I tisdags hade jag världens längsta exam i anatomi och var helt slut efter men jag var snabbt tvungen att ladda om för direkt efter blev vi bjudna till Futures och Chris Browns musikvideo inspelning. Det är kul när det är något speciellt som händer och inte bara en vanlig fest.
Även Trey Songz kom förbi en sväng vilket var kul för jag är inne i hans musik just nu😍

Låten var grym och det kommer även videon bli. Ska bli kul att se den färdiga produkten sen!

Hur tufft det är att plugga här så är det ändå värt när man får leva detta roliga dubbelliv!


Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I fredags fick vi god middag på Tao innan utgång på Avenue. The weeknd skulle haft sin efterfest där men han dök tyvärr inte upp😭 vi provade även en ny klubb som heter Poppy. Den var bra, fler killar än tjejer för en gångs skull! Rekommenderar den om man gillar mörka killar!

Snart börjar jobb och skola, så jag passar på att njuta min sista lediga helg!

Xoxo

Likes

Comments

Den här våren hängde vi en del hemma hos Scott Disick. Detta är bilder från en av kvällarna när jag hade slutat skolan kl 22.00 åkte hem bara för att byta om och så åkte jag och Jossan raka vägen till honom. Älskar sånna spontana kvällar!
Men sånt hinner jag nog inte med denna terminen för det kommer att vara om möjligt ännu tuffare i skolan osv. Plus efter att ha sett honom i en av hans låga stunder blir man inte så sugen på att hänga med honom mer. Inte lätt att vara så rik och ha så dålig självkänsla:/ 

Love yourselves folket!

Xoxo

Likes

Comments

Filmade när jag var ute och promenerade i Hollywood idag och tänkte att det kan vara kul för folk som inte har varit i Hollywood att se hur det ser ut här.

Enjoy!

Xoxo

Likes

Comments

Dagen innan jag åkte till LA så hälsade jag på Arshia i Uppsala. Hon har flyttat in sitt hundtrim till rummet där jag startade min första salong! Tänk va mycket som har hänt sedan dess! Kul att se mitt gamla rum.

Xoxo

Likes

Comments

Bilder från Grammysefterfesten 2017. In and out och champagne, bra mix👌🏻

Likes

Comments

Jag har haft så fullt upp med plugg i våras att det var svårt att uppdatera bloggen. Men nu är jag tillbaka i Sverige igen och jag ska uppdatera från våren inom kort. I torsdags flög jag iallafall ifrån LA och mötte upp min vän Sara och åt god svensk "tre små rätter" på söder. Kul att prova! Dagen efter träffade jag Emma en gammal kollega. Så kul att hinna träffa gamla vänner även om det blir kort!

Xx

Likes

Comments

Igår var jag på bio och såg La LA Land. Den var riktigt bra, värd att se! Det var kul att se all omgivning när man bor här, det är verkligen så det ser ut här. Så fint dag som natt!
Jag var på en dejt med en bra kille. Det finns det inte allt för gott om i den här staden. Trevligt med en ordentlig dejt som omväxling!
Fortsättning följer😜

Xoxo

Likes

Comments

Min första dag tillbaka i LA. Vi passade på att hikea i Runyon när jag hade jetlag och var morgonpigg!
Runyon är så fint nu under vinter när det inte är så varmt och när det regnat en del för att det är mycket mer gräs och grönska!
Jag har flyttat in i min gamla lägenhet hos Jossan så jag fick vakna till den bästa utsikten över Downtown igen<3

Xx

Likes

Comments

Lite bilder från flygplanet och min ankomst till LA!!
Jag var så trött men så glad att vara i min stad och träffa min Josefin igen!!

Likes

Comments