sandöbron & älskade syster.


Igår efter jobbet så hämtade jag upp syrran, vi åkte och köpte en sallad och sedan så tog vi en tur till sandöbron och njöt utav kvällssolen, snackade om allt möjligt och hade det bra. Finns ingen som förstår mig så bra som min syster, så sjukt tacksam att jag har henne och framförallt att vi har sån fin relation till varandra. 

Idag så började jag dagen med att försova mig från morgonprommisen, hade bestämt att gå en timme och sedan när man vaknar och inser att tyvärr, finns inte tid för det.  Blev så less på mig själv hahah, men då bestämde jag mig för att ta mig ut den sista halvtimmen jag ca hade kvar, sprang backintervaller och gjorde lite övningar på altanen och gu så skönt efter. Älskar verkligen vad träningen ger mig.

Jag har ju alltid varit en aktiv person ända sedan jag var liten, spelat fotboll i princip hela livet och när jag slutade med det för ca 2 år sedan så blev jag nog helt lost, från att alltid träna på bestämda tider och i ett lag. Så skulle man hitta något att träna själv, vem är jag utan fotbollen? Fanns liksom ingen motivation till att gå ut och springa eller gå på gym osv, blev olycklig och tog mig aldrig ut, gick upp i vikt och sedan blir det bara en ond cirkel.  

Nu känner jag verkligen att jag hittat tillbaka till mig själv, hur jag alltid ha varit och så mycket bättre jag mår.  Älskar att utveckla mig själv, fortsätta framåt när saker känns tungt, använda det som bränsle och sedan övervinna det som satt stopp på en tidigare. Livet är här och nu, njut och gör det bästa utav det. 

Gillar

Kommentarer