Header

VAGABOND boots // DC SHOES sweatshirt // VILA Nederdel // MADS NØRGAARD taske

Jeg er lige hjemkommet hjem fra den fedeste ferie i mit liv - nogenlunde. Sunny beach i Alpherne - nogenlunde. Ikke alene har jeg fået lov at spise chokopops til morgenmad samtlige morgener - jeg har også fået lov at spendere ugen med de skønneste, skøreste og bedste mennesker jeg kunne ønske mig. Desuden har min kammi, Promille, været min trofaste kompagnon de foregående uge, men ham tog jeg afsked med turens sidste aften.. Vi blev temmelig uvenner, rent ud sagt.

Så…

Jeg kan måske ikke knappe mine bukser, men jeg kan informere mine bedste veninder om at jeg har lagt planer for deres weekend. Og jeg har måske stadig hjernerystelse efter at mandag slog mig SÅ HÅRDT i går, men jeg kan til gengæld glæde mig over, at der nu er 1 dag mindre til freitag.

Note to self: Drop at tab dig 10 kilo inden morgendagens ræs - fyr i stedet djævlen på din skulder ad helvedes til og strike a pose til spejlet for enden af trappen. Du-ser-da-pisse-godt-ud.

Og du skal nok bestå din matematik test næste modul. Haha./Wilton

Likes

Comments

THE NORTH FACE hoodie // MOSS COPENHAGEN blazer // NIKE MONARCH sneaks //
PILGRIM hoops // ​JUNKYARD vinyl bukser

Jeg drømmer pt. om at finde vinylbukser der ikke larmer højlydt når jeg bevæger mig, nye sneaks der kan gøre det ud for min mistede yndlingssneaks og at ovenstående hoodie kommer tilbage på lager. Det er tilsynladende sværere end som så - nok fordi min konto ikke er på toppen i øjeblikket og fordi vinylbukser vel nu engang bare larmer?


- Wilton

Likes

Comments

DC SHOES langærmet t-shirt // MONKI blazer // ADIDAS sko // VILA nederdel


I går sendte jeg lidt negativ energi, og en bøn om sommer, ud i universet, eftersom regnvejrsdage og afleveringer ikke ligefrem behager mig. Slet ikke lige i går. I dag må de højere magter have forbarmet sig over mig, og jeg fik mit skide solskin. "Tusinde tak, kan i også fikse min SRO?".

Her får i dagens outfit. Min nye ting er blazer-og-lang-nederdel-looket. Det var det i hvert fald lige i dag. Og så trænger jeg snart til nye sneaks.. Måske de højere magter også kan fikse det..?


/Wilton

Likes

Comments

BIRGITTE HIRSKIND bukser // GINA TRICOT kjole // NIKE VINTAGE sneaks

Verden ville være et meget bedre sted hvis vi alle farvede vores hår leverposteg. Eller ikke. 

"Du skal ikke tro du er noget". "du skal ikke bilde dig selv ind, at du er bedre end os". "Du skal ikke tro, at du kan lære os noget".

Vi har allesammen hørt om den. Den der lov der dikterer hvor sej du må føle dig. Ikke-tro-du-er-fucking-sej-loven tror jeg faktisk den hedder. Correct me if im wrong. Hertil vil jeg kort knytte en kommentar. Eller nu ser vi hvor kort det bliver.

Jeg er i den opfattelse, at verden ville være et bedre sted af være for alle, hvis vi lige strammede balderne og troede lidt mere på os selv en gang i mellem. Så ville folk vi ikke have grund til at skabe sig, når andre mennesker opnår succes. Vi kan jo alle bedst lide at omgive os med de mennesker, der er i stand til at ønske det bedste for andre. Så hvorfor ikke bare være et af de mennesker?

​Jeg siger ikke at jeg ikke forstår folks frustration. Det gør jeg. For hvad er værre end mennesker? Det skulle da lige være mennesker som er noget man selv gerne vil være. Problemet ligger i, at vi ikke har lov til at føle jalousi. Det er faktisk den eneste følelse, vi ikke har lov til at have. Og hvad gør man så? Nemt, vi går til alternative metoder, og bitcher over Inges ufortjente karakter eller Lises nye Gucci taske.

Faktisk ville verden være et meget bedre sted, hvis vi alle farvede vores hår leverpostej og sad i en pædagogisk rundcirkel og sagde pæne ting om hinanden. Eller ikke.
Hvis vi alle nu først og fremmest anerkendte os selv, så ville det slet ikke være nødvendigt at forvente af andre at de skal tone sig selv ned. Så ville der være meget kortere mellem næste(n)kærlighed og næstekærlighed.

Et ydmygt forslag til en ny lov: "Du skal vide at du er noget", "du ejer kun det, som du kan dele med omverdenen", "Du skal altid være den bedste version af dig selv".

Jeg tror forresten den der lov hed janteloven.


/Wilton

Likes

Comments

Jeg elsker musik, jeg elsker koncerter, jeg elsker festivaller. Mindre snak, mere musik. Ærgerligt at det efterhånden lidt er blevet til et tabu at kunne lide poppet musik, fordi det i mere eller mindre grad bliver opfattet som smagsløst i mange sammenhænge. Jeg tror tendensen til at udstøde popmusik udspringer sig af fordommen mod top-50-playlisten-typen. Hånden på hjertet, ingen vil være den type der hører top listerne på browse. Men siden hvornår blev pop og top-50 synonymer? Igen må jeg minde folk om at hoppe ned fra deres fordomsfulde hest. Kom ikke her og fortæl mig om jeg skal fyre op for Nick og Jay eller ej. Det kommer til at ske, ok.

Ovenstående sange er nogle der har været med til at definere mit musikår. De har også en lidt poppet tendens, blandet med moderne R&B. Jeg synes i skal give sangene et lyt hvis i føler for det, de er pisse gode. Og rare! Måske burde “give et lyt” være et af de udtryk jeg dropper i 2018, sammen med “what the fuck". Sidstnævnte udtryk gælder for ALLE, ok.


/Wilton

Likes

Comments

RALPH LAUREN VINTAGE skjorte // ​BIRGITTE HERSKIND bukser //
MARC JACOBS takse // NIKE sneaks // VINTAGE charmeklud // NEO NOIR frakke

Jeg er helt vild med løbesko-looket. Det er min mor ikke. 

​Jeg har haft en dejlig weekend med et af mine yndlingsmennesker. Der er bare en helt speciel vibe imellem efterskoleveninder. Som om tapas og drinks bare smager lidt bedre i det selskab. Lad mig leve i den opfattelse i hvert fald. Anna kom i går morges, og så havde vi egentlig bare begge en god smiler på helt indtil vi vågnede klokken 13 i middags med besøg af tømmermænd og deres venner… Mindre smiler på. Meget mindre. Meeen hvad en burger ikke kan kurere. 

Her er lige et lille outfit. Jeg er helt vild med løbesko-looket for tiden. Det er min mor ikke. De her er egentlig bare nogle gamle nogle, som jeg fik totalt optur over da jeg fandt dem bagerst i skabet. Hvis du spørger mig behøver løbesko ikke nødvendigvis være en sej collaboration og koste 1500, for at have det der sporty retro look, som jeg godt kan lide. Og så er en oversize skjorte jo altid et go to, måske med en lille charmeklud for the details.


/Wilton 

Likes

Comments

Alle fortjener ostepops, god sex og mennesker der ønsker det bedste for dem

​Mit navn er Caroline-alt-for-mange-tanker-Wilton, og jeg har tænkt på noget. Sådan en tanke der kom helt fra hjertet af, og opstod da jeg sad og drak chailatte sent i går aftes, med en gruppe veninder jeg har kaldt mine bedste siden jeg var 12 og havde pandehår :-) Til de interesserede, så gik min tanke i går aftes på hvordan det bare kildede alle de rigtige steder, af den simple grund, at jeg befandt mig i et selskab af mennesker som alle ønsker det bedste for mig. Ikke mindst lige over. Og da gik det op for mig, at denne følelse må være nøglen til en lykkelig tilværelse. Nøglen til landet lavet af kanelsnegle. 

Det jeg prøver at sige er, at du skal sortere de mennesker fra i dit liv, som ikke ønsker det bedste for dig. En klog kvinde har lært mig, at man selv er i stand til at bestemme hvor lykkelig man vil være. Måske en udvidet version af den med lykkesmeden, men for de mindre optimistiske, måske ligefrem anti-liberale, virker min mors version nok mere charmerende. At du selv har magten over din egen lykke kræver, at du suger til sig af alt det gode, laver et sejt move foran spejlet ala jeg-ser-sguda-godt-ud og ikke mindst skærer de ting ud af dit liv, som ikke gør dig glad. Det er nemlig ikke meningen, at du skal bruge dine dyrebare sekunder på at føje dig for andre menneskers mening om dig, eller ændre dig for at passe ind. Du er ikke et fucking ikea møbel. Et gør-det-selv-projekt. 

I det sekund du laver om på dig selv, for at få folk til at synes om dig, så har du tabt hele lotteriet. Gud laver ingen fejl, og passer du ikke ind, så befinder du dig blot ikke det rette sted i dit liv - det har intet at gøre med din sære interesse for rollespil, dine flyveøre eller larmende tøjstil. Det du skal gøre er, at finde et sted hvor de er ellevilde med hele pakken, som er dig. Om denne såkaldte pakke så indeholder lysten til sennep på ostemader og one-night-stands, så er det DIN pakke, og den skal du være stolt af.
​Alle fortjener medgang. Alle fortjener ostepops, god sex og mennesker der ønsker det bedste for dem. Særligt sidstnævnte.


/Wilton

Likes

Comments

VILA blazer // VILA bukser

Jeg er nok ikke den eneste som har en lille fetish for blazere denne sæson. Elegante til en bytur med en bh eller en fin top under, men også bare herre cool hvis man køber den oversize, måske med print.

En anden ting jeg faktisk har haft et længerevarigt kærlighedsforhold til, er sæt! Den eneste ting jeg har haft et længerevarigt kærlighedsforhold til ved nærmere eftertanke. Som i under- og overdel der matcher. Oh yes, det er en seriøs kombi.

Faktisk vil jeg tillade mig at udnævne dette sæt som mit go to outfit sidste måned. Både i byen med et par høje sko og lille top under, men endnu sejere med et par sneaks og en hvid oversize skjorte til hverdag.


/Wilton

Likes

Comments

VAGABOND boots // WEEKDAY jakke, udsolgt // VINTAGE nederdel
ZARA skjorte // DESIGNERS REMIX clutch // LOUIS VUITTON taske

Januar er ikke depressionens måned, med mindre du gør den til det. Så lad være med det. Anskaf dig i stedet den største og mest bamsede jakke på markedet, køb et par seje støvler og overbevis dig selv om, at du ser pisse godt ud i lang nederdel. 


/Wilton

Likes

Comments

Livet er fuld af store spørgsmål. Primært mit, føler jeg nu og da.

Skulle jeg sove den der umådeligt tiltrængte middagslur, velvidende at det sandsynligvis vil få fatale konsekvenser for min allerede slemt tilskadekomne døgnrytme? Ja, siger min ikke eksisterende rygrad.

Skulle jeg bestille min chicken salsa uden salsa, fordi jeg ved nærmere eftertanke altid fortryder når jeg ikke gør det? Nej, siger mit optimistiske sind, i håbet om at salsa i min burger denne gang vil være en oplevelse af de specielt kulinariske.

Skulle jeg drikke et ekstra tequilashot, fordi jeg bare virkelig godt kunne tænke mig at ramme en promille omkring de 5 i nat? Nej, sagde min lever.

Skulle jeg spontant fyre op for noget pandehår? Ja sgu Caro. Fandeme sgu. Du vil komme til at ligne Gigi Hadid med pandehår, sagde min indre optimisme. Ok, så blev det min mor i 70'erne.


/Wilton

Likes

Comments

Presentation picture
Carowilton
Caroline Wilton