och låta dem gå en långsam död till mötes är så jävla grymt och jag skulle vilja skjuta skallen av dem en efter en, fyfan jag blir så jävla upprörd. Jag skrev en uppsats på engelska om det här ämnet en gång "poachers", jag fick ett minus i mitt betyg för att jag snöat in mig lite väl samt använt för mycket fula ord, hahaha.
Men ja kontentan nu då, det är alltså bättre att söva ned noshörningarna och ta ifrån dem hornen under bra omständigheter i förebyggande syfte istället för att riskera livet på dem, de får inte ont av att bli av med hornen heller då deras horn enbart är keratin rätt igenom. Alla som kan endel om hår & naglar etc. har troligtvis relativt bra koll på vad keratin är, det är ett protein som ligger i själva grunden för naglar och hår, så hornen är en massa av hårt packat hår kan man säga.


Nu tar de upp åldersskillnader i Malou efter 10, en tjej som är född 88 och henens partner som är född 66. 22 års åldersskillnad alltså. Jag blir nästan avundsjuk på henne, många äldre är så solidariska och behärskade och det hittar man knappast hos någon i ens egna ålder, Haha. Jag kommer välja att leva ett liv som forever alone för det kommer inte finnas någon som uppfyller alla mina sjuka kriterier, men det kan jag skriva om i ett annat inlägg, hahaha

Likes

Comments

Vaknar fortfarande förkyld, vilket antagligen innebär att jag missar polen ikväll och det suger så jävla sten hårt.

Nu är kl. 08.00 och Hailey skall göras redo för förskolan. Efter att jag lämnat henne där vid kl. 11.00 så ska jag hem och promenera rizzla, och sedan hjälpa Frida att köra hennes cheva in till stan då hon ska få vissa saker fixade, ja vissa vill ju vara värst helt enkelt hahaha (jag vet att hon läser detta) :-)

Igår fick jag ett sådant där otroligt sug på att gå in på Ica och köpa en svart hårfärg innan jag sansade mig och tänkte att svart färg givetvis ej skall göra entré i mina hårstrån för att sedan förstöras totalt om jag vill bli blond igen.
Dessutom är väl hemma-färgning från blont till svart bland det värsta man kan ge sig på, det är viktigt med en ordentlig underfärg (röd) som nyanserar färgen och det är helt enkelt bara frisörer som har tillgång till de bästa produkterna, så någon hemma-färgning blir det absolut inte. Himla tur att jag la band på min impulsivitet för annars hade jag förmodligen suttit och surat sönder nu. Senast jag var hos min frisör på Aqua så avrådde hon mig starkt att färga det mörkt och det är nog bra att jag lyssnar på henne. Däremot behöver jag ett frisörbesök för att fixa till byalagen/ombrén i håret och få allt kallare igen. Då kanske jag skulle kunna lägga en riktigt sot-svart ombré och blond/silver i längderna igen, då blir jag ju faktiskt hälften svart, haha.Likes

Comments

Jag dricker aldrig vatten, med undantag när jag tränar visserligen. Jag tycker det är tämligen äckligt så det är därför. Jag vet dock att jag bör få i mig mer rent vatten än den vätska man får via maten och annan dryck, så den här appen är super bra för att hålla koll, annars glömmer jag bara bort det ändå.

Får se om några veckors vatten-intag gör någon förändring men rent generellt borde det göra det, många uppger att bland annat hyn blir bättre när de ökat intaget av mer vatten. Alla celler i kroppen behöver ju tillräcklig mängd vatten, vi består trots allt till 70% av vatten. Sedan ska man ju inte överkonsumera såklart då man kan få låga natriumnivåer vilket är jätte farligt.(!)

Likes

Comments

Idag har det varit en sådan där dryg morgon, Hailey vaknade alldeles för tidigt vilket som tur är inte händer så ofta men vid 06.30 skulle hon upp, så hon fick så fint somna om en liten stund igen, haha. Vilken tur att man ändå välsignats med ett så lättsamt och snällt barn.

Jag är fortfarande dyng förkyld idag, så någon träning blir det definitivt inte. Är dock kanske lika bra så jag kan fokusera fullt ut på alla prov.

Idag är det även 1 år sedan jag hämtade hem Athena. Helt otroligt att det redan gått ett helt år, vid det här laget skulle jag ha parat henne egentligen, men hon är fortfarande överkänslig mot något och har utslag så jag får avvakta. Veterinären hittade aldrig något fel så man vet inte riktigt vad det är hon är / har varit känslig emot, hoppas bara på att få bukt med det, typiskt sphynxar att få problem med huden, så drygt. Huvudsaken är att det i alla fall inte är något som skall vara någon genetisk allergi eller dylikt enligt veterinären (efter att hudbiopsi togs efter mycket tjat från min sida då veterinär trodde att det bara var pigmentfläckar) då hade jag inte betänkt parning.

Från en sak till en annan kan det gärna få bli löning snart så man kan lägga upp massa annonser, jag har bokstavligt talat fått fylla upp halva mitt vardagsrum samt halva källarförrådet hos min mor med enbart saker och kläder som skall säljas. Har kört iväg hur många kassar som helst till myrornas containrar också, så det som är kvar är sådant som var "för dyrt" för att ge bort, men folk är ju så jävla snåla. Lägger man ut en jacka som är använd en gång där nypriset var 700kr och så vill man ha 250kr för den så ska snålfittorna likt förbannat försöka pruta ned till en hundring, nej, då kan jag lika gärna hänga upp den på väggen liksom.
Har försökt sälja tavlor som tillsammans kostade runt 2500kr nypris, vill ha 600kr för dem tillsammans nu vilket är långt under halva priset eftersom tavlor (ej konstverk etc. då såklart) har så dåligt andrahandsvärde, men även där ska folk skriva och pruta, jag har redan prutat ned priset i botten så sluta pruta för helvete,, fyfan så jävla irriterad jag blir.
Måste bara bli av med alla jävla saker för jag blir minst lika irriterad över att skiten står i vägen.
Jag har konverterat till en sådan där som helt plötsligt har gått från att ha saker som skulle täcka 3 bostäder till att vilja ha så lite saker som möjligt. Jag vill helst inte ens ha en tv-bänk för jag tycker att de flesta är fula och bara tar plats, tyvärr kan jag inte hänga upp min tv på väggen (tror jag) så jag får försöka hitta en super tunn som tar minimalt med plats helt enkelt.

En annan sak jag tänkte på eftersom jag alltid svävar iväg när jag skriver och pratar, fyfan så motbjudande det är med killar som börjar följa random tjejer på t.ex instagram och gillar massa bilder på tjejer osv, varför gör många killar så? Varför kräver de den uppmärksamheten? Nej, jag skulle aldrig kunna kolla åt en kille som jag ser börjar följa olika tjejer varje vecka och gillar bilder till höger och vänster, givetvis blir det dock lite intrikat där eftersom många förmodligen tror att det är på det viset de får kontakt med tjejer, och det kan jag ju förstå, men jag tycker fortfarande att det är motbjudande.

Likes

Comments