Sexig röst eller vad? :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det märks verkligen på kvällarna att vintern knackar på dörren. Det är så mörkt och det spelar ingen roll hur mycket jag tänder upp med ljus och lampor så bli jag tröttar och tröttare. Jag har aldrig varit en kvällsmänniska och förstår inte riktigt grejen med att sitta uppe halva natten. Jag älskar att sova, fast lagomt många timmar. Är så tråkigt när man har sovit bort halva dagen!

Idag ska jag iallafall gå på jakt efter lite nya taklampor. Vart hittar man sånna? Ikea? Ja, det får bli en sväng förbi bäckebols-köpcentrum idag. Kul med lite ävemtyr på sin "semester". Dock suger det att alla jobbar så jag måste göra det själv. Ladda ipoden =)

 

Likes

Comments

Tycker Noel Gallagher gör en bra cover av Oasis - Don´t look back in anger. Älskar låten!

 


Likes

Comments

På Fredag tänds hela Liseberg upp på nytt och Jul på Liseberg invigs! Det ska bli oerhört mysigt att besöka stället igen för att komma in i den ultimata stämningen. Planen är att ta paddan (en båt) in på Liseberg och under åkturen bjuds man på glögg och får sitta under en varm filt. Mysigt =) När man väl är framme så vill jag bara strosa runt och njuta av allt de vackra!

Likes

Comments

När jag behöver ha styrka brukar jag alltid söka mig till musiken. Det är sån skön terapi för både själ och huvud. Gladiator är enligt min mening den bästa film som har gjorts. Och den här låten.. Ja, lyssna och njut!

 


Likes

Comments

Funderar på att säga upp mitt sats kort. Anledningen varför jag envist har behållt det är för att jag en dag ska kunna köra combat igen. Träna hårt och ge allt som jag älskar! Eller gå på body pump på fredagar efter jobbet och sedan unna sig en bastu med frukt och göra sig fin. Jag mår så jäkla bra när jag tränar och känner mig både stark och snygg.

Nu håller jag mig till powerwalks och sjukgymnastik. Inte riktigt lika upplyftande och det är någonting jag kan göra hemma och slippa betala 472,50:-/månad för. Men är det dumt? Det känns lite som jag ger upp om jag säger upp mitt kort? Samtidigt kanske jag väntar en framtid med betydligt lägre inkomst än den jag har idag så det kan även vara klokt. Ja, jag säger då det. Mycket som snurrar i min lilla boll =)

Likes

Comments

Godmorgon,

Är nyvaken efter en lång sovmorgon. Kände att jag verkligen behövde det efter allt som har hänt. Ladda batterierna. Har ny kraft och tänkte bege mig ner på stan och köpa hem lite smått och gott! Mycket saker jag vill ha så bara att öppna plånboken! :D

Läkarbesöket igår var jobbigt. Men ändå lugnande då hon sa att det var väldigt ovanligt att folk i min ålder drabbades av någonting allvaligt med ryggen. Alltså sjukdommar. Det kan vara diskbråck eftersom det inte går över och nu när jag har haft ont så länge rekommenderar de magnetröntgen (tack och lov). Där syns allt så det känns lugnande. Aja, nog om min rygg!

Idag ska det bli en bra dag. Ska möta upp min bästa Caroline och planera en massa roligt och bara prata av oss. Mer inlägg kommer under dagen! Puss

Likes

Comments

Nu har den Polska stormen nått Västkusten. Här uppe på mitt lilla berg blåser vindarna hårt och snön yr. Snön är mysig då den lyser upp ett trött vinterlandskap men jag är inte så förtjust i alla förseningar och slask som kommer därtill. Blev påminnd att det är på tiden att invistera i ett par nya handskar och mössa. Jag vägrar frysa. Värsta jag vet!

Idag har jag tid hos en ny läkare. Behöver verkligen kolla upp min rygg då det tyvärr bara gör ondare och ondare och får svårare att sova på nätterna. Så håll nu tummarna att det inte är någonting allvarligt jag har drabbats av så ska allt går bra ska ni se =)

Ha en toppendag allihopa! Själv tänkte jag fixa lite här hemma, sedan åka ner på stan och kolla inredning och därefter knocktorn!

 

Likes

Comments

Vilken kickstart jag har haft denna morgon! Hade ett möte med min framtida skola och det gick riktigt bra. Jag ligger nog högt uppe på hennes lista av antagna. Jag hade inte förberett mig någontihttp://www.nattstad.se/own_blogg.aspx?e=0ng men visste allting inom mig. Det är som att starta en knapp på mig och jag kan mala på och övertyga de flesta människor. En härlig förmåga som jag är väldigt stolt över. Just anställningsintervjuer har alltid gått galant och det är inte ovanligt att det anställer mig direkt =)

Nu behöver jag lägga upp en plan över extra jobb, lägenhet och mycket annat som ska klicka. Som student är man ju inte direkt miljonär och med allt som står på min inköps-lista går jag plus minus noll. Vad är prioritet? Vad är viktigast ur min synvinkel och hur lägger jag bäst upp min framtid?

Det här är verkligen någonting jag vill göra för min egenskull. PS, jag klarade intagningsproven med glans! ;-)

Likes

Comments

Eftersom jag har mycket fritid nu så har jag haft tid att se hela serien PrisonBreak. Vilken underbar serie. Jag är helt kär! Slutet är helt overkligt bra och jag hade gjort mycket för en 5:e säsong.. Men de slutar på topp och det tycker jag att de har gjort rätt i.

Kan verkligen varmt rekomendera att se hela serien. Om inte annat så är Wentworth Miller sjukt jävla het :D

Likes

Comments