Hej igen

I anledningen af min fødselsdag, d. 27 April, holdte jeg en hyggelig brunch for pigerne d. 29.
Der blev serveret en masse lækker mad, som virkelig også krævede lang tid hehe.
Det var utrolig hyggeligt at have alle samlet, trods at jeg var syg.
Mit værste problem var nok, at jeg havde svært ved at høre hvad der blev sagt,
grundet mellemørebetændelse:/ Men det hele gik!
Jeg håber, at I har det godt.

Knus Caro <33

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey søde tøser

Nu hvor jeg fylder 19 år her d. 27 April, så tænkte jeg det var på tide, at jeg vidste jer hvad der står ØVERST på ønskelisten!
19 år er i følge mig op i alderen haha, og derfor har jeg valgt at jeg vil begynde at samle lidt. Og ved at samle lidt, så mener jeg med hensyn til "Flyt-hjemmefra-ting". Jeg har forelsket mig helt vildt i Hvid Riflet serien fra Royal Copenhagen, da jeg synes den der så fin og enkel, og riflerne gør bare noget fedt ved serien. Derudover er jeg ret så fan af Kay Bojesen figurer, da det giver en form for fed moderne pynt til ens hjem. Kähler vaser osv. er da også obligatorisk til ens hjem ;)!!
Jeg har dog også 2 ringe, som jeg synes er vildt fede! Den ene er fra Jane Kønig og den anden er fra Pernille Corydon. Og prikken over i'et er min højt elskede Mario Badescu rose water spray, som næsten er udsolgt overalt, ØV:(
Men jeg håber I kan drage inspiration fra min lille collage, synes selv der er nogle gode ting på listen i år!

Håber, at I har det godt,

Knus <3333

Likes

Comments

Trøje: ?? (lignende her) - Tshirt: her - Bukser: genbrug (lignende her) - Jakke: Hm (lignende her)

Trøje: ?? (lignende her) - Tshirt: her - Bukser: Missguided udgået (Lignende her ) - Jakke: Hm (lignende her)

Trøje: ?? (lignende her) - Tshirt: her - Bukser: her - Jakke: Hm (lignende her)

SAMARBEJDE

Hej skønne jer

Jeg har indgået et samarbejde med skønne Asta, som står bag siden @astasylvester.stu på Instagram.
Hun lavede de fedeste tees med print, som jeg virkelig elsker! De fås både i sort og hvid, og med forskellige slags print, så der er noget af hvert.
Jeg har derfor valgt at lave 1 trøje og 3 par bukser til jer, så I kan se hvordan man kan style en tee med print!
Jeg håber det kan drage inspiration, og at I har lyst til at tjekke Asta ud, da hun er pisse dygtig! :)

Fortsæt god dag <3
KNUS


Likes

Comments

Hej skønne piger

Puuuhh jeg har det allerede dårligt over, at jeg ikke har opdateret i snart en uge, men det bliver der lavet om på i dag. Her er et skønt indlæg fra min dag i fredags, som jeg simpelthen blev nødt til at dele med jer (bedre sent end aldrig)!!

Min fredag bestod af den sædvanlige skoledag, som vi jo alle kender til ;). Efter skole var to af mine veninder fra klassen og jeg på den lokale IT café, kaldt Frappeeze, hvor vi fik en lækker shake. Derefter kunne jeg lige nå hjem og slappe af, hvorefter mine yndlings piger kom hjem til mig, da vi skulle fejre en forsinket fødselsdag. Senere på aftenen tog vi på Café K, hvor jeg fik det sædvanlige og den bedste, Pasta med kylling. Efter vi havde slået maverne lidt ud efter den lækre mad, så bevægede vi os på en lille tur langs den blå bro i Randers, og nød solnedgangen.

Der er intet bedre, end at mødes med ens tætteste veninder, efter der er gået utrolig lang tid imellem. Men det bedste er, at man altid har dem, selvom man ikke ses så tit.

Jeg håber, at I har haft en lækker weekend!
PS. hvis I har nogle ønsker til et blogindlæg, så endelig skriv til mig her i kommentarfeltet eller over direct på IG(@carolinrasmussen).

KNUS <3
Likes

Comments

Hey piger,

Mandag havde jeg et glædeligt gensyn, med de nogle skønne piger, som jeg gik på efterskole med. Vi var et smut forbi The Shack Burger i Randers, og vi var mere end tilfreds. Vi var ret vilde med logoet, som de havde brændt ned i burgerbollen. Jeg kan i hvert fald klart anbefale stedet, da maden er god og plus det er virkelig hyggeligt derinde.

Jeg håber, I har haft en god dag.

Knus

Likes

Comments

Hey alle,
I dag har været en rigtig SUNday!! Jeg har sovet med min kusine fra lørdag til i dag, og vi har rigtig hygget os. Morgenmaden sad lige i skabet, og det var lige det vi havde lyst til. Der findes ikke noget bedre, end at vågne op om morgenen, hvor solsskinnet stråler ind ad vinduet.
Senere hen på dagen tog min familie og jeg til Mariager, hvor vi nød udsigten ved havnen & i det bedste selskab, nemlig med en Pepsi max!

Knus

Likes

Comments

Hey skønne jer,

Min mormor, mor og jeg kørte et smut forbi naturcenteret i dag, og her var så SKØNT. Solen skinnede, stemningen var fantastisk og der er så flot! Vi fik snakkede en del med se søde dyr, heriblandt de livlige geder. De var i hvert fald glad for vores fodring af græs. Derudover gik vi en tur langs Gudenåen, hvor man rigtig hørte fuglene pibbe, blæsten der ramte åen & den dejlige sol. Jeg kan klart anbefale at tage derned med familien under armen, og nyde naturen. Jeg fik også tanken om at løbe derned en tur på et tidspunkt, da stedet er helt oplagt til det.

Jeg håber, at I har haft en ligeså skøn lørdag!

Knus

Likes

Comments

Hej søde piger,

Det er fredag og solen skinner - bedre kan det altså ikke blive! I dag tog mine veninder fra klassen og jeg ned på en virkelig hyggelig cafe kaldet Fresh Habits, som næsten lige er åbnet i Randers. Jeg tænkte jeg lige vil dele nogle billeder med jer. De fik nogle rigtig gode smoothies, juice, skyr med frugter & self en latte til mig. Cafeen var rigtig hyggeligt indrettet, men at solen skinnede på fuld drøn var prikket over í'et.

Må I have en skøn fredag!

Knus

Likes

Comments

​Hey alle
Hjertelig velkommen til min blog!!
I dag er dagen, hvor jeg endelig tog springet. Jeg har længe tænkt på at starte en blog, men har aldrig rigtig fået det gjort. Min blog kommer til at indeholde en masse mode, makeup, sundhed og hverdags relaterede stof. Så jeg håber egentlig bare at I vil følge med, og at I vil tage godt imod mig! Jeg er i hvert fald rigtig spændt <3
Knus

Likes

Comments