min helg & strålande sol


I fredags när jag och Marcus kom hem från jobbet så bestämde vi oss för att ta en promenad till mamma och pappa, tog ca en timme att gå eftersom det är 5 km hemifrån oss. Men det var så sjukt härligt, kvällssolen i ansiktet hela vägen. När vi kom fram så stod mamma och pappa redo med middagen, en perfekt fredagkväll!


I lördags så blev det en hel dag med gumman, Marcus jobbade till klockan 16.00 så vi fick njuta av vädret bara hon och jag. Började dagen med att ta en 5km promenad, vi var ute över en timme och bara njöt av vilken fantastiskt väder denna lördag bjöd på. Sedan så satt jag i solen ute på altanen och efter det så körde jag ett träningspass utomhus, liknade cirkelträning/HIIT.

Älskar verkligen sån träning när man kombinerar styrka och kondition. Vill känna att jag blir helt slut, det kommer nog från fotbollen. Jag är inget fan av att bara gå in på gymmet och köra vikter osv. Så detta passar mig perfekt, lite sugen att börja löpträna också men vi får se. Har ju alltid haft så himla tungt med det, men bara man har rätt mindset så klarar man det mesta.Underbara söndag, idag så fick äntligen jag och Marcus en heeel dag ihop.  Vi åkte först och handlade frukost/fika och sedan så drog vi oss ut mot fantastiskt vackra Bönhamn, alltså kolla bara bilderna.  Så tacksam att bo mitt i Höga Kusten, så man får uppleva alla fina platser som finns här. 

Vi gick först en promenad för att komma ner till vattnet, satt i solen och fikade.  Sedan gick vi tillbaka och tog en längre promenad så Peak skulle få sin dagliga dos.  

Jag har haft en toppen helg, vädret har varit underbart och finns inget annat sätt som kan kicka igång kommade vecka så bra.  Har fått sån energi och jag är taggad inför veckan som kommer, med träning och allt. 


Hoppas ni får en fortsatt fin söndagkväll! 

Gillar

Kommentarer