Mine podcastfavoritter! DEL 1

Som jeg skrev i et tidligere innlegg, så hører jeg utrolig mye på podcasts. Når jeg sitter i bilen, når jeg dusjer, når jeg rydder og vasker huset - en podcast står gjerne på uansett. Jeg har fått mine favoritter, og hører i tillegg på noen jeg ikke er helt sikker på om jeg liker enda. Enn så lenge vil jeg dele noen av mine podcastfavoritter med dere!


True Crime

- Truecrimepodden. En norsk podcast om både løste og uløste mordsaker fra nåtiden og flere hundre år tilbake i tid. Hver episode er på +/- 20 minutter, noe som passer bra hvis man bare skal høre en kjapp episode når man kjører fra A til B, eller bare skal gå en liten tur. Jeg hører ofte på podcaster når jeg kjører lenger turer eller bruker flere timer på rydding og vasking av hus, og kan synes episodene er litt korte. Allikevel så er alt av detaljer med, og man får vite alt man trenger. Man hører både om kjente mordere og drapssaker,men også saker som er ukjent for de fleste. Her er det en jente som forteller fra manus.

- True Crime All the Time. En amerikansk true crime-podcast som "fungerer" på akkurat samme måte som Truecrimepodden - de snakker om kjente og ukjente drapssaker. Episodene her varer alltid over en time, og ofte har de laget dobbeltepisoder om sakene er store. Den store forskjellen fra Truecrimepodden er at de i True Crime all the Time går mye mer i dybden av historien. De snakker om alt fra barndommen til morderne, og psykologien bak handlingene, og forteller historien hele veien frem til drapshandlingene. Utrolig fascinerende å høre på! De to mennene som snakker bruker ikke manus, men snakker seg imellom om tanker rundt historien. Jeg brukte litt tid på å like denne podcasten pga all pratingen frem og tilbake, men nå er det det jeg liker aller best. Anbefales!

- Konspirasjonspodden. Hver uke tar de to programlederne for seg kjente og ukjente konspirasjonsteorier. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har hørt ferdig alle episodene jeg har begynt på, rett og slett fordi noe blir for sært for meg til at jeg klarer å ta det alvorlig. Mange av konspirasjonsteoriene er allikevel utrolig spennende å høre på, og jeg har flere ganger sittet igjen med en følelse av at jeg er usikker på hva jeg faktisk tror, selv om jeg i utgangspunktet har vært helt sikker på hva som har skjedd. Som eksempel på teorier de snakker om, så kan jeg nevne 9/11, OJ Simpson, Bermuda-triangelet og Illuminati, i tillegg til masse annet man har hørt om. Anbefales for de som vil utfordre sitt eget hode og sine egne meninger!


- OM NOEN HAR FORSLAG TIL PODCASTS, HOLLA AT ME! :)


Liker

Kommentarer

liinesv
liinesv,
Hvis du er glad i true crime så anbefaler jeg "my favorite murder" og "Jensen and holes", begge to er veldig bra 😊 "And that´s why we drink" er også bra, men der er halve podcasten om paranormale ting, så den er jo litt annerledes igjen.
nouw.com/liinesv
CarolineSophie
CarolineSophie,
Tusen takk for gode tips! Disse skal sjekkes ut 😊
nouw.com/carolinesophie