Nu börjar den långa resan ner mot Nya Zealand, 36 h (!!) framför oss. Vi har precis satt oss i loungen för att ta något att äta och ladda upp inför flighten. Jag tog någon laxröra, nasi goreng och lite bröd eftersom att jag har väldigt svårt att äta flygplansmat, inte min favo. Tycker alltid att det luktar så konstigt. Calle har gått några rundor fram och tillbaka mellan soffan och kakbuffén, tror han är inne på sin 4:e tallrik. Hur som helst, snart ska vi till gaten för att boarda och jag känner redan att jag är suuuper trött så jag hoppas hoppas att jag kan få någon sömn iallafall. Lyckas alltid somna och tro att jag sovit i 6 h men så har det bara gått ca 15 min. Får sitta och lyssna på musik och kolla film istället om det inte går, vi har ju trotsallt 4 flighter så lär sova på någon av de iallafall :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna!! Jag startar denna lilla blogg mest för att kunna dela med mig av resor jag gör eftersom att jag älskar att fota. Jag kommer nu att blogga om vår resa till Nya Zealand som vi gör om lite mer än en vecka (så kul!!). Det är andra gånger vi besöker detta fantastiska land och jag är så himla taggad. Därför tänkte jag att det kunde bli en kul grej att få dela med mig av det som händer under resan.

Här är lite bilder från förra resan där vi bl.a besökte en Maori by, kampade vid stranden, besökte Hobbiton, träffade våra underbara vänner och massa massa annat skoj.

Som sagt, snart bär det av och det kommer bli så himla grymt. Häng på om ni vill, det blir kul, jag lovar !!

Likes

Comments