Jag och min partner har länge haft ett dilemma. Jag ÄLSKAR dirtytalk....och inte den "vanliga" versionen där man berättar för varandra hur skön den andra är osv utan den där han kallar mig hora och berättar för mig att jag inte duger till något annat än att bli knullad i tvåan.

Han har inte riktigt känt sig bekväm i det för han är verkligen inte en person som skulle säga såna saker i vanliga fall jag har full förståelse för jag hade nog också haft det om jag var han..

Men vi har båda försökt och experimenterat med varandra och varken jag eller han har testat dirtytalk förut. Men han har verkligen uppskattat när jag kört den "vanliga" versionen på honom och sedan uppmuntrat han att testa den jag tycker om. Så det har långsamt men SKÖNT växt fram kan man säga.

Sen gick det en vecka, båda hade lagom fulla scheman och ingen direkt tid för "varandra". Och när vi äntligen blev ensamma kunde jag känna hur spänningen växte mellan oss och hur luften riktigt ändrades och utan att jag behövde be om det suktade han efter att få göra allt det där jag hade bet honom om. Det kändes varken fejk eller på tvingat utan bara så himla bra och lite halv farligt.

Och den absolut bästa delen var efteråt när vi låg och höll om varandra och han uttryckte hur mycket han hade tyckt om det för att sedan räkna upp allt han tyckte om med mig för att sedan försäkrade mig om att inget av det han hade sagt någonsin skulle vara sant för honom.

A keeper.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I bland när det verkligen är bra så känner jag att jag måste stanna kvar där just i den stunden. I miljön, i luften, i doften som finns där och bland människorna, kanske främst bland människorna. För när stunden tar slut känns det även som att jag tar slut.

Just där och då känns det som att någon måste vara där för att bekräfta mig, mina skratt, mina yttranden men också att jag faktiskt finns där och existerar i de som är bra.

Och ibland går det för långt för jag stannar där till varje pris. Jag dricker för mycket och röker så många cigaretter att lungorna vill explodera. Men jag låter också människorna där i stunden göra alldeles för mycket. Jag ger dem allt jag har i ett desperat försök att få vara kvar, jag ger dem min kropp, mina läppar och min vilja.

jag borde sluta med det, jag vet men just då älskar jag deras obetydliga och frånstötande kroppar precis lika mycket som det som egentligen är bra, jag.?

Likes

Comments

Det kliar, svider och bränner precis som när man råkat tvätta sig där nere med en alldeles för stark tvål, och jag prickade precis i alla symtomen i artikeln nedanför.

http://www.aftonbladet.se/halsa/cancer/astmaallergi/article10995877.ab

Det är inte bara det faktum att det svider som är jobbigt och otroligt obehagligt utan det är också den lilla detaljen att den brännande känslan vägrar att försvinna. Det spelar ingen roll hur snabb jag är till duschen eller hur länge jag står där och nästan skrubbar sönder mig eller hur mycket is jag trycker ner i trosorna, smärtan vägrar ge med sig och kan sedan hålla i sig en timme eller till och med två.

Tur i oturen att jag har den lättare versionen enligt artikeln i alla fall, eftersom att det finns flera fall då kvinnor fått åka akut till sjukhus på grund ut av andnöd, svullnad och allvarliga hudutslag. .

Men det är inte bara själva svidandet om min partner råkar komma i mig som är jobbig utan även det faktum att jag fråntas en sån enkel grej som att få dela hans orgasm och sperma. Och även om jag skulle vilja och låta mig själv göra det måste jag ändå direkt kuta därifrån och in i badrummet.

Är vi fler?

Likes

Comments

Hon var blond och inte särskilt snygg, det är det ända jag kommer ihåg nu efteråt.

Det var sommarlov och luften var kvav och nästan syre lös på grund av den tryckande värmen. Det var en sån dag då man inte orkade göra något annat än att leta fram en halv taskig film att glo på.

Jag var egentligen inte så intresserad av filmen men när hon dök upp där i rutan som blond, sexuellt förvirrad och inte särskilt snygg eller ful så föll alla bitarna på plats, det här var ju anledningen till att alla killar kändes så extremt äckliga och tråkiga, jag var gay!

Efter några tappra försök att raga bland tjejkompisarna och ett aningen fixerat porrsurfande visade det sig till slut att det inte bara var tjejer som funkade för mig och att inte alla killar var så äckliga ändå, i alla fall inte dem som var några år äldre.

Så jag blev av med oskulden till en sjuttonåring…som jag då trodde var en gud.

Men det visade sig att sjutton inte var en ålder…fören jag själv hade hunnit fylla det och insätt att övning ger färdighet.

Likes

Comments

Det finns två av dem. En version som får mig att vakna av ett aggressivt orgasmiskt krampande och sedan har vi version två där jag istället vaknar upp gråtandes.

Jag föredrar så klart den förstnämnda...men oavsett vilken det råkar bli är det alltid lika fucktupt att vakna upp med bilden av hennes ansikte i mitt huvud.

Hon är mamman till hans barn, vilket gör att jag "tvingas" träffa henne vid hämtning och lämning. Det är inte på något sätt hennes fel att hon råkar dyka upp i mina drömmar. Det är bara de att jag aldrig befunnit mig i ett förhållande där min partner träffar sitt ex en gång i veckan.

Det är tydligt att dem båda känner sig klara med varandra men bara att få se familjen som kunde vart, familjen som kanske borde varit varje vecka känns så hemskt trasigt och privat. Som att jag inte borde existera där och då.

Tänk om dem också inser det en dag, att jag inte passar in i mallen, att dem själva ska leka mamma, pappa, barn utan mig och tänk om deras känslor bubblar upp igen efter att ha fått vilat ifrån varandra.

Finns det inte alltid en liten del av en själv som älskar alla dem själar som stulit en del av ens hjärta?

Självklart litar jag på honom och vet att han älskar mig. Så svaret på frågan över har egentligen ingen betydelse. Min egentliga fråga är nog istället " Är jag ensam om att känna mig som den utbuktade och fula bucklan i "familjen"?

Likes

Comments

Hans slemmiga läppar och tunga tog sig aggressivt friheten att möta min nacke. Det var inte obehagligt, inte ännu iallafall. Jag var för full för att fatta och för långt ifrån förståelsen om att jag kunde säga nej, det var så länge sedan jag hade tagit mig den friheten,.

Han stank så kraftigt av Vodka och apelsin juice att jag kunde känna doften fast han låg bakom mig.

Det var vad vi hade druckit fram tills jag fått ett impulsivt infall att springa ut i den varma sommarnatten, slänga mig i gräset och lite flummigt beundrat den stjärnbeklädda himlen.

Någonstans där i mellan blandades alkohol med bråk och vänner och jag blev ensam kvar vid den stora villan. Men vad gjorde det "Jag kunde ju sova där under natten och bli hemkörd till morgonen när alkoholen gått ur" föreslog han.

Han verkade vara en bra person och under kvällen hade jag fått reda på att vi varit aktiva i samma förening, en förening som för mig symboliserade trygghet, så varför inte bara stanna och slippa gå den långa vägen hem?

Någonstans långt borta kunde jag känna hur knappen i mina jeans hastigt gled ur sin ögla för att sedan fyllas upp av en kraftig mans hand.

-Nej jag vill inte, fick jag ur mig för att sedan i ett försök att vända mig bort istället blev dragen närmare honom med hjälp av handen han hade placerat mellan mina ben.

-Men kom igen va inte så tråkig, handen förflyttades över magen för att slutligen omfamna mina bröst som nu inte längre var gömda under den grå, svarta tröjan. Jag fortsatte sluddrigt protestera men hans läppar fortsatte bara vandra förbi min nacke och hals för att sedan tvinga in sin tunga i min mun.

Trots otaliga försök att vrida mig ur hans grepp fortsatte han närma sig mig och som ett mantra upprepa frågan "varför är du så tråkig. Hans fingrar letade sig in innanför mina trosor och i panik försökte jag återigen lirka mig ur hans grepp.

-Men gå härifrån då, stick hem då om du inte kan bete dig! vrålade han och i ren skräck kastade jag mig på rangliga ben upp ur sängen för att leta mig ut ur villan.

Jag ville vara arg, skrika rakt ut ock sparka på något men efter några meters springande damp jag ner längs en landsväg och grät, grät så att ögonen gjorde ont, grät så att allt gjorde ont, grät för mina förlorade rättigheter och grät så att tårarna tog slut.

Jag trodde aldrig att dem skulle ta slut.


Likes

Comments

Luften var kvav och tät av stickande cigarettrök. Ingen av oss hade brytt sig om att öppna ett fönster.

Alla de andra hade försvunnit nu, det var bara du och jag kvar i den kyckling gula lekstugan.

Du försökte föra en artig konversation och frågade hur gammal jag var, vi hade ju aldrig träffats innan du och jag.

-Femton, så byxmyndig och allt fick du till svar. Jag brydde mig inte om att ställa frågan tillbaka, jag visste ju redan att du var alldeles för gammal. Det var väl också därför jag gjorde det, för att det var fel.

Du smakade billig öl, vilket du hade varit frikostig med hela kvällen. Jag kände mig äcklig, vilket jag skulle fortsätta göra ett långt tag fram över.

Efteråt delade vi på din sista cigarett och jag gav dig ett falskt namn. Du sa att du skulle ringa, fast vi aldrig bytt nummer.

Likes

Comments

Allt du behöver är en grapefrukt och en kniv

Jag vet att den här videon har blivit garvad åt hur många gånger som helst och hur länge som helst för att den är hysteriskt kul men också lärorik!😉

Det hela började med ett skämt sms (innehållande videon) som blev besvarat med "let's do it!". Så jag köpte en grapefrukt och åkte hem till honom,

Det smakade inte bara så himla gott att man nästan ville hoppa avsugningen och bara äta frukten utan han beskrev det också som att ha sex och att bli avsugen samtidigt...så det har blivit en del frukt ätande (sugande) det senaste😂

Tips! Gör ett ganska litet hål, det blir större under tiden.

Likes

Comments

1. Vill man inte ha analsex så ska man inte ha det. För om man varken är kåt eller avslappnad så kommer det inte att vara skönt.

2. Glidmedel skall användas eftersom att du inte kan bli våt i analen på egen hand,Du kan annars skada analen och det kommer antagligen inte att var skönt utan att tillföra egen fukt (helst silikonbaserat glidmedel eftersom att det tar längre tid att torka ut och håller det glidit längre)

3.Du kan aldrig använda för mycket glidmedel, snåla inte!

4. Det går inte att tvinga in något i analen, gör så här i stället:

-Smörj in dit finger med glidmedel (värm upp analen innan du penetrerar med redskap eller penis).

-Använd en kondom på fingret om du vill.

-Placera fingertoppen mot analöppningen med ett lätt tryck.

-Om personen är avslappnad och sugen på analsex så kommer analen efterhand att "släppa in" fingret.

-Personen kan nu själv pressa sig mot fingret och ha full kontroll över penetrationen.

-Ta det försiktigt och kommunicera med din partner.

-Om det känns bra kan fingret föras in och ut i ett snabbare tempo.

-Känns det fortsatt bra kan ni nu göra likadant med penis, redskap eller fortsätta fingra.

Tips! varför inte testa på dig själv först?!

Likes

Comments

Internet är fyllt av ”sex steg till att få din tjej att gå med på analsex”, ”Säg nej till analsex kampanjer”, krönikörer med åsikten ”förnedrande och förtryckande!”, kommentarer som ”vill han in där så är han bög” och till den gruppen som jag ofta stött på ”killar som på grund av sin machoroll säger NEEEJ!” till att själva penetreras/lekas med och missar något så fantastiskt och otroligt skönt som butt play (nu pratar jag inte om rädslan för att det ska göra ont eller vara oskönt, för den åsikten får man så klart ha och den ska respekteras!)

När jag har stött på den här gruppen av män har kärnproblemet oftast varit rädslan att förlora sin maskulinitet, att bli en undergiven, använd, omanlig individ som fråntagits all kontroll. Dem delar också en grej med alla oss andra, replikerna efter att man har blivit penetrerad/ lekt med:

”Du säger fan inte det här till någon!”

”Ingen kan få reda på det här”

”Jag kommer döda dig om du berättar för någon”

Sen har vi ju alla hört skräckhistorierna om hur man utan glid tvingat in sin penis och bara kört på för att medans tjejen/killen gråter av smärta men bitter ihop för sin ”älskling” får höra det slutar göra ont snart/efter en stund.

Och nej det är inte skönt utan glidmedel och man kan inte tvinga in saker i analen. Så därför tänker jag dela de fyra budorden vid analsex med er.

Håll utskick efter nästa inlägg för att läsa De fyra budorden vid analsex!😘

Likes

Comments