GAMMALT INLÄGG. Kom på att tänka på en sak jag inte pratar så ofta om.

Hej, godkväll kan man nog säga.
jag kom på att jag aldrig nämner hur mitt förra liv va. jag måste väl börja nu, jag kan ju säga att de har förstört mig ganska socialt, fast utåt verkar de som jag är en väldig social person, men inom mig har jag så mycket att prata, berätta om.

jag har tappat många vänner men jag vet vilka som står mig där närmast. De vet jag och vilka jag kan prata med.

Mitt idiot ex förstörde min socialaförmåga att kunna umgås med fler än 3 de funkar inte jag tycker de är för jobbigt, då isf måste jag vara full eller nått iaf. Men jag kan inte välja på mycket utan jag får försöka leva ändå att vissa människor vägrar ge mig en andra chans.

Pga de man har gjort man har alltså varit en gammal missbrukare, och man kommer fan aldrig ifrån de där med att folk ska tro att man har ett missbruk fortfarande. Nej. Och de där att man måste pissa, NEJ man måste inte pissa de är kränkande totalt är de. MEN jag är glad jag har min mamma som finns där och hjälper mig. Jag har inte många vänner, jag umgås inte med många.

jag klarar inte av det. Men sen att känna sig osynlig är inte roligt alls. Men de är ju pga hur man betett sig och allt. Jag glömmer aldrig mitt LVM : Lagen om vård av missbrukare de var hösten 2013 jag vägde 45 kg, kan lägga in bild får ni se. DEN personen finns inte längre. Utan en ny människa är bakom mitt skal. Men jag har skapat mig ett hårt yttre, men visst jag har känslor, kan ta åt mig hårt de du säger eller menar. De gör ont. Men de är saker jag får leva med. Gammal missbrukare är inte uppskattade, men när man försöker och de bara går käpprätt ner, igen som de har gjort. Då är de hårt att arbeta sig framåt, men jag ger mig inte. Jag vill härifrån, psyket tär på mig. Detta är en skithåla att bo i alltså, de tänker man har gjort bort sig engång då är de samma människor. De blir lite problem jo men de är vi uuh riktigt råkriminella blir man bemött med de är skamligt att människor inte har NÅN SKAM. Kan också säga poliser är fan de dummaste man har stött på ibland alltså.

De kan inte behandla människor med de rättigheter man har. De tar en människa, och allt. Ja ni skulle bara veta hur mycket jag kan skriva. Detta är bara ett inlägg ifrån mitt katastrof hjärna. Jag kommer skriva mer.

imorgon får jag träffa min förra detta bästavän och jag hoppas vi kan fortsätta den vägen vi hade. För de var stort, va roligt vi hade när vi var yngre. Vi liksom klickade direkt.

Där till vänster var jag i slutet av mitt missbruk. Jag hade fått nog, jag mådde inte bra. bilden till höger var bara nått år efter jag bodde hemma. Året 2014 glömmer jag inte eller minns de inte så bra heller.. Nästan 3 år med skiten, som jag aldrig får tillbaka. Tror de där var sommaren, jag valde de året att flytta hem. Glömmer aldrig en dag den 21juli heller. midsommar tror jag. Vi kommer till det. Jag kommer berätta vad som var så särskilt med den dagen. Men när jag väl flyttade hem de gick ju inte så bra heller, jag ville iväg åka dit för att få droger osv. Men jag har mycket att berätta i mina story's.

Gillar

Kommentarer

Linnea
,
Varför göru du ingen story time öm de på youtube??❤️
CarolineZetterlund
CarolineZetterlund,
Jo jag har velat det men jag har så himla svårt att sitta där. Där för försöker jag med lives först. Så jag blir lite varmare i kroppen. Sen måste jag ha en dator som jag kan redigera på också så de får komma när jag kan liksom 😀❤
nouw.com/carolinezetterlund