Når mamma ikke helt klarer å gi opp håpet om hesteinteressen

Og VIPPS, så var helgen over. Den flyr unna så altfor fort, hver eneste uke. Denne helgen begynte kjedelig, med at mannen ble rammet av flystreiken og måtte ta tog fra Bodø til Brumunddal på fredag. 17 timer i et togsete er ikke bare bare, og i tillegg rakk han såvidt å komme hjem lørdag før han måtte sette seg i bilen og kjøre videre til helgejobb i Sogndal. Veldig kjedelig, men jeg har trøstet meg med at det er veeeeldig sjeldent han må jobbe i helgene. Krysser fingrene for at det blir lenge til neste gang! Vi gleder oss til han kommer hjem i morgen.

Jeg og barna har da klart å kose oss i helgen allikevel. Benjamin har vært hos pappaen sin siden fredag, men hadde fotballcup lørdag. Selvfølgelig stilte vi opp med en mannssterk heiagjeng bestående av søsteren og svogeren min og deres sønn Reodor på 8 mnd, pluss tanten, onkelen og søskenbarnet mitt. Resultatet ble ett tap og to seiere, med Benjamin knallsterk i mål med kun redninger i aller siste kamp. Faren min er tidligere keeper på ganske høyt nivå i Norge, og han er Benjamins store helt. Han vil bli en like flink keeper som Beppa når han blir stor <3


Søndag brukte Aksel og jeg stort sett hele dagen hos moren og faren min. Søsteren min og samboeren skal selge leiligheten sin, og har de siste dagene bodd hos mamma og pappa for å slippe å rote for så å rydde igjen til hver visning. Mamma og pappa bor på småbruk, og vi elsker å bruke tid der. Aksel elsker å hjelpe til med måking i stallen, og i går var det ekstra stas å hjelpe til siden han fikk lov til å ri når vi var ferdig.

Som tidligere sprangrytter klarer jeg ikke helt å gi opp håpet om at et av barna skal bli bitt av hestebasillen. Benjamin er vel håpet ute for, men Aksel kan kanskje overraske enda. Kanskje mini i magen kan overtales?

I dag er ikke planene store. Faktisk har jeg tenkt at jeg i dag ikke vil gjøre NOE annet enn å nyte sola. Jeg skal ikke vaske en eneste klesdunk, ikke brette et eneste klesplagg. Bare nyte. Det er viktig innimellom det også.

Liker

Kommentarer

ecofriendly99
ecofriendly99,
Ha en fin dag i det fine været!
nouw.com/ecofriendly99
CarolineSophie
CarolineSophie,