Hej, idag har jag varit hos frisören. Jag brukar i vanliga fall bara klippa topparna, men idag klippte jag en decimeter. Jag är väldigt nöjd med resultatet, så här kommer lite för och efter bilder. Kram Sofie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 19 Readers

Likes

Comments

I söndags var det första advent och då passade vi på att städa och julpynta stallet. I vanliga fall brukar vi hålla stallet gaska rent men i söndags var det ovanligt stökigt och det behövdes verkligen städas. Det tog oss 8 timmar att städa, pynta och rida, så när man kom hem var man ganska hungrig efter 8 timmar utan mat.

  • 26 Readers

Likes

Comments

Hej det är jag som är Sofie, jag är 14 år och har en d-ponny som heter Fabiola, hon är på 12 år och av rasen haflinger. Jag har haft hon i snart tre år, och vi har fått jobba väldigt mycket med hur jag ska rida hon, då hon är väldigt stark och har en egen vilja.

Innan hon kom till oss tävlade hon lite hoppning och var med på någon dressyrtävling. Sedan hon varit i min ägo har vi varit med på många pay and jump, en riktig hopptävling och några dressyrtävlingar.

Just nu får jag inte rida hon då hon sträckte sig när vi var med på KM och sedan dess har hon stått i tre veckor och jag hoppas att hon blir bra snart så att vi kan sätta igång med ridningen igen.

Utöver ridningen gillar jag att vara med kompisar och shoppa. Jag och Vanja har varit vänner sedan vi var små, och har väldigt roligt tillsammans. Vi valde att skapa den här bloggen för att framförallt visa baksidan av hästlivet. Kram Sofie

  • 24 Readers

Likes

Comments

Hej.

Det är jag som är Vanja och är ca. exakt 50% av den här bloggen. Resten av de 50% består av min blogg partner och bästa vän Sofie.

Vi fick idéen för bara några dagar sedan att skapa en blogg tillsammans. Jag har själv haft en egen blogg men som jag tyvärr inte skriver på längre pga att jag inte hade tid när jag skötte den själv. Men nu är vi två som delar på ansvaret och uppdateringen blir på så sätt mycket bättre. Delad glädje lika med dubbel glädje.

Tanken med den här bloggen är att visa lite mer baksida än vad man annars kanske gör. Vi vill visa att livet inte är någon dans på rosor, framförallt inte hästlivet. Självklart ska vi också ha med massor av pretty pictures och fina inlägg men det är oftast inte (kanske aldrig) hela sanningen.

Även om det kommer handla mycket om hästar osv. är det inte allt. Det kommer bli mycket sånt men också en hel del om vårar liv och vardag. En sak som vi verkligen kommer att lägga fokus på är att det ska vara intressanta inlägg med kvalitet och det gör att vi kommer skriva när vi har lust och tid och inte skriva bara för att.

Jag är iaf 14år och har ponnyn Jammie. Hon är en 13årig korsningsponny och ett sto. Väldigt mycket sto faktiskt. Hon är min första häst som jag köpt för ett år, nio månader och tvåhundraåttionio dagar sedan. När vi köpte henne hade hon aldrig hoppat för och nu i sommars startade vi vår första hopptävling, och för bara några veckor sedan kom vi 3:a i KM. Så jag 12 år gammal som bara ridit på ridskola lärde en häst att hoppa (med en massa hjälp från mamma och duktiga tränare).

Tack för att du tagit dig tiden att läsa lite tråkig info om mig och jag hoppas att du kommer läsa vår blogg fler gånger. KRAM Vanja.


  • 24 Readers

Likes

Comments