Min redning for gusten vinterhud

Contains affiliate links

//Inneholder affiliatelinker

Etter en lang, kald og tørr vinter, så har huden min virkelig takket for seg. Kviser her og der, store porer og generelt bare gusten, grå og trøtt hud. Jeg elsker å prøve forskjellige hudpleieprodukter, men nå trengte jeg virkelig noe som gjorde en jobb helt i dybden. Jeg har nå en måneds tid brukt produkter fra Ole Henriksen, og FOR en forskjell! Jeg har mange andre produkter jeg ønsker å prøve, blant annet Walnut-skrubben og en nattkrem som skal passe perfekt sammen med toneren jeg bruker - men det får bli senere, når lønna har kommet.


Rens

Dette står på nett: Denne konsentrerte dyprensen passer for alle hudtyper. Den har en silkemyk konsistens, inneholder appelsinekstrakt og grapefruktolje og fjerner smuss og olje fra huden. Appelsinekstrakt virker oppfriskende på huden, og gir en herlig nydusjet følelse og en sunn glød.

Denne lukter fantastisk godt, og man føler seg så ren og frisk etter vask med denne. Inneholder Vitamin C som skal gi glød og "brightening" til huden.


Toner

Dette står på nett: Denne effektive toneren er full av konsentrerte AHA’s (glykolsyre + melkesyre) for målrettet å jobbe mot fine linjer og rynker, men inneholder også lindrende planteekstrakter for å gjenskape balanse i huden. Denne kraftige toneren, superladet med høy konsentrasjon av glykolsyre og melkesyre, retter seg mot pigmentflekker, fine linjer og rynker, samt utjevner hudtonen, i tillegg til å fjerne smuss, olje og urenheter. Balansert med beroligende planter er den skånsom nok for daglig bruk, men må brukes på natten pga. den høye konsentrasjonene av glykolsyre og melkesyre. Brukes hver kveld etter rengjøring, men før serum og fuktighetskrem. Gir huden et fornyet boost og en fantastisk glød.

Jeg ELSKER denne! Den har bleknet mine arr og flekker etter kviser veldig, og har jevnet ut hudtonen betraktelig. I tillegg føler jeg den gir en ekstra "plump" til huden, den ser hydrert og fin ut.

NB! Veldig viktig med bruk av solkrem SPF50 på dagtid ved bruk av denne, uansett årstid!


Serum

Dette står på nett om Ole Henriksen Truth Serum: Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig. Serumet inneholder kollagen, Aloe vera og ekstrakt av appelsin og grønn te. Den oljefrie formelen trekker raskt inn i huden og stimulerer både den og sansene med sin deilige sitronduft og silkemyke konsistens.

Man kjenner at dette serumet gir mye fukt, og jeg har blitt helt avhengig. Den gir en ren følelse med masse glød, og har blitt et must før fuktighetskremen i samme serie!


Dette står på nett om Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop: C-vitamin serum fra klairs som bekjemper hudens aldringstegn. Freshly Juiced Vitamin Drop forebygger fine linjer, ujevn hudtone og solskader og setter i gang kollagenproduksjonen slik at huden blir sterkere, jevnere og ser friskere ut. Med en større dose C-vitamin økes hudens collagen nivå, frie radikaler motarbeides, huden fornyes raskere og pigmentskader og arr etter akne forminskes. Antioksidanter beskytter hudcellene mot skadelige UV-stråler og frie radikaler ved å bryte dem ned. Serumet forbedrer elastisiteten i huden, tilfører fuktighet og gir huden en sunn glød. Passer alle hudtyper, også sensitiv.

Obs! Det er normalt å kjenne en lett prikking i huden ved bruk av C vitamin-serumet. Dette er fordi hudens pH-verdi er forskjellig fra C vitamin. Det anbefales å bruke solfaktor når du bruker dette serumet, da C vitamin kan gjøre huden ekstra sensitiv for sollys.

Denne dere. DENNE! Denne har jeg brukt et års tid, med jevne mellomrom. Jeg stoppet å bruke den før sommeren i fjor pga syrene som gjør huden avhengig av høy SPF, og brukte den igjen hele høsten. Da den ble tom så kjøpte jeg ikke ny på lenge, før jeg fikk den i posten igjen nå for noen uker siden. Jeg har ikke før nå skjønt hvor mye den faktisk gjør, og jeg skal aldri bli tom igjen. Den jevner ut hudtonen, minsker pigmentflekker (som jeg fikk da jeg var gravid sist gang), og den hjelper på arr og flekker etter akne. Jeg føler dette serumet tilfører godt med fukt, og gir huden en sunn glød. Jeg ELSKER dette serumet!

NB! Jeg bruker aldri Klairs-serumet i samme rutine som Ole Henriksen-toneren i avsnittet over pga syrer som ikke passer overens med hverandre.


Dagkrem

Dette står på nett: Gi huden fukt i 24 timer! Dette innovative produktet fra Ole Henriksen er beriket med vinterrose, som er en antioksidant-rik blomst som vokser på øyen Jeju i Sør- Korea, og beskytter huden mot forurensning samt reduserer fine linjer og rynker. C-rush brightening gel-creme er beriket med assensielle fettsyrer, hyaluronsyre og kollagen som fukter og glatter ut huden. Passer for alle hudtyper. Kremen er full av c-vitamin og føles ikke tung eller fet. Oljefri.

Denne kremen føles ikke revolusjonerende i seg selv, men sammen med det andre i rutinen så er den utrolig god! Den gir godt med fukt uten å føles fet, noe som er veldig viktig for meg. I tillegg lukter også denne deilig av citrus!


Liker

Kommentarer

Landligelykke
Landligelykke,
Takk for at du deler tipsene dine <3
nouw.com/landligelykke
fluffandberries
fluffandberries,
Gøy å lese😊
nouw.com/fluffandberries
liinesv
liinesv,
Fine tips! Skal definitivt teste ut toneren når jeg har brukt opp den jeg har nå 😊
nouw.com/liinesv
CarolineSophie
CarolineSophie,
Ja, gjør det! Av alt på listen er nok den det aller siste jeg ville byttet ut.
nouw.com/carolinesophie
Emma Engström,
Åhh, älskar hudvård! Tack för tipsen 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom