En rolig helg har jag haft. Höjdpunkten var nog Johan Glans i fredags, alltså jag har inte skrattat så mycket i hela mitt liv! Vi höll verkligen på att skratta ihjäl oss. Annars har vi bara ätit, shoppat, fikat och umgåtts!

Min fina syster och jag. Hon i vecka 35 och jag i vecka 21. Nästa gång vi ses kanske det bara är jag som är gravid.

Det börjar verkligen synas nu.. men större kommer jag ju bli 🤷🏽‍♀️🤰🏽

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 14 Readers

Likes

Comments

Bara för att vi är så duktiga och har bakat bullar idag 💪🏽

Nu är vi redo för besök i helgen! Mina föräldrar och min syster kommer hit imorgon, såå roligt! På fredag ska vi på stand-up, Johan Glans och det ska bli så roligt för han är verkligen en av mina favoritkomiker.

  • 28 Readers

Likes

Comments

Alla hjärtans dag till ära fick jag blommor och choklad av min käraste och så fick vi vara och lyssna på lillkillens hjärtljud också 💙

Är nu mer än halvvägs in i graviditeten och längtar så mycket till juli 👶🏻

  • 28 Readers

Likes

Comments

Vilken vecka är du i nu?
Vecka 20. 19+2

När fick du reda på att du var gravid?
31 oktober

Blev det en chock?
Nä, egentligen inte eftersom att det var planerat men trodde inte att det skulle hända så fort.

Hur gamla är du och din partner?
Jag är 23 och Gustav är också 23.

Vilken vecka var du i när du fick reda på att du var gravid?
Ca vecka 3 tror jag.

Hur reagerade du när du fick reda på att du var gravid?
Lycka är det bästa ordet för att beskriva hur det kändes.

Var graviditeten planerad?
Ja

Hur lång tid tog det för dig att bli gravid?
Väldigt fort

Har ni några namn till det kommande barnet?
Vi har haft ett favoritnamn väldigt länge men om det blir det eller inte ser vi sen. Det är arbetsnamnet just nu iaf 😅

Vem i er närhet fick veta nyheten först?
Våra föräldrar och några andra

Känner du dig redo att bli mamma?
Ja! I can’t wait ❤️

Hur känns det att ha en bebis i magen?
Overkligt men helt underbart!

Hur länge ska du vara föräldraledig?
Det vet jag inte ännu

Vilken vecka syntes magen i?
Det är först nu det börjar synas. Så vecka 20.

När kände du bebisen första gången?
Kan inte säga om det är det som jag har känt eftersom jag inte vet hur det ska kännas.. men denna vecka har jag känt någonting iaf.

Har du fått bristningar?
Nej.

Tror du att det är en pojke eller flicka?
Jag trodde verkligen att det var en tjej, men jag hade fel, det är en liten kille där inne 💙

När är bebis beräknad att komma?
3 juli ❤️

  • 36 Readers

Likes

Comments

  • 39 Readers

Likes

Comments

Nu kommer det inte vara lika jobbigt att gå upp varje morgon i december när man får öppna en lucka i denhär skönheten varje morgon. 👏🏼

  • 172 Readers

Likes

Comments

Vilken mysig helg det var förra helgen! Eftersom båda våra karlar var bortresta så hade vi en hel helg tillsammans jag och Mirjam. Vi åt, skrattade, bastade och hade det jätte mysigt. Mera sånt behöver man. Men nog var det skönt att få hem min kära på söndag ändå.

Nu har jag varit en vecka på praktik och jag är positivt överraskad. Det är jätte roligt att vara i förskoleklass! Jag tror verkligen att det är i förskoleklass jag vill jobba i framtiden. Så jag är jätte nöjd. Det enda jobbiga är väl att gå upp kring 6 varje morgon. 😴

  • 172 Readers

Likes

Comments

Jag ska bli bättre på att skriva här.. det är annars så trist att inte ha någonting att gå tillbaka och kolla på! Det händer inte så mycket speciellt i mitt liv just nu, bara det vanliga. Skolan, träningen och snart ska vi även på praktik i fem veckor.. det ser jag inte framemot men man får väl kämpa sig igenom det också som med allt annat.. Var till optikern igår igen.. börjar seriöst tro att jag kommer vara blind när jag är 30.. tur att det var sjukt fint där inne i butiken iallafall!

Och just det...vi var i Finland i helgen och hann träffa många fina, oj vad jag saknar dem här! Tänk att få ha Jessica i lägenheten mittemot och bara kunna våldgästa när man har lust! Saknar ju henne så det gör ont ibland, gumman min 😭 som tur är har jag ju en annan Jessika här som jag hann träffa förra veckan, och som jag gillar henne! Har så fina människor i mitt liv! 😍

  • 203 Readers

Likes

Comments

Har en fantastisk långhelg bakom mig. I onsdags efter skolan åkte jag till Österbotten. Jag hann med ganska mycket. Jag fick umgås med mamma och pappa, jag hängde med Famo och faffa, jag åt middag och fikade med Mikaela och jag fick träffa Jessica! Såå kul att äntligen träffa dem! Som jag saknat alla!

Igårkväll hade vi en liten tjejkväll/möhippa åt fina Ida som gifter sig om knappt tre veckor! Vi var på spa, åt på restaurang och sen satt vi bara och pratade. Jättemysig kväll verkligen!

  • 279 Readers

Likes

Comments

På torsdagen åkte vi från Eskilstuna med målet Stockholm. Vi kom fram redan vid 10-tiden på förmiddagen så vi hade hela dagen att gå i Stockholm city, vilket vi gjorde. Vi kollade på vaktbytet vid slottet och gick och strosade runt. Det blev inte så mycket shopping den dagen eftersom vi skulle gå på mall of scandinavia på fredagen. När klockan närmade sig 15 åkte vi till Solna och Quality Hotel Friends där vi skulle bo. Det var nog det lyxigaste hotellet jag har bott på, och att vi fick rummet på våning 17 gjorde ju det inte sämre. ;)

På kvällen åkte vi in till city igen för att äta sen middag på TGI friday's. Jättegod mat och bästa sällskapet. Superbra kväll!

På fredagen gick vi hela dagen på mall of scandinavia som låg alldeles bredvid hotellet. Vi åt också på en jättemysig liten fransk restaurang. När klockan närmade sig 16 började vi styra hemåt mot Luleå. Med några stopp på vägen och några kaffekoppar kom vi till slut hem kring 2 på natten.. väldigtväldigt trötta stupade vi i säng.. men oj så glada och lyckliga över vår fina resa.

  • 291 Readers

Likes

Comments