min helg i bilder


Började lördagen med en tur till berget precis vid oss, så uppskattat att man bara kan gå från huset och efter någon km så är man på plats. Sån fantastiskt utsikt, så hit kommer jag gå många gånger till!


Marcus har ju nyligen köpt en cykel, och efter massa tjat så fick han även med mig på en tur. Hahaha fyfan va jobbigt det var, jag lånade mammas cykel och hängde på. Men sjukt vilken syra i benen, sen började vi med en uppförsbacke som jag trodde aldrig skulle ta slut. Men det var kul, så kanske hänger på fler gånger. Efter det så hade vi bara en lugn och skön lördag, käkade tacos!


I söndags så sov jag äntligen ut, vilket jag inte har gjort på sjukt länge och det var så skönt. Klev upp strax innan 11, käkade frukost och tog det lugnt. Sedan så gick jag en promenad på 6km, så underbart att bara sätta på sig lurarna och bara försvinna i musiken under en timme.

Lite senare bjöds det på 3rätters hos mamma och pappa, så härligt att syrran och Petter även var med. Så kul när alla vi 6 är samlade.
Maten var sjukt god och vi hade en trevlig kväll!


Ledig måndag och dagen startades med en 30 minuters prommis, sedan blev det födelsedagsbrunch hos Sandra som fyllde 25 år i söndags. Så jag , Sandra, Matilda och Angelique träffades för en brunch och kolla bilderna ovan. Helt sjukt va gott det var! 

Haft en underbar helg, och nu taggar vi för en kort vecka på jobbet!  Så skönt med bara 4 dagar! 
Godnatt, pusssss 

Gillar

Kommentarer